Închide meniul
EXCLUSIV

Wesley și-a făcut academie în Brazilia! Motivul pentru care a venit în România

Reclamă

Publicat: 3 iunie 2022, 9:49 / Actualizat: 8 iunie 2022, 23:39

Wesley și-a făcut academie în Brazilia! Motivul pentru care a venit în România

Wesley, interviu-eveniment la AS.ro LIVE

Wesley, în timpul unui antrenament / AS.ro

Wesley și-a făcut academie în Brazilia și vrea să crească fotbaliști pentru cluburile din Europa! Brazilianul care a scris istorie în Liga 1 caută să colaboreze cu echipele din România și să poată aduce tineri talentați, din țara sa, în campionatul nostru. Acesta este și motivul pentru care Wesley Lopez a venit în București.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Wesley vrea să se întâlnească cu mai mulți conducători din Liga 1, în vederea stabilirii unei colaborări. Brazilianul a dezvăluit într-un interviu pentru AntenaSport faptul că Academia sa se află la început de drum. Unul dintre cei mai buni marcatori străini din istoria Ligii 1, are, pentru moment, doar cinci antrenori la școala sa de fotbal.

Wesley și-a făcut academie în Brazilia

Deși s-a crezut că Wesley a venit în România doar pentru distracție, să mănânce mici și să bea bere, brazilianul a venit și cu treabă. Totuși, acesta a demonstrat că nu a uitat cum să petreacă românește. Wesley a petrecut alături de bunul său prieten, celălalt brazilian care a scris istorie în Liga 1, Eric.

De când m-am lăsat și până acum, nu am făcut mai nimic. Am muncit în cariera de fotbalist pentru a strânge bani cât să trăiesc liniștit. Soția îmi managerială banii.

Acum m-am decis sa deschid o academie de fotbal pentru a ajuta tinerii care nu au viitor. Vrea să îi iau de pe stradă să îi aduc la fotbal. Prin acestă modalitate îi împiedic și din a se apuca de rele. Mai bine sa vină la fotbal, decât să ajungă la pușcărie.

Reclamă

Suntem abia la început. Avem cinci sau șase antrenori. Suntem în dezvoltare. Vreau să aduc tineri talentați în România. Mă interesează să colaborez cu cluburile din Liga 1. Ar fi o realizare pentru mine să pot aduce jucători aici. România este a doua mea casă„, a spus Wesley pentru AntenaSport.

Povestea brazilianului Wesley o veți afla, în curând, în cadrul unui interviu eveniment care va fi difuzat în emisiunea AS.ro LIVE.

Reclamă 4 / 0/3

Wesley a jucat pentru FC Vaslui în perioada 2009 – 2012. Brazilianul a fost vicecampion al României în 2012 și a jucat cu echipa din Moldova în grupele UEFA Europa League.

Wesley Lopes, confundat cu Wesley Sneijder

Florin Lovin a povestit în studioul AS.ro LIVE cum a fost victima unei farse pusă la cale de George Ogăraru și celebrul Wesley Sneijder. Fostul mijlocaș a fost păcălit că Ajax e gata să-i facă o ofertă lui Gigi Becali ca să-l transfere de la Steaua.

Sneijder a jucat rorul directorului de scouting de la Ajax, în timp ce Ogăraru a fost omul care a pus o vorbă bună pentru Lovin. Inițial, Lovin l-a confundat pe Wesley Sneijder cu Wesley Lopes.

„Eram la Steaua și eram în cea mai bună perioadă a mea. Jucasem un meci cu Fiorentina, am făcut 0-0 în Champions League, jucasem foarte bine. După meci, la vreo două zile, eram la un mic dejun și sună telefonul: ‘Hello’, în engleză, ‘Sunt directorul de scouting de la Ajax, George ne-a dat profilul tău, știm că ești un băiat super ok, te-am urmărit 25 de meciuri, am fost impresionați, clar se va face o ofertă către Steaua. Te vom suna zilele tale să vedem pretențiile tale înainte să vorbim’.

Deja mă luaseră transpirațiile, aoleu. Deja mă gândeam: „mamă, 50.000 de euro pe lună, de la 5.000. Deja m-am realizat pe viață și eu și familia mea’. Pun mâna pe telefon și îl sun direct pe George: ‘Bă, dar nu spui nimic? Mă ții aici ca pe jar?’. Mă sună la vreo jumătate de oră, era Sneijder la telefon, se dăduse directorul de la Ajax. ‘Hello, I am Wesley’. Eu eram: ‘Care Wesley? De la Vaslui?’ Sneijder a spus: ‘It was just a joke, I was here with George’”, a povestit Florin Lovin, la AS.ro LIVE.

Recomandări
  • Brazilianul Wesley se află de câteva zile în România
  • Bosnia – România (7 iunie, 21.45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21.45, Antena 1)

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:57 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în Europa 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și