Închide meniul
Foto

Florinel Coman și-a cerut iubita de soție! Moment de vis pentru vedeta de la FCSB. Cum și-a surprins partenera: „Întreaga viață”

Antena Sport Publicat: 23 mai 2022, 19:54

Reclamă
Florinel Coman și-a cerut iubita de soție! Moment de vis pentru vedeta de la FCSB. Cum și-a surprins partenera: „Întreaga viață”

Florinel Coman și-a cerut iubita de soție

Florinel Coman și-a cerut iubita de soție / Instagram Ioana Timofeciuc

Florinel Coman și-a cerut iubita de soție! Atacantul de la FCSB și partenera sa, Ioana Timofeciuc, se află în cel mai frumos moment al relației lor. „Mbappe de România” i-a pus superbei sale partenere întrebarea cea mare la Castelul Cantacuzino, din Bușteni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florinel Coman (24 de ani) și iubita sa, Ioana Timofeciuc, comparată cu Kim Kardashian, au hotărât să își unească destinele.

Florinel Coman și-a cerut iubita de soție! Moment de vis pentru vedeta de la FCSB

Coman a cerut-o de soție pe tânăra în vârstă de 23 de ani, poreclită „Pantera”, pe balconul Castelului Cantacuzino. Starul de la FCSB a pregătit un moment special, având pe fundal un peisaj montan de „5 stele”.

Surpriza lui Coman a fost alcătuită din mesajul „Marry me” din litere mari, luminate, o inimă formată din petale de trandafiri, un buchet uriaș de trandafiri albi și roșii și multe baloane în formă de inimă.

În centrul inimii de trandafiri, Florinel Coman a îngenuncheat și a cerut-o de soție pe Ioana, apoi cei doi s-au sărutat. Atacantul lui Gigi Becali și iubita sa au o relație de 5 ani.

Reclamă

„Întreaga viață”, a scris Ioana Timofeciuc, pe contul de Instagram.

View this post on Instagram


A post shared by Ioana Timofeciuc (@ioanatm)

Reclamă 4 / 0/3

Ioana Timofeciuc a postat o fotografie și cu inelul primit din partea lui Florinel Coman:

Ioana Tomofeciuc își apără relația cu Florinel Coman

Recent, Ioana Timofeciuc a reacționat după ce Ioan Ovidiu Sabău a spus că persoanele din jurul lui Florinel Coman îi afecteaza comportamentul.

Iubita lui Coman a evitat să îi dea un răspuns direct lui Sabău, însă nu a ezitat să îl înțepe pe fostul mare internațional român.

„Iubirea unui singur om poate forma un câmp energetic încât va neutraliza câmpul de joasă frecvență a celor mulți și plini de răutate. Un om compasiv poate înțelege că la baza răutății stau întotdeauna frustrarea și frica, astfel încât nu va risposta, nu va intra într-un război, ba din contră va alege pacea și va simți compasiune (înțelegere) pentru cei care nu pot vedea decât răul în ceilalți”, a scris Ioana Timofeciuc pe rețelele de socializare.

Aceasta a decis să ia o măsură radicală. Și-a șters majoritatea pozelor de pe Instagram.

Spuneți că persoanele pot fi judecate după poze, ok, judecați-mă acum. Și cine nu este aici pentru mine, este rugat să iasă definitiv, să-mi dea block. Nu vreau 38k persoane involuate, mă mulțumesc cu 7 persoane înțelepte, evoluate”, a mai postat iubita lui Florinel Coman pe rețelele de socializare.

Reclamă

Florinel Coman îşi răsfaţă iubita în Africa

În urmă cu ceva timp, Ioana a postat mai multe imagini pe contul ei de Instagram, unde are aproape 40 de mii de urmăritori.

În una dintre ele, iubita lui Coman apare într-un costum de baie roşu, de dimensiuni reduse. Poza a fost apreciată rapid de peste 8 mii de fani.

View this post on Instagram


A post shared by Ioana Timofeciuc (@ioanatm)

Gigi Becali îl laudă pe Florinel Coman după FCSB – FC Argeș 4-0

Cotat la 3.5 milioane de euro pe site-urile de specialitate, Florinel Coman și-a revenit după accidentarea care l-a ținut departe de teren o lungă perioadă de timp.

”Nimeni (n.r. nu se mai stă în cale). Îmi trebuie un atacant de valoare. Vârf! Nu ne-am gândit sau e posibil ca Florinel Coman să fie vârf adevărat.

E cam la 80%. În mișcări e ăla care a fost. Face diferența. Se vede, echipa e periculoasă cu el!”, a declarat Gigi Becali, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

 

 

 

 

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:08 LIVE VIDEOCoreea de Sud – România se dispută ACUM. „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, în AntenaPLAY 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four 12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac Vezi toate știrile
Citește și