Închide meniul

Nations League | Cristiano Ronaldo, „dublă” în Portugalia – Elveția 4-0. Cehia – Spania 2-2. Erling Haaland, erou în Suedia – Nervegia 1-2. Toate rezultatele sunt AICI

Alexandru Ivan Publicat: 5 iunie 2022, 23:35

Reclamă
Nations League | Cristiano Ronaldo, „dublă în Portugalia – Elveția 4-0. Cehia – Spania 2-2. Erling Haaland, erou în Suedia – Nervegia 1-2. Toate rezultatele sunt AICI

Cristiano Ronaldo, de neoprit

Profimediaimages

A fost o seară nebună în Nations League! Portugalia – Elveția 4-0 și Cehia – Spania 2-2 au fost cele mai tari meciuri. Cristiano Ronaldo a reuşit o „dublă” de senzaţie, în timp ce ibericii s-au salvat în minutul 90.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristiano Ronaldo a făcut show în Portugalia – Elveţia. Vedeta lui Manchester United a marcat de două ori. Carvalho şi Joao Cancelo şi-au trecut şi ei numele pe lista marcatorilor.

Spania s-a salvat în ultimele momente de la o nouă ruşine. Ibericii au fost conduşi de două ori, dar au revenit prin reuşitele lui Gavi, din minutul 45+3, şi Martinez, în minutul 90.

Reclamă

Erling Haaland se pregăteşte pentru duelurile tari din Premier League. Atacantul transferat de Manchester City a reuşit o „dublă” în Suedia – Norvegia 1-2. Elanga, viitorul său rival de la Manchester United, a punctat pentru gazde.

Nations League | Rezultatele zilei

Liga A:

Reclamă 4 / 0/3

Cehia – Spania 2-2
Portugalia – Elveția 4-0

Liga B:

Serbia – Slovenia 4-1
Suedia – Norvegia 0-2

Liga C:

Cipru – Irlanda de Nord 0-0
Gibraltar – Macedonia de Nord 0-2
Bulgaria – Georgia 2-5
Kosovo – Grecia 0-1

Update 23.11: GOOOL! Portugalia – Elveţia 4-0. Joao Cancelo şi-a trecut numele pe lista marcatorilor.

Update 22.45: Lionel Messi e uriaş! Superstarul lui PSG a marcat cinci goluri în amicalul Argentina – Estonia. A punctat în minutele 9, 45, 47, 71 şi 76.

Reclamă

Messi al treilea jucător din istoria Argentinei care marchează cinci goluri în aceeaşi partidă.

Update 22.28: Portugalia, ocazie uriaşă în meciul cu Elveţia! Cristiano Ronaldo a lovit bara!

Update 22.26: GOOOL! Portugalia – Elveţia 3-0. Superstarul lusitan a reuşit o „dublă” de senzaţie în doar 5 minute. A fost golul cu numărul 117 pentru CR7 în tricoul Portugaliei.

Update 22.21: GOOOL! Portugalia – Elveția 2-0. Cristiano Ronaldo a marcat din pasa perfectă a lui Diogo Jota. A fost golul cu numărul 117 pentru CR7 în tricoul Portugaliei.

Update 22.00: Portugalia – Elveția 1-0. GOOOL! William Carvalho a deschis scorul!

Update 21.49: Cehia – Spania 1-0. GOOOL! Jakub Pesek a deschis scorul!

Update 21.45: Au început Portugalia – Elveția 0-0 și Cehia – Spania 0-0, meciurile zilei în Nations League. Tot de la această oră se joacă Serbia – Slovenia, dar şi Suedia – Norvegia.

Update 20.56: Ţara Galilor – Ucraina 1-0. Gareth Bale i-a calificat pe „dragoni” la Campionatul Mondial 2022. Acesta este prima calificare după o pauză de 64 de ani.

Update 19.35: Ţara Galilor – Ucraina 1-0. Gareth Bale a executat o lovitură liberă în minutul 35, iar mingea a ajuns în poartă după o deviere total nefericită a lui Yarmolenko.

Update 19.00: A început Ţara Galilor – Ucraina, finala pentru Campionatul Mondial din Qatar.

Hai, România! În fiecare zi. Ce meciuri transmite Antena 1 din luna iunie

Antena 1 a cumpărat drepturile pentru meciurile echipei naţionale de fotbal a României pentru următorii 6 ani. Primele partide sunt programate în luna iunie, când echipa antrenată de Edi Iordănescu dispută partidele din Nations League, într-o grupă cu Bosnia, Finlanda şi Muntenegru.

Două meciuri în luna iunie şi unul în luna septembrie din grupa 3 a Ligii B UEFA Nations League sunt programate pe Antena 1, duelurile de foc cu Bosnia în deplasare şi întâlnirea tur-retur cu Finlanda.

Programul partidelor transmise de Antena 1

Cele mai tari meciuri ale naționalei României vor fi în direct pe Antena 1. Edi Iordănescu are ca obiectiv clasarea pe unul dintre primele două locuri în grupă și calificarea selecționatei noastre la EURO 2024.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka Vezi toate știrile
Citește și