Închide meniul

Modul uluitor prin care Iulian Cristea a suferit o ruptură de ligament încrucişat. Anunţul FRF înainte de Bosnia – România, marți, de la 21:45, în direct pe Antena 1

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 6 iunie 2022, 10:40

Modul uluitor prin care Iulian Cristea a suferit o ruptură de ligament încrucişat. Anunţul FRF înainte de Bosnia – România, marți, de la 21:45, în direct pe Antena 1

Iulian Cristea s-a accidentat în meciul României din Muntenegru

Iulian Cristea s-a accidentat în meciul Muntenegru - România 2-0 / Antena Sport

Iulian Cristea a suferit o ruptură de ligament încrucişat anterior în meciul Muntenegru – România, scor 2-0, din UEFA Nations League. Fundaşul lui FCSB a primit un prim diagnostic teribil şi riscă să stea şase luni în afara terenului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristea a căzut „secerat” încă din primul minut al partidei care a consemnat debutul oficial al lui Edi Iordănescu pe banca tricolorilor. Chiar dacă s-a crezut iniţial că jucătorul de 27 de ani a fost lovit de un adversar, situaţia este total diferită.

Modul uluitor prin care Iulian Cristea a suferit o ruptură de ligament încrucişat

La sosirea în Bosnia, Mihai Stoichiţă a venit cu detalii despre starea de sănătate a lui Cristea. Acesta s-ar fi „rupt” după ce a călcat în gaura unui aspersor.

Despre Cristea am înţeles că a călcat într-o gaură a aspersorului. Eu am crezut că a fost lovit prima oară, la genunchi. Când colo uite ce s-a întâmplat. Îmi pare tare rău pentru că este o accidentare care o să-l ţină ceva vreme departe de teren. Şi eu zic că era şi într-un moment bun pentru el. Dacă selecţionerul i-a acordat această încredere prin prezenţa lui în primul 11, pe un post nu cel mai obişnuit pentru el, înseamnă că are potenţial şi calităţi„, a declarat Mihai Stoichiţă în momentul în care a ajuns în Bosnia.

Fundaşul vicecampioanei României a făcut deplasarea în Bosnia, alături de delegaţia României şi va efectua acolo alte analize prin care medicii să afle exact cu ce probleme se confruntă fotbalistul.

Reclamă

În meciul cu Muntenegru, Iulian Cristea a suferit un traumatism la nivelul genunchiului stâng cu afectarea ligamentului încrucișat anterior. Tricolorul va face deplasarea în Bosnia și Herțegovina alături de națională, urmând a fi supus mâine, la Zenica, unor investigații amănunțite”, se arată pe frf.ro.

Gigi Becali, prima măsură după accidentarea lui Iulian Cristea

Când a aflat ce a păţit Iulian Cristea, Gigi Becali a trecut în acţiune şi anunţă transferuri la FCSB.

Deci lipseşte 6 luni? Suntem obligaţi să facem transferuri. O să vină un fundaş central, cu siguranţă. Edi Iordănescu este mai deştept decât toată lumea. Aşa se dă. Acum nu vreau să critic, dar toţi îl văd pe Iulian Cristea fundaş central, numai Edi îl vede închizător?

Reclamă 4 / 0/3

Joacă acolo cu Răzvan Marin, cu Alexandru Cicâldău, cu închizători de meserie. Păi Darius Olaru nici nu avea cu cine să joace la mijlocul terenului. Cu cine să joace? Cu Alexandru Creţu?”, a spus Becali pentru fanatik.ro.

Iulian Cristea s-a accidentat în debutul meciului Muntenegru – România 2-0

Iulian Cristea s-a accidentat în minutul 1 al meciului Muntenegru – România și a fost schimbat de Edi Iordănescu. Jucătorul nostru a căzut după un duel aerian cu un adversar. Cristea a aterizat rău și s-a lovit la genunchi.

Jucătorul lui FCSB a vrut să rămână pe teren, în ciuda accidentării. N-a mai rezistat însă decât 12 minute. În timpul unui sprint, s-a întins pe gazon și a cerut schimbarea.

Edi Iordănescu l-a înlocuit cu Alexandru Crețu, de la Universitatea Craiova. Fotbalistul lui FCSB a fost bandajat și a început să plângă pe banca tehnică.

Hai, România! În fiecare zi. Ce meciuri transmite Antena 1 din luna iunie

Antena 1 a cumpărat drepturile pentru meciurile echipei naţionale de fotbal a României pentru următorii 6 ani. Primele partide sunt programate în luna iunie, când echipa antrenată de Edi Iordănescu dispută partidele din Nations League, într-o grupă cu Bosnia, Finlanda şi Muntenegru.

Două meciuri în luna iunie şi unul în luna septembrie din grupa 3 a Ligii B UEFA Nations League sunt programate pe Antena 1, duelurile de foc cu Bosnia în deplasare şi întâlnirea tur-retur cu Finlanda.

Programul partidelor transmise de Antena 1

Cele mai tari meciuri ale naționalei României vor fi în direct pe Antena 1. Edi Iordănescu are ca obiectiv clasarea pe unul dintre primele două locuri în grupă și calificarea selecționatei noastre la EURO 2024.

Reclamă

7 iunie 2022, 21:45: Bosnia și Herțegovina – ROMÂNIA
11 iunie 2022, 21:45: ROMÂNIA – Finlanda
23 septembrie 2022, 21:45: Finlanda – ROMÂNIA

Recomandări
  • Modul uluitor prin care Iulian Cristea a suferit o ruptură de ligament încrucişat
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! 16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii 15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român Vezi toate știrile
Citește și