Închide meniul

Ioana Tomofeciuc, iubita lui Florinel Coman, reacție după criticile lui Sabău: ”La baza răutății stau întotdeauna frustrarea și frica”

Antena Sport Publicat: 4 martie 2021, 12:03 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:15

Ioana Tomofeciuc, iubita lui Florinel Coman, reacție după criticile lui Sabău: ”La baza răutății stau întotdeauna frustrarea și frica”

Instagram Ioana Timofeciuc

Ioana Timofeciuc este iubita lui Florinel Coman

  • Ioana Timofeciuc, replică pentru Sabău
  • Femeia este iubita lui Florinel Coman

Iubita lui Florinel Coman a evitat să îi dea un răspuns direct lui Ioan Ovidiu Sabău, însă nu a ezitat să îl înțepe pe fostul mare internațional român.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Iubirea unui singur om poate forma un câmp energetic încât va neutraliza câmpul de joasă frecvență a celor mulți și plini de răutate. Un om compasiv poate înțelege că la baza răutății stau întotdeauna frustrarea și frica, astfel încât nu va risposta, nu va intra într-un război, ba din contră va alege pacea și va simți compasiune (înțelegere) pentru cei care nu pot vedea decât răul în ceilalți”, a scris Ioana Timofeciuc pe rețelele de socializare.

Aceasta a decis să ia o măsură radicală. Și-a șters majoritatea pozelor de pe Instagram.

Reclamă

Spuneți că persoanele pot fi judecate după poze, ok, judecați-mă acum. Și cine nu este aici pentru mine, este rugat să iasă definitiv, să-mi dea block. Nu vreau 38k persoane involuate, mă mulțumesc cu 7 persoane înțelepte, evoluate”, a mai postat iubita lui Florinel Coman pe rețelele de socializare.

Ce a spus Ioan Ovidiu Sabău despre iubita lui Florinel Coman

Sabău crede că evoluţia carierei lui Florinel Coman depinde foarte mult şi de partenera de viaţă. Ioana Timofeciuc este iubita starului de la FCSB şi o prezenţă constantă în mediul virtual. De altfel, cei doi s-au relaxat la munte după ce Coman a fost implicat în scandalul cu permisul de conducere, iar imaginile au ajuns pe reţelele de socializare.

Reclamă

"Partenerul de viaţă, prietena pe care o ai, trebuie să te înţeleagă. Să-şi dorească ca tu să faci performanţă, să te ajute. Este o treabă foarte serioasă. Dacă nu ai un partener cu care să discuţi, să înţeleagă ce înseamnă pentru tine meseria asta, că trebuie să faci sacrificii… Nu poţi să amesteci lucrurile", a mai spus Ioan Ovidiu Sabău.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider Vezi toate știrile
Pe același subiect
Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională
Liga 1 • 13:58
Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!”
Un fost internaţional îl elogiază pe fotbalistul neconvocat de Edi Iordănescu
AntenaPLAY • 26 mart., 8:43
„Are o viteză în plus faţă de Coman” Un fost internaţional îl elogiază pe fotbalistul neconvocat de Edi Iordănescu!
Avertisment pentru Florinel Coman, după evoluţia modestă cu Irlanda de Nord
Fotbal • 24 mart., 22:49
„N-a reuşit să se impună!” Avertisment pentru Florinel Coman, după evoluţia modestă cu Irlanda de Nord
Cota lui Florinel Coman a explodat! Cât a ajuns să valoreze vedeta lui Gigi Becali
Liga 1 • 24 mart., 16:03
Cota lui Florinel Coman a explodat! Cât a ajuns să valoreze vedeta lui Gigi Becali
Florinel Coman, pus la zid după meciul României
Echipa naţională • 24 mart., 13:07
Florinel Coman, pus la zid după meciul României: „E numărul 1 la FCSB, dar la națională e foarte discret!”