Închide meniul
VIDEO

Campionii U15 de la FCSB, aclamaţi de ultraşi. Atmosferă incendiară la baza din Berceni

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 2 iunie 2022, 22:17

Campionii U15 de la FCSB, aclamaţi de ultraşi. Atmosferă incendiară la baza din Berceni

Ultraşii FCSB i-u aclamat pe campionii d ela U15

Captură Facebook FCSB

Campionii U15 de la FCSB, aclamaţi de ultraşi. Ultraşii FCSB au făcut spectacol total pentru echipa U15, care a reuşit să câştige eventul. Zeci de fani au mers la baza din Berceni, unde au cântat şi au aprins torţe pentru micii campioni ai roş-albaştrilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Echipa U15 a FCSB a reuşit eventul în acest sezon, iar fanii nu au rămas indiferenţi. Zeci de suporteri au venit la baza din Berceni pentru a-i încuraja pe elevii lui Alin Stoica.

Campionii U15 de la FCSB, aclamaţi de ultraşi

Jucătorii și antrenorii de la FCSB U15, echipă care a reușit eventul în acest sezon, cucerind titlul de campioană la Liga Elitelor și Cupa României U15, au avut parte de o surpriză din partea fanilor din Peluza Nord Steaua Oficial.

Aceștia s-au prezentat joi după-amiază la Baza Sportivă FCSB, unde au cântat pentru tinerii noștri campioni și i-au felicitat în stilul caracteristic suporterilor din peluză„, a transmis FCSB pe reţelele de socializare, acolo unde a postat şi un video cu atmosfera incendiară din Berceni.

Reclamă

Echipa noastră U15 a făcut eventul în Liga Elitelor, impunându-se categoric în ambele finale – campionat 3:0 vs Farul, cupă 5:0 vs U Cluj. 

Mereu, indiferent de scor, aceeași determinare, același spirit ofensiv, aceeași atitudine de campioni și – poate cel mai important – același bun simț desăvârșit, după chipul și asemănarea antrenorului Alin Stoica și a colaboratorilor săi. Suntem mândri de acești copii și așteptăm mulți dintre ei la prima echipă, chiar înainte de a-și serba majoratul!

 P.S. Printre alte rezultate ale lor, 12:0 vs Dinamo și “doar”6:0 cu CSA. Mai prind și ei zile în care nu le ies chiar toate…”, a fost şi reacţia lui Mihai Stoica.

Reclamă 4 / 0/3

FCSB U15 a umilit şi Dinamo în sezonul trecut

FCSB U15, cea mai bună echipă de juniori a roş-albaştrilor, a umilit Dinamo în sezonul trecut. Roş-albaştrii i-au spulberat pe „câini” şi au înregistrat un rezultat istoric, 12-0. Doi jucători de la echipa pregătită de Alin Stoica au reuşit câte un hat-trick.

FCSB a înregistrat un rezultat istoric în Liga Elitelor U15. Elevii lui Alin Stoica au învins-o pe Dinamo cu 12-0. Luca Ilie și Robert Necșulescu au înregistrat câte un hat-trick, iar Mihai Toma și Denis Colibășanu câte o „dublă”. David Popa și Luca Manolache au punctat şi ei.

„Aşa rău i-aţi căpăcit?” sau „Dacă juca Dinamo cu echipa mare lua mai mult…”, s-au amuzat suporterii roş-albaştrilor în secţiunea de comentarii.

„FCSB U15 a reușit un scor istoric, 12-0, împotriva celor de la Dinamo, într-o partidă din Liga Elitelor U15. Luca Ilie și Robert Necșulescu au reușit „hat-trick”-uri, Mihai Toma și Denis Colibășanu câte o „dublă”, în timp ce David Popa și Luca Manolache au înscris câte o dată.

FCSB îi felicită pe Alin Stoica și elevii săi pentru acest succes și le urează multă baftă în continuare!”, a anunţat FCSB la acel moment.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și