Închide meniul
VIDEO

Autocarul unei echipe naționale a fost atacat de suporteri. Mai mulți jucători au fost răniți. „A fost traumatizant!”

Alexandru Ivan Publicat: 9 iunie 2022, 21:14

Reclamă
Autocarul unei echipe naționale a fost atacat de suporteri. Mai mulți jucători au fost răniți. „A fost traumatizant!

Jucătorii echipei Beninului au fost atacați de suporteri

Jucătorii naționalei Beninului, în timpul unei deplasări / news.ro

Autocarul unei echipe naționale a fost atacat de suporteri și mai mulți jucători au fost răniți în urma incidentului. Fanii nervoși au spart geamurile autocarului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Autocarul naţionalei Beninului a fost atacat de suporteri, miercuri seară, la Cotonou, după ce echipa a fost învinsă de Mozambic în preliminariile Cupei Africii pe Naţiuni, scor 0-1. Câţiva jucători au fost răniţi, relatează L’Equipe.

Autocarul unei echipe naționale a fost atacat de suporteri

“A durat ceva mai mult de două ore până când am ieşit din stadion, aşteptându-se ca arena să fie evacuată. Însă la câteva sute de metri de stadion, autocarul ne-a fost atacat de persoane cu pietre de pe ambele părţi ale drumului. Ne-am speriat foarte tare”, a declarat atacantul Tidjani Anane, legitimat la Doxa Katokopia.

Deşi autocarul echipei Beninului era escortat de poliţie, atacul a durat mai multe minute. Forţele de ordine au folosit gaze lacrimogene pentru a-i dispersa pe agresori.

Reclamă

“S-au spart geamurile. Am avut cu toţii reflexul de a ne lăsa în jos, dar cioburile i-au rănit pe jucători”, a afirmat un membru al delegaţiei, sub protecţia anonimatului.

Mijlocaşul echipei Clermont, Jodel Dossou, a fost rănit la picior. “Am o tăietură, se va vindeca în câteva săptămâni. Au mai fost răniţi trei sau patru jucători. A fost traumatizant şi ceea ce este de asemenea trist este faptul că mama mea, prezentă la stadion, a fost insultată şi bruscată pentru că purta tricoul meu”, a explicat fotbalistul.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:15 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! A doua sesiune de antrenamente este ACUM în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA 21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko 20:52 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Pavol Safranko a marcat un hattrick în prima repriză din Farul – Sepsi Vezi toate știrile
Citește și