Închide meniul

Nicuşor Dan, o nouă ameninţare pentru Gigi Becali. Motivul pentru care patronul FCSB poate ajunge la tribunal

Reclamă

Publicat: 16 iunie 2022, 15:45

Nicuşor Dan, o nouă ameninţare pentru Gigi Becali. Motivul pentru care patronul FCSB poate ajunge la tribunal

Nicuşor Dan, o nouă ameninţare pentru Gigi Becali

Colaj Hepta

Nicuşor Dan, o nouă ameninţare pentru Gigi Becali. Primaria Generală al Capitalei susţine că patronul FCSB trebuie să plătească cele 2000 de scaune rupte pe cel mai mare stadion al ţării.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Acestea se găsesc în peluza în care stă galeria celor de la FCSB. În acest context, Primăria Generală intenţionează să îl dea în judecată pe Gigi Becali.

Nicuşor Dan, o nouă ameninţare pentru Gigi Becali

Conform contractului dintre Primărie și FCSB, chiriașul are obligați de a suporta costurile de înlocuire a acestora, scrie jurnalulnational.ro.

Nicuşor Dan, replică pentru Gigi Becali după ce Primăria a câştigat procesul cu FCSB

FCSB a pierdut deja un proces cu Primăria Capitalei. Mai exact, Gigi Beclai trebuie să plătească pentru 15 meciuri jucate de echipa sa pe cel mai mare stadion al ţării.

Hotărârea prin care ALPAB, administrație a municipalității bucureștene, trebuie să primească 1 milion de lei de la FCSB pentru utilizarea Arenei Naționale a rămas definitivă și va fi executată de ALPAB.

Reclamă

FCSB pretinde că au existat înțelegeri între municipalitate și FCSB pentru compensarea acestor sume cu lucrări la gazon, dar astfel de înțelegeri, dacă le-a făcut cineva în trecut, nu au implicat juridic ALPAB. Administrația se face cu acte și contracte, nu cu vorbe„, a scris primarul Nicușor Dan, pe rețelele sociale, conform digisport.ro.

Câți bani a produs Arena Națională pentru Primăria Capitalei în 2022

Arena Națională a servit drept „casă” pentru FCSB în ultimii ani. De asemenea, stadionul de 55.000 de locuri a găzduit și meciurile Rapidului din prima parte a sezonului din Liga 1, precum și mai multe partide disputate de naționala României.

Numărul mare de evenimente desfășurate pe Arena Națională a produs venituri consistente care au fost redirecționate către Primăria Capitalei, entitatea de care aparține uriașul stadion din București.

Reclamă 4 / 0/3

Nicușor Dan a dezvăluit suma încasată de Primăria Capitalei de pe urma contractelor de închiriere, din acest an.

„Arena Națională aduce bani la bugetul municipalității. De la începutul anului și până acum, Primăria Capitalei a încasat 3,2 milioane de lei pentru contractele de închiriere semnate.

Cea mai mare sumă (1,5 milioane de lei) a venit de la închirierea Arenei Naționale pentru Saga Festival, care va avea loc între 3 și 5 iunie și pentru care pregătirile au început deja.

Am obținut de asemenea venituri din meciuri de fotbal, concerte, conferințe sau târguri. E nevoie ca bunurile municipalității să aducă bani și dezvoltare pentru București.”, a scris Nicușor Dan, pe contul de Facebook.

Nicușor Dan, anunț fără precedent despre Arena Națională!

Recent, Nicușor Dan a anunțat că cel mai mare stadion al țării va fi supus unui proces de inventariere, în urma căruia va fi stabilită valoarea reală a arenei.

Un astfel de proces de inventariere nu a fost realizat niciodată de când stadionul din Capitală a fost reconstruit, în 2011. Primarul Bucureștiului spune că rezultatele analizei vor ajuta considerabil în stabilirea prețului de închiriere a Arenei Naționale în viitor, atât pentru meciurile de fotbal, cât și pentru alte evenimente.

„Lansăm procesul de inventariere la Arena Națională – primul după inaugurarea noului stadion, în 2011.

Reclamă

Cel târziu la sfârșitul anului vom avea o evidență exactă a tuturor bunurilor, de la clădiri și anexe la computere, scaunele din tribune sau instalația de fotosinteză a gazonului. Va fi stabilită de asemenea valoarea actuală a Arenei Naționale, lucru care ne va ajuta atunci când vom închiria Arena sau spații din ea pentru diverse evenimente.

În mod evident, această inventariere ar fi trebuit făcută destul de repede după construire (era și obligație legală, de altfel), iar absența unui inventar timp de peste un deceniu a încurajat neglijența în gestionare. Precedenta administrație și prietenii ei știu de ce.”, a scris Nicușor Dan, pe contul de Facebook.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:10 Ange Postecoglou s-a prăbuşit emoţional, după ce Tottenham a pierdut derby-ul cu Arsenal! Radu Drăguşin, „uitat” pe bancă 19:01 PAOK – AEK LIVE VIDEO (19:30) în AntenaPLAY! Răzvan Lucescu, ultima şansă la titlul din Grecia. Echipele de start 18:41 CSM Bucureşti, învinsă în turul sferturilor Ligii Campionilor! „Tigroaicele”, şanse mici să se califice în Final Four 18:30 Francesco Bagnaia a câștigat Marele Premiu al Spaniei la MotoGP! Pilotul de la Ducati a făcut spectacol 18:30 Neluţu Varga, replică acidă pentru Gigi Becali, după ce FCSB a câştigat titlul: „De la anul îi va fi foarte greu!” 18:14 Bogdan Lobonţ a „luat foc” înainte de Rapid – Universitatea Craiova: „Nu puteți să-mi spuneți asta” Întrebarea care l-a deranjat 18:12 Giedrius Arlauskis, mesaj din doar 2 cuvinte după ce FCSB a câștigat titlul! Cum l-a numit pe Gigi Becali 17:54 „Asta i-a adus titlul” Dorinel Munteanu știe secretul din spatele succesului de la FCSB! Mesaj despre performanța roș-albaștrilor 17:23 Xavi și-a făcut planul pentru sezonul viitor la Barcelona! Tehnicianul catalanilor a dat detalii din interior 17:20 Cine l-a sunat pe Gigi Becali la miezul nopţii, după ce FCSB a câştigat titlul: „Merită pe deplin!” Vezi toate știrile
Citește și