Închide meniul

Reacţie neşteptată a lui Răzvan Lucescu faţă de George Copos: „Ceea ce s-a întâmplat bun Rapidului i se datorează lui”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 1 iunie 2022, 17:59

Reacţie neşteptată a lui Răzvan Lucescu faţă de George Copos: „Ceea ce s-a întâmplat bun Rapidului i se datorează lui

Performanţă uriaşă pentru Răzvan Lucescu. PAOK Salonic s-a calificat în optimile de finală din Conference League

Răzvan Lucescu, în timpul unei partide/ Hepta

Răzvan Lucescu a avut o reacţie neaşteptată la adresa lui George Copos. Antrenorul îl consideră responsabil pentru tot ce i s-a întamplat bun Rapidului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Răzvan Lucescu a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui George Copos. Lucescu jr. a antrenat-o pe Rapid în perioada în care „giuleştenii” erau conduşi de Copos.

Reacţie neaşteptată a lui Răzvan Lucescu faţă de George Copos

Răzvan Lucescu a fost antrenorul Rapidului în una dintre cele mai bune perioade din istoria clubului. Pe vrema respectivă, patronul clubului era George Copos, un personaj controversat din fotbalul românesc.

Faţă de perioada respectivă petrecută pe banca lui Rapid, Răzvan Lucescu spune că s-a dezvoltat enorm, şi acest lucru i-l datorează şi lui George Copos.

„Îl iubesc pe George Copos. Îi sunt recunoscător. Am devenit mai înțelept. Modul lui de a pune presiune m-a ajutat să gestionez în toți acești ani presiuni uriașe. Ceea ce s-a întâmplat bun Rapidului i se datorează lui Copos. El a adus jucători, a ales antrenorii care au contribuit la creșterea clubului. Sigur, poate ar fi putut obține mai mult dacă ar fi arătat un alt fel de generozitate. Dar asta e partea a doua”, a declarat Lucescu jr. pentru playsport.

Reclamă

Răzvan Lucescu: „Tu, Rapid, să te gândeşti la titlu, e exagerat!”

Dan Şucu, noul investitor de la Rapid, aduce cu sine un buget considerabil pentru transferuri, în sezonul viitor. Cu toate acestea, Răzvan Lucescu, este reţinut, şi consideră că este prematur ca Rapid să se gândescă la titlu în următoarea stagiune.

„Nu-l cunosc pe domnul Șucu, dar îmi doresc să aibă o mare contribuție la succesul Rapidului. Echipa să fie în top, pentru că fotbalul românesc are nevoie de emulație, de suporteri și de cluburi cu tradiție la vârf.

Dacă Rapidul începe să discute despre titlu face o mare greșeală. Trebuie să ții cont nu numai de visul tău sau să te raportezi la ceea ce crezi tu că poți obține. Sau să te ghidezi doar după faptul că a intrat în club un acționar cu potențial, care poate ridica economic societatea. E bine să te uiți cine sunt forțele sportive ale României. Cum sunt organizate”, a mai declarat Răzvan Lucescu pentru sursa citată mai sus.

Reclamă 4 / 0/3

Răzvan Lucescu este de părere că o ţintă clară pentru Rapid în sezonul viitor va fi intrarea în play-off. Titlul pare o afacere în trei de câteva sezoane, după ce CFR Cluj, FCSB şi Craiova sunt echipele care se bat pentru a deveni campioane. Cu toate acestea, Lucescu jr. nu exclude o variantă prin care Rapid ar putea profita de paşii greşiţi ai rivalilor.

„Să înțelegi că FCSB, CFR, Craiova sunt formații cu experiență în lupta pentru campionat. Au altă greutate. Asta nu înseamnă că nu trebuie să te bați. Să profiți de o eventuală oportunitate ori dacă se deschide un culoar pe fondul crizei unei rivale. Dar tu, Rapid, abia revenit în Liga 1 după o perioadă neagră, să te gândești la titlu în al doilea sezon de la revenire, e exagerat!

Intrarea în play-off, da! Sezonul trecut, pe începutul bun al echipei, se vorbea deja de cupe europene. Am zis de atunci că primul an trebuie să se evite retrogradarea. Nu e ușor să vii din ligile inferioare și să te gândești direct la Europa. Există riscul să te duci imediat înapoi în liga secundă, fiindcă în prima divizie ai un ritm diferit, altă valoare a adversarilor. Impactul e puternic. OK, acum echipa a terminat liniștită în play-out, anul următor poate fi luată în calcul calificarea în play-off și acolo să te lupți pentru o poziție cât mai bună”, a mai declarat Răzvan Lucescu pentru aceeaşi sursă.

Recomandări
  • Răzvan Lucescu, reacţie neaşteptată la adresa lui George Copos
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:24 „Nu avem patroane!” Gigi Becali nu a mai prins bilete la FCSB – Rapid! Întâmplare uluitoare înainte de marele derby 12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile 11:55 Răsturnare de situaţie! Istvan Kovacs nu va mai arbitra FCSB – Rapid! Cine va fi la centru la derby 11:54 VideoLando Norris, după ce va pleca primul în cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei: „A fost o nebunie”. Ce îl întristează 11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României 11:08 „Munti time!” Dorinel Munteanu, comparație senzațională între Oțelul și Bayer Leverkusen! Se consideră un Xabi de România :) 11:03 „Te încântă!” Mihai Pintilii, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu: „Când are chef!” 10:30 VIDEOLando Norris va pleca din pole în cursa de sprint din Marele Premiu al Chinei, pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY (sâmbătă, 06:00) 10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile Vezi toate știrile
Citește și