Închide meniul

Reacţie neşteptată a lui Răzvan Lucescu faţă de George Copos: „Ceea ce s-a întâmplat bun Rapidului i se datorează lui”

Antena Sport Publicat: 1 iunie 2022, 17:59

Reclamă
Reacţie neşteptată a lui Răzvan Lucescu faţă de George Copos: „Ceea ce s-a întâmplat bun Rapidului i se datorează lui

Performanţă uriaşă pentru Răzvan Lucescu. PAOK Salonic s-a calificat în optimile de finală din Conference League

Răzvan Lucescu, în timpul unei partide/ Hepta

Răzvan Lucescu a avut o reacţie neaşteptată la adresa lui George Copos. Antrenorul îl consideră responsabil pentru tot ce i s-a întamplat bun Rapidului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Răzvan Lucescu a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui George Copos. Lucescu jr. a antrenat-o pe Rapid în perioada în care „giuleştenii” erau conduşi de Copos.

Reacţie neaşteptată a lui Răzvan Lucescu faţă de George Copos

Răzvan Lucescu a fost antrenorul Rapidului în una dintre cele mai bune perioade din istoria clubului. Pe vrema respectivă, patronul clubului era George Copos, un personaj controversat din fotbalul românesc.

Faţă de perioada respectivă petrecută pe banca lui Rapid, Răzvan Lucescu spune că s-a dezvoltat enorm, şi acest lucru i-l datorează şi lui George Copos.

„Îl iubesc pe George Copos. Îi sunt recunoscător. Am devenit mai înțelept. Modul lui de a pune presiune m-a ajutat să gestionez în toți acești ani presiuni uriașe. Ceea ce s-a întâmplat bun Rapidului i se datorează lui Copos. El a adus jucători, a ales antrenorii care au contribuit la creșterea clubului. Sigur, poate ar fi putut obține mai mult dacă ar fi arătat un alt fel de generozitate. Dar asta e partea a doua”, a declarat Lucescu jr. pentru playsport.

Reclamă

Răzvan Lucescu: „Tu, Rapid, să te gândeşti la titlu, e exagerat!”

Dan Şucu, noul investitor de la Rapid, aduce cu sine un buget considerabil pentru transferuri, în sezonul viitor. Cu toate acestea, Răzvan Lucescu, este reţinut, şi consideră că este prematur ca Rapid să se gândescă la titlu în următoarea stagiune.

„Nu-l cunosc pe domnul Șucu, dar îmi doresc să aibă o mare contribuție la succesul Rapidului. Echipa să fie în top, pentru că fotbalul românesc are nevoie de emulație, de suporteri și de cluburi cu tradiție la vârf.

Dacă Rapidul începe să discute despre titlu face o mare greșeală. Trebuie să ții cont nu numai de visul tău sau să te raportezi la ceea ce crezi tu că poți obține. Sau să te ghidezi doar după faptul că a intrat în club un acționar cu potențial, care poate ridica economic societatea. E bine să te uiți cine sunt forțele sportive ale României. Cum sunt organizate”, a mai declarat Răzvan Lucescu pentru sursa citată mai sus.

Reclamă 4 / 0/3

Răzvan Lucescu este de părere că o ţintă clară pentru Rapid în sezonul viitor va fi intrarea în play-off. Titlul pare o afacere în trei de câteva sezoane, după ce CFR Cluj, FCSB şi Craiova sunt echipele care se bat pentru a deveni campioane. Cu toate acestea, Lucescu jr. nu exclude o variantă prin care Rapid ar putea profita de paşii greşiţi ai rivalilor.

„Să înțelegi că FCSB, CFR, Craiova sunt formații cu experiență în lupta pentru campionat. Au altă greutate. Asta nu înseamnă că nu trebuie să te bați. Să profiți de o eventuală oportunitate ori dacă se deschide un culoar pe fondul crizei unei rivale. Dar tu, Rapid, abia revenit în Liga 1 după o perioadă neagră, să te gândești la titlu în al doilea sezon de la revenire, e exagerat!

Intrarea în play-off, da! Sezonul trecut, pe începutul bun al echipei, se vorbea deja de cupe europene. Am zis de atunci că primul an trebuie să se evite retrogradarea. Nu e ușor să vii din ligile inferioare și să te gândești direct la Europa. Există riscul să te duci imediat înapoi în liga secundă, fiindcă în prima divizie ai un ritm diferit, altă valoare a adversarilor. Impactul e puternic. OK, acum echipa a terminat liniștită în play-out, anul următor poate fi luată în calcul calificarea în play-off și acolo să te lupți pentru o poziție cât mai bună”, a mai declarat Răzvan Lucescu pentru aceeaşi sursă.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT Vezi toate știrile
Citește și