Închide meniul
VIDEO

Autocarul unei echipe naționale a fost atacat de suporteri. Mai mulți jucători au fost răniți. „A fost traumatizant!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 9 iunie 2022, 21:14

Autocarul unei echipe naționale a fost atacat de suporteri. Mai mulți jucători au fost răniți. „A fost traumatizant!

Jucătorii echipei Beninului au fost atacați de suporteri

Jucătorii naționalei Beninului, în timpul unei deplasări / news.ro

Autocarul unei echipe naționale a fost atacat de suporteri și mai mulți jucători au fost răniți în urma incidentului. Fanii nervoși au spart geamurile autocarului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Autocarul naţionalei Beninului a fost atacat de suporteri, miercuri seară, la Cotonou, după ce echipa a fost învinsă de Mozambic în preliminariile Cupei Africii pe Naţiuni, scor 0-1. Câţiva jucători au fost răniţi, relatează L’Equipe.

Autocarul unei echipe naționale a fost atacat de suporteri

“A durat ceva mai mult de două ore până când am ieşit din stadion, aşteptându-se ca arena să fie evacuată. Însă la câteva sute de metri de stadion, autocarul ne-a fost atacat de persoane cu pietre de pe ambele părţi ale drumului. Ne-am speriat foarte tare”, a declarat atacantul Tidjani Anane, legitimat la Doxa Katokopia.

Deşi autocarul echipei Beninului era escortat de poliţie, atacul a durat mai multe minute. Forţele de ordine au folosit gaze lacrimogene pentru a-i dispersa pe agresori.

Reclamă

“S-au spart geamurile. Am avut cu toţii reflexul de a ne lăsa în jos, dar cioburile i-au rănit pe jucători”, a afirmat un membru al delegaţiei, sub protecţia anonimatului.

Mijlocaşul echipei Clermont, Jodel Dossou, a fost rănit la picior. “Am o tăietură, se va vindeca în câteva săptămâni. Au mai fost răniţi trei sau patru jucători. A fost traumatizant şi ceea ce este de asemenea trist este faptul că mama mea, prezentă la stadion, a fost insultată şi bruscată pentru că purta tricoul meu”, a explicat fotbalistul.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Momente horror pentru jucătorii din Benin
  • România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:39 FCU Craiova – Dinamo, LIVE TEXT, 17:30! Duel „de foc” pentru evitarea retrogradării! Echipele probabile 15:17 „Ştiu să tund foarte bine!” Un jucător de la FCSB şi-a făcut planurile, după retragere 14:42 Sold-out la derby-ul FCSB – Rapid! Anunţul de ultim moment al lui Mihai Stoica 14:17 LIVE VIDEOLeicester – West Brom se joacă ACUM! Trei meciuri din Championship se văd azi în AntenaPLAY 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” 13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:45 LIVE VIDEOBari – Pisa se joacă ACUM, în AntenaPLAY! Duel între George Pușcaș și Marius Marin în Serie B 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:00 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele au fost în AntenaPLAY 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar Vezi toate știrile
Citește și