Închide meniul

Emerson Royal, victima unui jaf în stil mafiot! S-au tras 29 de focuri de armă: „Adrenalina era la maxim!”

Alexandru Ivan Publicat: 3 iunie 2022, 18:33

Reclamă
Emerson Royal, victima unui jaf în stil mafiot! S-au tras 29 de focuri de armă: „Adrenalina era la maxim!

Emerson, victima unui jaf în stil mafiot

Emerson Royal, în timpul unui meci pentru Tottenham / Profimedia

Fotbalistul echipei Tottenham, Emerson Royal, a fost victima unui jaf în stil mafiot, vineri, în Sao Paolo. S-au tras 29 de focuri de armă, dar jucătorul a scăpat nevătămat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Emerson Royal a scăpat noaptea trecută nevătămat dintr-o tentativă de jaf în timpul căreia s-au tras 29 de focuri de armă, notează mirror.co.uk. Potrivit sursei citate, jucătorul tocmai ieşise dintr-un club de noapte din Sao Paulo în momentul în care a fost ţinta unui atacator, la ora locală 03.00.

Emerson Royal, victima unui jaf în stil mafiot

Jucătorul se fotografia împreună cu un poliţist în afara programului care îi ceruse să facă împreună un selfie, când un individ a întreptat spre el o armă şi i-a cerut bijuteriile şi celelalte obiecte personale.

Poliţistul a reacţionat şi şi-a scos arma pentru a trage asupra atacatorujlui. Presa locală scrie că s-au tras în total 29 de focuri de armă, un glonţ ajungând în spatele agresorului, astfel că acesta a fost transportat la spital.

Din fericire, Emerson Royal a scăpat nevătămat.

Reclamă

Tatăl lui Emerson Royal: „Adrenalina era la maxim!”

Tatăl fotbalistului, Emerson Zulu, a dezvăluit că experiența traită de fiul său a fost traumatizantă.

„După ce a părăsit un eveniment, un ofițer de poliție care l-a recunoscut pe Emerson a cerut să facă poze cu el și s-a oferit să-l ducă la mașină. Acolo a fost agresat Royal, sub amenințarea armei, în care hoțul i-a cerut ceasul și alte obiecte personale.

Când hoțul a văzut securitatea, ne-am ascuns. Se pare că Royal m-a tras să mă ajute. Nu-mi amintesc bine, totul s-a întâmplat foarte repede și adrenalina era la maxim”, a povestit tatăl fotbalistului.

Reclamă 4 / 0/3

Jucătorul brazilian a fost achiziţionat de Tottenham vara trecută, de la FC Barcelona, cu 25 de milioane de euro.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:36 FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible 0:19 Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo” 0:15 Gigi Becali, anunțul momentului despre revenirea lui Florin Tănase la FCSB! A spus totul după 0-2 cu Universitatea Craiova 0:00 Jucătorii făcuți praf de Gigi Becali după 0-2 cu Universitatea Craiova. Cine l-a impresionat: „O să fie fotbalist mare!” 6
mai
23:58
Gigi Becali, „aroganţa” serii după înfrângerea cu Universitatea Craiova: „Aduceţi-ne antrenori, Gâlcă nu e de talia mea”
6
mai
23:41
Decizie peste capul lui Gigi Becali la FCSB! Jucătorul care a lipsit fără acordul milionarului: „I-a dat drumul fără să-mi spună”
6
mai
23:31
Alex Mitriţă a dat răspunsul final în privinţa ofertei de la FCSB! Ce a spus despre echipa naţională
6
mai
23:26
„Trebuie să fim serioși!” Elias Charalambous, prima reacție după Universitatea Craiova – FCSB 2-0!
6
mai
23:18
Octavian Popescu a anunţat că se operează: „În ultimul an am jucat cu o problemă la gleznă”! Cât va lipsi de pe teren
6
mai
23:11
„Nu au jucat cu nicio presiune” Andrei Ivan rămâne cu picioarele pe pământ după ce a marcat în Universitatea Craiova – FCSB 2-0!
Vezi toate știrile
Citește și