Închide meniul

Nations League | Cristiano Ronaldo, „dublă” în Portugalia – Elveția 4-0. Cehia – Spania 2-2. Erling Haaland, erou în Suedia – Nervegia 1-2. Toate rezultatele sunt AICI

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 5 iunie 2022, 23:35

Nations League | Cristiano Ronaldo, „dublă în Portugalia – Elveția 4-0. Cehia – Spania 2-2. Erling Haaland, erou în Suedia – Nervegia 1-2. Toate rezultatele sunt AICI

Cristiano Ronaldo, de neoprit

Profimediaimages

A fost o seară nebună în Nations League! Portugalia – Elveția 4-0 și Cehia – Spania 2-2 au fost cele mai tari meciuri. Cristiano Ronaldo a reuşit o „dublă” de senzaţie, în timp ce ibericii s-au salvat în minutul 90.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristiano Ronaldo a făcut show în Portugalia – Elveţia. Vedeta lui Manchester United a marcat de două ori. Carvalho şi Joao Cancelo şi-au trecut şi ei numele pe lista marcatorilor.

Spania s-a salvat în ultimele momente de la o nouă ruşine. Ibericii au fost conduşi de două ori, dar au revenit prin reuşitele lui Gavi, din minutul 45+3, şi Martinez, în minutul 90.

Reclamă

Erling Haaland se pregăteşte pentru duelurile tari din Premier League. Atacantul transferat de Manchester City a reuşit o „dublă” în Suedia – Norvegia 1-2. Elanga, viitorul său rival de la Manchester United, a punctat pentru gazde.

Nations League | Rezultatele zilei

Liga A:

Reclamă 4 / 0/3

Cehia – Spania 2-2
Portugalia – Elveția 4-0

Liga B:

Serbia – Slovenia 4-1
Suedia – Norvegia 0-2

Liga C:

Cipru – Irlanda de Nord 0-0
Gibraltar – Macedonia de Nord 0-2
Bulgaria – Georgia 2-5
Kosovo – Grecia 0-1

Update 23.11: GOOOL! Portugalia – Elveţia 4-0. Joao Cancelo şi-a trecut numele pe lista marcatorilor.

Update 22.45: Lionel Messi e uriaş! Superstarul lui PSG a marcat cinci goluri în amicalul Argentina – Estonia. A punctat în minutele 9, 45, 47, 71 şi 76.

Reclamă

Messi al treilea jucător din istoria Argentinei care marchează cinci goluri în aceeaşi partidă.

Update 22.28: Portugalia, ocazie uriaşă în meciul cu Elveţia! Cristiano Ronaldo a lovit bara!

Update 22.26: GOOOL! Portugalia – Elveţia 3-0. Superstarul lusitan a reuşit o „dublă” de senzaţie în doar 5 minute. A fost golul cu numărul 117 pentru CR7 în tricoul Portugaliei.

Update 22.21: GOOOL! Portugalia – Elveția 2-0. Cristiano Ronaldo a marcat din pasa perfectă a lui Diogo Jota. A fost golul cu numărul 117 pentru CR7 în tricoul Portugaliei.

Update 22.00: Portugalia – Elveția 1-0. GOOOL! William Carvalho a deschis scorul!

Update 21.49: Cehia – Spania 1-0. GOOOL! Jakub Pesek a deschis scorul!

Update 21.45: Au început Portugalia – Elveția 0-0 și Cehia – Spania 0-0, meciurile zilei în Nations League. Tot de la această oră se joacă Serbia – Slovenia, dar şi Suedia – Norvegia.

Update 20.56: Ţara Galilor – Ucraina 1-0. Gareth Bale i-a calificat pe „dragoni” la Campionatul Mondial 2022. Acesta este prima calificare după o pauză de 64 de ani.

Update 19.35: Ţara Galilor – Ucraina 1-0. Gareth Bale a executat o lovitură liberă în minutul 35, iar mingea a ajuns în poartă după o deviere total nefericită a lui Yarmolenko.

Update 19.00: A început Ţara Galilor – Ucraina, finala pentru Campionatul Mondial din Qatar.

Hai, România! În fiecare zi. Ce meciuri transmite Antena 1 din luna iunie

Antena 1 a cumpărat drepturile pentru meciurile echipei naţionale de fotbal a României pentru următorii 6 ani. Primele partide sunt programate în luna iunie, când echipa antrenată de Edi Iordănescu dispută partidele din Nations League, într-o grupă cu Bosnia, Finlanda şi Muntenegru.

Două meciuri în luna iunie şi unul în luna septembrie din grupa 3 a Ligii B UEFA Nations League sunt programate pe Antena 1, duelurile de foc cu Bosnia în deplasare şi întâlnirea tur-retur cu Finlanda.

Programul partidelor transmise de Antena 1

Cele mai tari meciuri ale naționalei României vor fi în direct pe Antena 1. Edi Iordănescu are ca obiectiv clasarea pe unul dintre primele două locuri în grupă și calificarea selecționatei noastre la EURO 2024.

Recomandări
  • Rezultatele serii în Nations League
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

 

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:57 PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și