Închide meniul

Ce a putut să facă bărbatul părăsit de soţie pentru Cristi Borcea când i-a văzut pe cei doi. Reacția incredibilă a lui Borcea

Antena Sport Publicat: 15 iunie 2022, 9:39

Reclamă
Ce a putut să facă bărbatul părăsit de soţie pentru Cristi Borcea când i-a văzut pe cei doi. Reacția incredibilă a lui Borcea

Cristi Borcea, Valentina Pelinel

Colaj Cristi Borcea, Cristian Boureanu și Valentina Pelinel / Antena Sport

Cristian Boureanu, bărbatul părăsit de soție, Valentina Pelinel, pentru Cristi Borcea, a dezvăluit un episod amuzant petrecut într-un restaurant în care a dat nas în nas cu cei doi. Boureanu a ales să le trimită o șampanie la masă, lucru apreciat de fostul șef al lui Dinamo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Eram într-un restaurant şi i-am trimis o sticlă de şampanie la masă lui Cristi Borcea. El a fost foarte politicos. A trimis şoferul să îmi mulţumească, mi-a mulţumit şi el la ieşire. Valentina era destul de nervoasă, nu înţelegea de ce.

Ce a putut să facă bărbatul părăsit de soţie pentru Cristi Borcea când i-a văzut pe cei doi într-un restaurant

Dup-aia a înţeles. Ea ştia povestea cum îi mulţumisem şi lui Sebastian pentru ce mi-a făcut. Acum, e o femeie superbă de altă vârstă. Ea nu mai schiază, preferă vacanţele liniştite, nu vrea să mai descopere. Mie îmi place viaţa”, a spus Boureanu, la Podcastul lui Măruță.

Cristi Borcea s-a despărţit de Mihaela în 2011 şi, tot în acelaşi an, s-a căsătorit cu Alina Vidican. În tot acest timp, Borcea ar fi avut o relaţie şi cu Valentina Pelinel. Boureanu spune că a iertat-o pe fosta sa soţie pentru că l-a înşelat cu Borcea.

Cristi Borcea a avut o relație cu Valentina Pelinel, în 2011

„Pe Valentina? Cum să nu. Nu am știut ce s-a întâmplat. Am aflat mai târziu că de pe undeva din 2011 ei au început să aibă o relație (Valentina și Cristi Borcea). Nu știu chiar exact de când, nu m-a mai interesat, oricum mă despărțisem de Valentina.

Reclamă

Îmi aduc aminte că eram pe plajă, în prima zi, și i-am spus Valentinei. M-am uitat la ea și i-am spus că ăsta vrea să te… așa.. și nevastă-sa se dă la mine. Nu există, că ești tâmpit, ești prost, că nu știu ce. Femeia alege. Da, știu, noi facem pe cocoșii, ne încordăm… ea a ales de multă vreme. După aia e un joc”, a mai spus Cristian Boureanu

Drama amoroasă a lui Cristian Boureanu

Primele două mariaje ale lui Cristian Boureanu s-au încheiat cu scandal. Mai întâi s-a căsătorit cu Irina Boureanu, iar „ruptura” dintre ei s-a produs dintr-un motiv uluitor. A aflat că este înşelat de soţie chiar cu naşul de cununie. De supărare, a anunţat-o pe femeie că nu îşi va mai vedea fiica până când nu va renunţa să se mai întâlnească cu Sebastian Vlădescu.

Cristian Boureanu şi-a refăcut viaţa şi, în 2007, s-a căsătorit cu Valentina Pelinel. Nici de această dată nu a avut noroc, iar probleme lui au fost cu repetiţie. A divorţat în 2014, după ce fostul fotomodel a început o relaţie cu Cristi Borcea, cu care de altfel s-a şi căsătorit.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:08 LIVE TEXTCFR Cluj – Rapid 3-2. Penalty ratat de Rrahmani! Otele și Bîrligea, spectacol la debutul lui Dan Petrescu 23:07 „E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid! 22:40 LIVE VIDEOMarele Premiu de Formula 1™ de la Miami e ACUM, pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY 22:31 „Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte 22:24 Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt 22:05 LIVE VIDEOFamalicao – Benfica, ACUM, LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Spectacol în Liga Portugal 21:44 Singurul mesaj afișat de fanii de la Rapid, la meciul cu CFR Cluj! Ce le-au transmis jucătorilor 21:34 Marius Șumudică și-a pierdut răbdarea! Cât timp mai are la dispoziție Dan Șucu să-l aducă la Rapid: „Până atunci mai aștept!” 21:16 Dan Petrescu, primă uriașă la CFR Cluj după doar 3 meciuri! Modul prin care „Bursucul” își poate umple conturile 20:48 Paul Pogba devine actor după ce a fost suspendat pentru 4 ani din fotbal! Anunțul făcut în presa din Franța Vezi toate știrile
Citește și