Închide meniul

Liverpool – Real Madrid | Vinicius a scris istorie după golul marcat în finala Ligii Campionilor

Publicat: 29 mai 2022, 0:28

Reclamă
Liverpool – Real Madrid | Vinicius a scris istorie după golul marcat în finala Ligii Campionilor

Vinicius a marcat în finala dintre Liverpool şi Real Madrid

Profimedia

Liverpool – Real Madrid. Vinicius a scris istorie după golul marcat în finala Ligii Campionilor. Brazilianul din atacul celor de la Real Madrid a devenit al 5-lea cel mai tânăr jucător care marchează într-o finală de Liga Campionilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vinicius Jr. a deschis scorul în minutul 59 al finalei dintre Liverpool şi Real Madrid. Federico Valverde a pătruns pe partea dreaptă şi i-a pasat lui Vinicius, care a trimis mingea în poartă din câţiva metri. Acesta a fost şi primul şut pe poartă al celor de la Real Madrid.

Vinicius a scris istorie în Liverpool – Real Madrid

Vinicius a intrat într-o categorie selectă. Este al 5-lea cel mai tânăr jucător care a marcat într-o finală de Liga Campionilor, la vârsta de 21 de ani şi 320 de zile. Cel mai tânăr marcator din istoria finalelor Ligii Campionilor este Patrick Kluivert. Fostul star olandez a marcat în finala din 1995, dintre Ajax şi Juventus, scor 1-0.

Vinicius a fost implicat în 10 goluri marcate de Real Madrid în acest sezon. A marcat de 4 ori şi a dat încă 6 pase decisive.

Reclamă

Fază controversată în finala UEFA Champions League, Liverpool – Real Madrid!

Fază controversată în finala UEFA Champions League, Liverpool – Real Madrid, în prim-plan cu Karim Benzema. Atacantul „galacticilor” a reușit să deschidă scorul la Paris, dar golul a fost în cele din urmă anulat pentru offside.

Fază controversată în finala UEFA Champions League, Liverpool – Real Madrid! Golul lui Karim Benzema, anulat de VAR

Mingea a ajuns cu noroc la Benzema, după un ricoșeu incredibil în careul „cormoranilor”. Balonul s-a lovit de mai mulți jucători până să sară la starul francez.

Reclamă 4 / 0/3

A fost nevoie de intervenția tehnologiei VAR pentru a stabili dacă pasa a venit de la Federico Valverde, colegul lui Benzema, sau de la unul dintre Fabinho și Ibrahima Konate, jucătorii lui Liverpool cu care mijlocașul uruguayan se afla în duel.

După câteva minute tensionate pe Stade de France, arbitrii au hotărât că mingea a fost atinsă în primă fază de Valverde, iar poziția lui Benzema a fost una neregulamentară.

VEZI AICI VIDEO

La pauză s-a intrat cu scorul de 0-0, după o primă repriză spectaculoasă. În ciuda golului anulat al lui Real Madrid, Liverpool a fost echipa mai periculoasă. Thibaut Courtois a fost impecabil și a intervenit miraculos în fața lui Mohamed Salah și Sadio Mane.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 21:00 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00). Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor. Echipele de start 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” Vezi toate știrile
Citește și