Închide meniul

Ce a putut să facă bărbatul părăsit de soţie pentru Cristi Borcea când i-a văzut pe cei doi. Reacția incredibilă a lui Borcea

Reclamă

Antena Sport Publicat: 15 iunie 2022, 9:39

Ce a putut să facă bărbatul părăsit de soţie pentru Cristi Borcea când i-a văzut pe cei doi. Reacția incredibilă a lui Borcea

Cristi Borcea, Valentina Pelinel

Colaj Cristi Borcea, Cristian Boureanu și Valentina Pelinel / Antena Sport

Cristian Boureanu, bărbatul părăsit de soție, Valentina Pelinel, pentru Cristi Borcea, a dezvăluit un episod amuzant petrecut într-un restaurant în care a dat nas în nas cu cei doi. Boureanu a ales să le trimită o șampanie la masă, lucru apreciat de fostul șef al lui Dinamo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Eram într-un restaurant şi i-am trimis o sticlă de şampanie la masă lui Cristi Borcea. El a fost foarte politicos. A trimis şoferul să îmi mulţumească, mi-a mulţumit şi el la ieşire. Valentina era destul de nervoasă, nu înţelegea de ce.

Ce a putut să facă bărbatul părăsit de soţie pentru Cristi Borcea când i-a văzut pe cei doi într-un restaurant

Dup-aia a înţeles. Ea ştia povestea cum îi mulţumisem şi lui Sebastian pentru ce mi-a făcut. Acum, e o femeie superbă de altă vârstă. Ea nu mai schiază, preferă vacanţele liniştite, nu vrea să mai descopere. Mie îmi place viaţa”, a spus Boureanu, la Podcastul lui Măruță.

Cristi Borcea s-a despărţit de Mihaela în 2011 şi, tot în acelaşi an, s-a căsătorit cu Alina Vidican. În tot acest timp, Borcea ar fi avut o relaţie şi cu Valentina Pelinel. Boureanu spune că a iertat-o pe fosta sa soţie pentru că l-a înşelat cu Borcea.

Cristi Borcea a avut o relație cu Valentina Pelinel, în 2011

„Pe Valentina? Cum să nu. Nu am știut ce s-a întâmplat. Am aflat mai târziu că de pe undeva din 2011 ei au început să aibă o relație (Valentina și Cristi Borcea). Nu știu chiar exact de când, nu m-a mai interesat, oricum mă despărțisem de Valentina.

Reclamă

Îmi aduc aminte că eram pe plajă, în prima zi, și i-am spus Valentinei. M-am uitat la ea și i-am spus că ăsta vrea să te… așa.. și nevastă-sa se dă la mine. Nu există, că ești tâmpit, ești prost, că nu știu ce. Femeia alege. Da, știu, noi facem pe cocoșii, ne încordăm… ea a ales de multă vreme. După aia e un joc”, a mai spus Cristian Boureanu

Drama amoroasă a lui Cristian Boureanu

Primele două mariaje ale lui Cristian Boureanu s-au încheiat cu scandal. Mai întâi s-a căsătorit cu Irina Boureanu, iar „ruptura” dintre ei s-a produs dintr-un motiv uluitor. A aflat că este înşelat de soţie chiar cu naşul de cununie. De supărare, a anunţat-o pe femeie că nu îşi va mai vedea fiica până când nu va renunţa să se mai întâlnească cu Sebastian Vlădescu.

Cristian Boureanu şi-a refăcut viaţa şi, în 2007, s-a căsătorit cu Valentina Pelinel. Nici de această dată nu a avut noroc, iar probleme lui au fost cu repetiţie. A divorţat în 2014, după ce fostul fotomodel a început o relaţie cu Cristi Borcea, cu care de altfel s-a şi căsătorit.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor 10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” Vezi toate știrile
Citește și