Închide meniul
Foto

Motivul real al despărțirii dintre Shakira și Gerard Pique: „A fost o mare surpriză!”. Spaniolii au aflat totul

Antena Sport Publicat: 7 iunie 2022, 10:09

Reclamă
Motivul real al despărțirii dintre Shakira și Gerard Pique: „A fost o mare surpriză!”. Spaniolii au aflat totul

Shakira și Gerard Pique s-au despărțit după 12 ani

Shakira și Gerard Pique, în timpul unui meci

Spaniolii au aflat motivul real al despărțirii dintre Shakira și Gerard Pique. Chiar dacă inițital s-a discutat despre faptul că fundașul Barcelonei ar fi înșelat-o pe celebra cântăreață, se pare că alta a fost cauza care a dus la acest deznodământ.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jurnalistul Jose Antonio Aviles, citat de cotidianul Marca, a explicat că decizia despărțirii i-a aparținut în totalitate artistei din Columbia, ci nu amândurora, așa cum s-a scris în primă fază.

Motivul real al despărțirii dintre Shakira și Gerard Pique: „A fost o mare surpriză!”

Mai mult, comunicatul publicat sâmbătă de Shakira l-ar fi luat complet prin surpindere pe Gerard Pique, care nu fusese înștiințat înainte:

„O persoană foarte, foarte apropiată de Pique m-a asigurat că nu este vorba despre infidelitate în cazul lor. Despărțirea a fost o mare surpriză, la fel și comunicatul trimis de Shakira.”, a anunțat Jose Antonio Aviles, potrivit Marca.

Presa iberică susține că motivul „rupturii” dintre Shakira și Pique n-a fost reprezentat de o presupusă infidelitate a fotbalistului, ci a apărut ca urmare a unui pact făcut de cei doi în timpul pandemiei. Așadar, de aproximativ 3 ani, Shakira și Pique au hotărât să aibă o „relație deschisă”, rămânând astfel un cuplu doar în ochii publicului.

Reclamă

„În urmă cu 3 ani, pandemia și criza mondială au creat noi probleme și ceva s-a întâmplat. Acesta a fost momentul-cheie al relației lor. Atunci ei au decis să aibă o relație deschisă. Înțelegerea a fost la modul ‘tu faci ce vrei, iar eu fac ce vreau’, dar în public o să rămânem un cuplu.”, a mai notat sursa citată.

Acum, Shakira se pregătește să se mute în SUA, la Miami.

Ce urmează pentru Gerard Pique şi Shakira, după despărţire

Cei doi nu au fost niciodată căsătoriţi, dar asta nu le simplifică foarte mult situaţia. Urmează un proces în care se va stabili ce se întâmplă cu cei doi copii ai lor: Milan (născut în 2013) şi Sasha (născut în 2015).

Reclamă 4 / 0/3

Spaniolii au venit cu detalii despre „ruptura” dintre Pique şi Shakira. Nu vor fi probleme în ceea ce privesc banii. Artista are o avere estimată la 300 de milioane de dolari.

Nu e cale de întoarcere: cântăreața din Columbia şi fotbalistul blaugrana au început procesul de separare în Barcelona. Cei doi nu au reușit să depășească ultima criză, în ciuda faptului că au o relație de 12 ani. Shakira (45 de ani) și Pique (35 de ani) și-au angajat deja avocați și au început procesul.

Ei nu sunt căsătoriți, dar trebuie văzut cum îşi împart bunurile comune. Sursele noastre susțin că niciuna dintre părți nu pretinde bani de la cealaltă, dar vor fi multe probleme legate de custodia copiilor„, anunţă jurnaliştii de la El Economista, potrivit marca.com.

Shakira ar fi luat deja o decizie drastică şi are de gând să plece din Catalonia în Miami, alături de cei doi băieți ai săi.

Artista nu vrea să mai stea în Barcelona. Nu are prieteni sau familia acolo, în afară de rudele lui Pique. Mai mult decât atât, Fiscul o urmăreşte de câțiva ani, așa că Shakira a decis să se mute în altă țară. Împreună cu copiii ei, bineînțeles„, mai susţine sursa citată.

„Ne pare rău să confirmăm că ne despărțim. Pentru binele copiilor noștri, care reprezintă principala noastră prioritate, facem apel la respect pentru intimitate. Vă mulțumim pentru înțelegere”, a fost anunțul făcut de Shakira, sâmbătă, potrivit cotidianului Marca.

 

Reclamă

 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:30 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” Vezi toate știrile
Citește și