Închide meniul

Gigi Becali, decizie de neînţeles! Mijlocaşul de la CS Mioveni pe care îl aduce ca să fie fundaş central la FCSB: „Nu vreau să intru în faliment!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 6 iunie 2022, 15:04

Reclamă
Gigi Becali, decizie de neînţeles! Mijlocaşul de la CS Mioveni pe care îl aduce ca să fie fundaş central la FCSB: „Nu vreau să intru în faliment!

Gigi Becali, decizie de neînţeles! Îşi doreşte ca Mihai Lixandru să fie fundaş central la FCSB

Mihai Lixandru, într-un meci cu Dinamo SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Gigi Becali încearcă să rezolve problemele din centrul defensivei de la FCSB printr-o decizie de neînţeles. Patronul vicecampioanei României vrea să reprofileze un mijlocaş care a jucat în ultimul sezon la CS Mioveni. Mihai Lixandru este înlocuitorul care ar trebui să îi ia locul lui Iulian Cristea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Becali a anunţat că îşi doreşte să aducă doi fundaşi centrali în această vară, după ce a renunţat la Paulo Vinicius şi la Andrei Miron. Totuşi, nu este dispus să plătească niciun ban şi caută soluţii de compromis.

Gigi Becali, decizie de neînţeles pentru postul de fundaş la FCSB

Latifundiarul din Pipera este hotărât să îl aducă la echipă pe Lixandru, cel care este jucătorul lui FCSB şi a fost împrumutat la Gaz Metan Mediaş şi CS Mioveni.

Eu mă interesez de fundași, dar aduc doar gratis. Știți politica mea. Nu vreau să intru în faliment. Aduc jucători doar gratis. Dacă nu găsesc nimic gratis, o să joace Haruț și Ovidiu Popescu. Și o să vină Lixandru ( n.r – Mihai Lixandru, 21 de ani).

A zis Stoican acum ceva timp că e un fundaș foarte bun și am zis să-l vedem. Am întrebat unde e împrumutat și am zis să vină înapoi, ca să-l vedem”, a declarat Gigi Becali pentru gsp.ro.

Reclamă
Reclamă 4

În schimb, Mihai Stoica îi propune lui Gigi Becali să-l aducă pe Ionuț Nedelcearu la FCSB. Managerul general al clubului din Berceni a recunoscut că îi place jocul fundașului de la Crotone și spune că poate să treacă peste faptul că a evoluat la Dinamo. MM este de părere că reprofilarea lui Ovidiu Popescu pe postul de fundaș central nu reprezintă cea mai bună soluție.

Mihai Lixandru are o cotă de piaţă de 250.000 de euro şi a fost titular în 11 meciuri, la CS Mioveni, în ultima ediţie de campionat.

Modul uluitor prin care Iulian Cristea a suferit o ruptură de ligament încrucişat

Iulian Cristea a suferit o ruptură de ligament încrucişat anterior în meciul Muntenegru – România, scor 2-0, din UEFA Nations League. Fundaşul lui FCSB a primit un prim diagnostic teribil şi riscă să stea şase luni în afara terenului.

Reclamă

Cristea a căzut „secerat” încă din primul minut al partidei care a consemnat debutul oficial al lui Edi Iordănescu pe banca tricolorilor. Chiar dacă s-a crezut iniţial că jucătorul de 27 de ani a fost lovit de un adversar, situaţia este total diferită.

La sosirea în Bosnia, Mihai Stoichiţă a venit cu detalii despre starea de sănătate a lui Cristea. Acesta s-ar fi „rupt” după ce a călcat în gaura unui aspersor.

Despre Cristea am înţeles că a călcat într-o gaură a aspersorului. Eu am crezut că a fost lovit prima oară, la genunchi. Când colo uite ce s-a întâmplat. Îmi pare tare rău pentru că este o accidentare care o să-l ţină ceva vreme departe de teren. Şi eu zic că era şi într-un moment bun pentru el. Dacă selecţionerul i-a acordat această încredere prin prezenţa lui în primul 11, pe un post nu cel mai obişnuit pentru el, înseamnă că are potenţial şi calităţi„, a declarat Mihai Stoichiţă în momentul în care a ajuns în Bosnia.

Fundaşul vicecampioanei României a făcut deplasarea în Bosnia, alături de delegaţia României şi va efectua acolo alte analize prin care medicii să afle exact cu ce probleme se confruntă fotbalistul.

Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:13

FotoDan Petrescu, scandal uriaş în pauza meciului cu Universitatea Craiova: „Bă, vagabondule! Înjurături ca la uşa cortului

23:00

LIVE TEXTTeam România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 2. Bernie Szocs, victorie de senzaţie. David Popovici, în finală la 200 m liber

22:52

David Popovici a scăpat de principalul rival în finala de 200 de metri liber. Campionatul mondial en-titre, coşmar la Paris

22:21

Reacţia lui David Popovici, după ce s-a calificat în finala de la 200 de metri liber cu cel mai bun timp

22:00

LIVE TEXTCFR Cluj – Universitatea Craiova 0-1. Elvir Koljic a deschis scorul cu o lovitură de cap. Ardelenii joacă cu un om mai puţin

21:44

Reacţia lui Ilie Dumitrescu, după răspunsul lui Gică Hagi când a fost întrebat dacă vine la naţionala României

1 VIDEOMax Verstappen, cel mai rapid pilot din calificările MP al Belgiei, nu va pleca din pole! Cursa e duminică (Antena 1, 15:45) 2 FotoCele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice 2024! Întorc toate privirile la competiția din Paris 3 FotoNadia Comăneci, reacție de trei cuvinte după participarea surpriză la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 4 VIDEOIsack Hadjar a câştigat cursa principală de Formula 2 din Belgia, LIVE în AntenaPLAY 5 UPDATETeam România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 1. Performanțe obținute de tricolori la canotaj, tenis şi tenis de masă! 6 VIDEOCallum Voisin a câştigat cursa principală din Formula 3, LIVE în AntenaPLAY! Prema Racing a cucerit titlul la constructori
Citește și