Închide meniul

Antonio Rudiger este oficial jucătorul lui Real Madrid! Mesajul fundaşului

Antena Sport Publicat: 2 iunie 2022, 16:04 / Actualizat: 2 iunie 2022, 17:47

Reclamă
Antonio Rudiger este oficial jucătorul lui Real Madrid! Mesajul fundaşului

Antonio Rudiger, oficial la Real Madrid

Antonio Rudiger, în timpul unei partide pentru Chelsea/ Profimedia

Antonio Rudiger a devenit oficial jucătorul celor de la Real Madrid. Clubul a anunţat în această zi transferul germanului de 29 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Antonio Rudiger s-a despărţit de Chelsea la sfârşitul acestui sezon, după ce contractul său a expirat. Fundaşul vine pe Santiago Bernabeu în calitate de jucător liber de contract.

Antonio Rudiger, oficial la Real Madrid

Real Madrid a confirmat transferul lui Antonio Rudiger. Germanul a semnat un contract valabil pe patru sezoane, şi va câştiga peste 360.000 de euro pe săptămână. Fosta sa echipă Chelsea, îi plătea lui Rudiger un salariu de 270.000 de euro pe aceeaşi perioadă de timp.

„Sunt mândru să anunţ că voi merge la Real Madrid. Sunt foarte nerăbdător pentru toate provocările care mă aşteaptă şi abia aştept să joc primele mele meciuri pentru acest club imens”, a declarat Rudiger pe contul său de Instagram.

Antonio Rudiger a refuzat oferte de la alte clubri importante din Europa, pentru a da curs celei de la Real Madrid. „Galacticii” l-au avut ca principală ţintă, încă de când germanul a decis să nu-şi mai prelungească înţelegerea cu Chelsea. Manchester United, Barcelona, PSG si Juventus erau şi ele interesate de serviciile germanului, notează dailymail.co.uk.

Reclamă
Reclamă 4

Antonio Rudiger, aşteptat de colegi pe Stamford Bridge. Reacţia lui Benzema

Antonio Rudiger este aşteptat la Real Madrid de către colegi. Karim Benzema a fost cel care a comentat pe pagina oficială a germanului, manifestându-şi astfel nerăbdarea. „Vamonos”, a scris Karim Benzema, favoritul la câştigarea Balonului de Aur din acest an.

Pe lângă Benzema, şi Toni Kroos şi-a exprimat bucuria de a-l avea în echipă pe Antonio Rudiger . Cei doi fac echipă şi în primul 11 al Germaniei, iar pe acest motiv Kroos i-a comentat lui Rudiger folosind drapelul ţării lor.

Antonio Rudiger se afla la Chelsea din 2017, când era transferat în schimbul sumei de 35 de milioane de euro, de la Roma. Rudiger a fost adus la Londra în perioda în care la club se afla Antonio Conte. De atunci, a bifat 203 partide în toate competiţiile, marcând 12 goluri şi contribuind cu pasă decisivă la alte 7.

Reclamă

Alături de Chelsea, Antonio Rudiger a triumfat în Champions League, în sezonul 2020-2021. Pe lânga acest trofeu, germanul a câştigat şi Europa League (2019), FA Cup (2018), Supercupa Europei (2021) şi Campionatul Mondial al Cluburilor (2022).

Todd Boehly, noul patron al lui Chelsea

Chelsea a intrat într-o nouă „eră”, după despărțirea de Roman Abramovich. Oligarhul rus a plecat de pe Stamford Bridge după 19 ani, iar în locul său a sosit Todd Boehly, un miliardar american în vârstă de 48 de ani.

Chelsea va fi condusă de consorțiul deținut de Boehly și Clearlake Capital Group. Din grupul respectiv vor mai face parte Hansjörg Wyss și Mark Walter.

Boehly a dezvăluit care vor fi principalele sale obiective la conducerea noii sale echipe:

„Suntem onorați să devenim noii conducători de la Chelsea Football Club. Suntem implicați complet – 100%, în fiecare minut al fiecărui meci. Viziunea noastră, din postura de noi patroni, este foarte clară: vrem să facem fanii lui Chelsea extrem de mândri.

Împreună cu dorința noastră de a dezvolta academia și de a descoperi cei mai talentați jucători, planul nostru de acțiune este să investim în club pe termen lung și să construim pe fondul istoriei pline de succes a lui Chelsea.”, a declarat Todd Boehly, pentru site-ul oficial al lui Chelsea.

Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:40 27 iul.

FotoNadia Comăneci, imagini colosale la Jocurile Olimpice 2024, alături de Rafael Nadal, Serena Williams şi Carl Lewis

0:35 27 iul.

Vlad Chiricheş i-a răspuns lui Gigi Becali, după FCSB – Oţelul 0-2: „Crede că joc la mişto! Poate nu e ce vrea patronul mereu!”

0:33 27 iul.

Gigi Becali, ofertă uriaşă pentru Louis Munteanu: „M-am enervat şi mai fac transferuri”! Ce i-a propus lui Florin Tănase

0:22 27 iul.

Gigi Becali i-a făcut praf pe majoritatea jucătorilor, dar a avut un preferat după FCSB – Oţelul 0-2: „A fost cel mai bun”

0:06 27 iul.

Gigi Becali a „distrus” un jucător, după FCSB – Oţelul 0-2: „Te nenoroceşte! El a pierdut meciul!”

23:50

FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 4 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VideoUltrașii din Bănie și-au ieșit din minți, după Maribor – Universitatea Craiova 2-0. Jucătorii pe care îi cer dați afară!
Citește și