Închide meniul
VIDEO

Campionii U15 de la FCSB, aclamaţi de ultraşi. Atmosferă incendiară la baza din Berceni

Valentin Pîrcălabu Publicat: 2 iunie 2022, 22:17

Reclamă
Campionii U15 de la FCSB, aclamaţi de ultraşi. Atmosferă incendiară la baza din Berceni

Ultraşii FCSB i-u aclamat pe campionii d ela U15

Captură Facebook FCSB

Campionii U15 de la FCSB, aclamaţi de ultraşi. Ultraşii FCSB au făcut spectacol total pentru echipa U15, care a reuşit să câştige eventul. Zeci de fani au mers la baza din Berceni, unde au cântat şi au aprins torţe pentru micii campioni ai roş-albaştrilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Echipa U15 a FCSB a reuşit eventul în acest sezon, iar fanii nu au rămas indiferenţi. Zeci de suporteri au venit la baza din Berceni pentru a-i încuraja pe elevii lui Alin Stoica.

Campionii U15 de la FCSB, aclamaţi de ultraşi

Jucătorii și antrenorii de la FCSB U15, echipă care a reușit eventul în acest sezon, cucerind titlul de campioană la Liga Elitelor și Cupa României U15, au avut parte de o surpriză din partea fanilor din Peluza Nord Steaua Oficial.

Aceștia s-au prezentat joi după-amiază la Baza Sportivă FCSB, unde au cântat pentru tinerii noștri campioni și i-au felicitat în stilul caracteristic suporterilor din peluză„, a transmis FCSB pe reţelele de socializare, acolo unde a postat şi un video cu atmosfera incendiară din Berceni.

Reclamă

Echipa noastră U15 a făcut eventul în Liga Elitelor, impunându-se categoric în ambele finale – campionat 3:0 vs Farul, cupă 5:0 vs U Cluj. 

Mereu, indiferent de scor, aceeași determinare, același spirit ofensiv, aceeași atitudine de campioni și – poate cel mai important – același bun simț desăvârșit, după chipul și asemănarea antrenorului Alin Stoica și a colaboratorilor săi. Suntem mândri de acești copii și așteptăm mulți dintre ei la prima echipă, chiar înainte de a-și serba majoratul!

 P.S. Printre alte rezultate ale lor, 12:0 vs Dinamo și “doar”6:0 cu CSA. Mai prind și ei zile în care nu le ies chiar toate…”, a fost şi reacţia lui Mihai Stoica.

Reclamă 4 / 0/3

FCSB U15 a umilit şi Dinamo în sezonul trecut

FCSB U15, cea mai bună echipă de juniori a roş-albaştrilor, a umilit Dinamo în sezonul trecut. Roş-albaştrii i-au spulberat pe „câini” şi au înregistrat un rezultat istoric, 12-0. Doi jucători de la echipa pregătită de Alin Stoica au reuşit câte un hat-trick.

FCSB a înregistrat un rezultat istoric în Liga Elitelor U15. Elevii lui Alin Stoica au învins-o pe Dinamo cu 12-0. Luca Ilie și Robert Necșulescu au înregistrat câte un hat-trick, iar Mihai Toma și Denis Colibășanu câte o „dublă”. David Popa și Luca Manolache au punctat şi ei.

„Aşa rău i-aţi căpăcit?” sau „Dacă juca Dinamo cu echipa mare lua mai mult…”, s-au amuzat suporterii roş-albaştrilor în secţiunea de comentarii.

„FCSB U15 a reușit un scor istoric, 12-0, împotriva celor de la Dinamo, într-o partidă din Liga Elitelor U15. Luca Ilie și Robert Necșulescu au reușit „hat-trick”-uri, Mihai Toma și Denis Colibășanu câte o „dublă”, în timp ce David Popa și Luca Manolache au înscris câte o dată.

FCSB îi felicită pe Alin Stoica și elevii săi pentru acest succes și le urează multă baftă în continuare!”, a anunţat FCSB la acel moment.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 20:18 Marius Lăcătuş a dat verdictul, după titlul câştigat de FCSB! „Fiara” ştie unde s-a făcut diferenţa 20:16 VideoTeodora, fiica lui Mihai Stoica, dezvăluiri emoţionante despre tatăl său şi FCSB: „E ca o altă familie pentru mine!” EXCLUSIV 19:25 Dan Şucu s-a întâlnit cu Marius Şumudică, la o zi după „revoluţia” anunţată la Rapid! Concluzia patronului giuleştenilor 19:03 AS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta LIVE TEXT (22:00). Încep semifinalele Europa League şi Conference League 18:43 FotoLovitura uriaşă pe care a dat-o fiica cea mică a lui George Copos! Reacţia milionarului: „Este incredibil, e un fenomen!” 18:36 Alpine a anunţat o mutare importantă! Cine a fost adus pentru a salva sezonul francezilor 17:53 „Dacă faci iar tâmpenia asta…” Basarab Panduru îl avertizează pe Dan Şucu, după „revoluţia” anunţată la Rapid: „Asta e ţurcă” 17:45 Cristina Neagu, discurs războinic înaintea returului infernal cu Metz: „E nevoie de un meci perfect” 17:12 Siyabonga Ngezana a dezvăluit problemele cu care s-a confruntat când a ajuns la FCSB: „A fost primul şoc” Vezi toate știrile
Citește și