Închide meniul
EXCLUSIV

Wesley și-a făcut academie în Brazilia! Motivul pentru care a venit în România

Reclamă

Publicat: 3 iunie 2022, 9:49 / Actualizat: 8 iunie 2022, 23:39

Wesley și-a făcut academie în Brazilia! Motivul pentru care a venit în România

Wesley, interviu-eveniment la AS.ro LIVE

Wesley, în timpul unui antrenament / AS.ro

Wesley și-a făcut academie în Brazilia și vrea să crească fotbaliști pentru cluburile din Europa! Brazilianul care a scris istorie în Liga 1 caută să colaboreze cu echipele din România și să poată aduce tineri talentați, din țara sa, în campionatul nostru. Acesta este și motivul pentru care Wesley Lopez a venit în București.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Wesley vrea să se întâlnească cu mai mulți conducători din Liga 1, în vederea stabilirii unei colaborări. Brazilianul a dezvăluit într-un interviu pentru AntenaSport faptul că Academia sa se află la început de drum. Unul dintre cei mai buni marcatori străini din istoria Ligii 1, are, pentru moment, doar cinci antrenori la școala sa de fotbal.

Wesley și-a făcut academie în Brazilia

Deși s-a crezut că Wesley a venit în România doar pentru distracție, să mănânce mici și să bea bere, brazilianul a venit și cu treabă. Totuși, acesta a demonstrat că nu a uitat cum să petreacă românește. Wesley a petrecut alături de bunul său prieten, celălalt brazilian care a scris istorie în Liga 1, Eric.

De când m-am lăsat și până acum, nu am făcut mai nimic. Am muncit în cariera de fotbalist pentru a strânge bani cât să trăiesc liniștit. Soția îmi managerială banii.

Acum m-am decis sa deschid o academie de fotbal pentru a ajuta tinerii care nu au viitor. Vrea să îi iau de pe stradă să îi aduc la fotbal. Prin acestă modalitate îi împiedic și din a se apuca de rele. Mai bine sa vină la fotbal, decât să ajungă la pușcărie.

Reclamă

Suntem abia la început. Avem cinci sau șase antrenori. Suntem în dezvoltare. Vreau să aduc tineri talentați în România. Mă interesează să colaborez cu cluburile din Liga 1. Ar fi o realizare pentru mine să pot aduce jucători aici. România este a doua mea casă„, a spus Wesley pentru AntenaSport.

Povestea brazilianului Wesley o veți afla, în curând, în cadrul unui interviu eveniment care va fi difuzat în emisiunea AS.ro LIVE.

Reclamă 4 / 0/3

Wesley a jucat pentru FC Vaslui în perioada 2009 – 2012. Brazilianul a fost vicecampion al României în 2012 și a jucat cu echipa din Moldova în grupele UEFA Europa League.

Wesley Lopes, confundat cu Wesley Sneijder

Florin Lovin a povestit în studioul AS.ro LIVE cum a fost victima unei farse pusă la cale de George Ogăraru și celebrul Wesley Sneijder. Fostul mijlocaș a fost păcălit că Ajax e gata să-i facă o ofertă lui Gigi Becali ca să-l transfere de la Steaua.

Sneijder a jucat rorul directorului de scouting de la Ajax, în timp ce Ogăraru a fost omul care a pus o vorbă bună pentru Lovin. Inițial, Lovin l-a confundat pe Wesley Sneijder cu Wesley Lopes.

„Eram la Steaua și eram în cea mai bună perioadă a mea. Jucasem un meci cu Fiorentina, am făcut 0-0 în Champions League, jucasem foarte bine. După meci, la vreo două zile, eram la un mic dejun și sună telefonul: ‘Hello’, în engleză, ‘Sunt directorul de scouting de la Ajax, George ne-a dat profilul tău, știm că ești un băiat super ok, te-am urmărit 25 de meciuri, am fost impresionați, clar se va face o ofertă către Steaua. Te vom suna zilele tale să vedem pretențiile tale înainte să vorbim’.

Deja mă luaseră transpirațiile, aoleu. Deja mă gândeam: „mamă, 50.000 de euro pe lună, de la 5.000. Deja m-am realizat pe viață și eu și familia mea’. Pun mâna pe telefon și îl sun direct pe George: ‘Bă, dar nu spui nimic? Mă ții aici ca pe jar?’. Mă sună la vreo jumătate de oră, era Sneijder la telefon, se dăduse directorul de la Ajax. ‘Hello, I am Wesley’. Eu eram: ‘Care Wesley? De la Vaslui?’ Sneijder a spus: ‘It was just a joke, I was here with George’”, a povestit Florin Lovin, la AS.ro LIVE.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:25 Rapid – Universitatea Craiova, 20:30, LIVE TEXT. Meci crucial pentru olteni în lupta pentru locul 2. Echipele de start 20:11 Cluburile din Premier League se pregătesc pentru o schimbare radicală! Manchester United şi Manchester City au votat împotrivă 19:59 Reacţia lui Mihai Stoica după ce FC Botoşani a învins dramatic Petrolul şi a urcat pe loc de salvare directă de la retrogradare! 19:35 Petrolul – Botoşani 1-2. Moldovenii au urcat pe un loc de salvare directă de la retrogradare! Cum arată clasamentul în play-out 19:21 Decizia lui Edi Iordănescu după ce Andrei Burcă s-a accidentat şi e în pericol să rateze EURO 2024! 19:00 Arne Slot, înlocuitorul lui Jurgen Klopp la Liverpool, cale liberă spre Anfield! Anunţul făcut de Fabrizio Romano 18:43 Gigi Becali are concurenţă pentru semnătura jucătorului pe care îl doreşte la FCSB: „I-a făcut o ofertă concretă” 18:32 Statistica îi dă fiori lui Carlos Sainz! La ce scenariu se poate aştepta spaniolul, după plecarea de la Ferrari 18:10 (P) Festivalul reducerilor Xiaomi Fan Fest: smartphone-urile și gadget-urile momentului, cadouri inspirate la prețuri atractive 18:08 Ronnie O’Sullivan, en-fanfare în sferturile de finală ale Campionatului Mondial! „Racheta” continuă cursa pentru recordul absolut Vezi toate știrile
Citește și