Închide meniul

Nicuşor Dan, o nouă ameninţare pentru Gigi Becali. Motivul pentru care patronul FCSB poate ajunge la tribunal

Publicat: 16 iunie 2022, 15:45

Nicuşor Dan, o nouă ameninţare pentru Gigi Becali. Motivul pentru care patronul FCSB poate ajunge la tribunal

Nicuşor Dan, o nouă ameninţare pentru Gigi Becali

Colaj Hepta

  • Nicuşor Dan, o nouă ameninţare pentru Gigi Becali
  • Patronul FCSB ar putea ajunge la tribunal

Nicuşor Dan, o nouă ameninţare pentru Gigi Becali. Primaria Generală al Capitalei susţine că patronul FCSB trebuie să plătească cele 2000 de scaune rupte pe cel mai mare stadion al ţării.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Acestea se găsesc în peluza în care stă galeria celor de la FCSB. În acest context, Primăria Generală intenţionează să îl dea în judecată pe Gigi Becali.

Nicuşor Dan, o nouă ameninţare pentru Gigi Becali

Conform contractului dintre Primărie și FCSB, chiriașul are obligați de a suporta costurile de înlocuire a acestora, scrie jurnalulnational.ro.

Reclamă

Nicuşor Dan, replică pentru Gigi Becali după ce Primăria a câştigat procesul cu FCSB

FCSB a pierdut deja un proces cu Primăria Capitalei. Mai exact, Gigi Beclai trebuie să plătească pentru 15 meciuri jucate de echipa sa pe cel mai mare stadion al ţării.

Hotărârea prin care ALPAB, administrație a municipalității bucureștene, trebuie să primească 1 milion de lei de la FCSB pentru utilizarea Arenei Naționale a rămas definitivă și va fi executată de ALPAB.

Reclamă

FCSB pretinde că au existat înțelegeri între municipalitate și FCSB pentru compensarea acestor sume cu lucrări la gazon, dar astfel de înțelegeri, dacă le-a făcut cineva în trecut, nu au implicat juridic ALPAB. Administrația se face cu acte și contracte, nu cu vorbe„, a scris primarul Nicușor Dan, pe rețelele sociale, conform digisport.ro.

Câți bani a produs Arena Națională pentru Primăria Capitalei în 2022

Arena Națională a servit drept „casă” pentru FCSB în ultimii ani. De asemenea, stadionul de 55.000 de locuri a găzduit și meciurile Rapidului din prima parte a sezonului din Liga 1, precum și mai multe partide disputate de naționala României.

Numărul mare de evenimente desfășurate pe Arena Națională a produs venituri consistente care au fost redirecționate către Primăria Capitalei, entitatea de care aparține uriașul stadion din București.

Reclamă 4 / 0/3

Nicușor Dan a dezvăluit suma încasată de Primăria Capitalei de pe urma contractelor de închiriere, din acest an.

„Arena Națională aduce bani la bugetul municipalității. De la începutul anului și până acum, Primăria Capitalei a încasat 3,2 milioane de lei pentru contractele de închiriere semnate.

Cea mai mare sumă (1,5 milioane de lei) a venit de la închirierea Arenei Naționale pentru Saga Festival, care va avea loc între 3 și 5 iunie și pentru care pregătirile au început deja.

Am obținut de asemenea venituri din meciuri de fotbal, concerte, conferințe sau târguri. E nevoie ca bunurile municipalității să aducă bani și dezvoltare pentru București.”, a scris Nicușor Dan, pe contul de Facebook.

Nicușor Dan, anunț fără precedent despre Arena Națională!

Recent, Nicușor Dan a anunțat că cel mai mare stadion al țării va fi supus unui proces de inventariere, în urma căruia va fi stabilită valoarea reală a arenei.

Un astfel de proces de inventariere nu a fost realizat niciodată de când stadionul din Capitală a fost reconstruit, în 2011. Primarul Bucureștiului spune că rezultatele analizei vor ajuta considerabil în stabilirea prețului de închiriere a Arenei Naționale în viitor, atât pentru meciurile de fotbal, cât și pentru alte evenimente.

„Lansăm procesul de inventariere la Arena Națională – primul după inaugurarea noului stadion, în 2011.

Reclamă

Cel târziu la sfârșitul anului vom avea o evidență exactă a tuturor bunurilor, de la clădiri și anexe la computere, scaunele din tribune sau instalația de fotosinteză a gazonului. Va fi stabilită de asemenea valoarea actuală a Arenei Naționale, lucru care ne va ajuta atunci când vom închiria Arena sau spații din ea pentru diverse evenimente.

În mod evident, această inventariere ar fi trebuit făcută destul de repede după construire (era și obligație legală, de altfel), iar absența unui inventar timp de peste un deceniu a încurajat neglijența în gestionare. Precedenta administrație și prietenii ei știu de ce.”, a scris Nicușor Dan, pe contul de Facebook.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:39 Tabloul semifinalelor de la Miami: Ekaterina Alexandrova a eliminat-o şi pe Jessica Pegula 8:20 Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională! Verdict despre fiul „Regelui” 6:56 Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 6:10 VIDEOLily Zhang – Eliza Samara 2-3! Românca s-a calificat spectaculos în optimile WTT Champions Incheon 2024 27
mart.
23:03
„E cel mai bun fotbalist român!” Mihai Stoica, laude la scenă deschisă pentru un „tricolor”: „De departe!”
27
mart.
22:58
Marius Șumudică a ales între George Pușcaș și Denis Drăguș, pentru atacul naționalei: „Niciodată nu e soluție înaintea lui!”
27
mart.
22:46
Gică Hagi l-a atacat pe Edi Iordănescu, după ce l-a „uitat” din nou pe bancă pe Ianis: „E de reflectat!”
27
mart.
22:17
Edi Iordănescu l-a vizitat pe Carlo Ancelotti! L-a avut alături pe tatăl lui şi a transmis un mesaj superb: „Doi titani!”
27
mart.
22:11
Tudor Giurgiu va fi invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE, de la 10:30. Povești de senzație din lumea filmului
27
mart.
21:47
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia – România: „M-am întâlnit cu Ancelotti!”
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Vestea teribilă primită la azil de Irinel Columbeanu!
Diverse • 27 mart., 11:36
FOTO
Vestea teribilă primită la azil de Irinel Columbeanu! Lovitură imensă pentru fostul afacerist, după ce Gigi Becali l-a refuzat
Siyabonga Ngezana, acuzat de minciună după ce a spus că şi-a pierdut paşaportul:
Liga 1 • 26 mart., 20:57
Siyabonga Ngezana, acuzat de minciună după ce a spus că şi-a pierdut paşaportul: „Nu cred în varianta lui! E bizar!”
Patru transferuri cerute la FCSB
Liga 1 • 26 mart., 18:09
Patru transferuri cerute la FCSB! Avertisment pentru Gigi Becali: „Se poate suci de la o zi la alta!”
Doliu în România! A murit George Nicolescu, artistul care a compus imnul echipei lui Gigi Becali!
Extra • 26 mart., 12:12
Doliu în România! A murit George Nicolescu, artistul care a compus imnul echipei lui Gigi Becali!
Dan Şucu, avertizat de un cunoscut om din fotbal să nu se transforme în Gigi Becali!
Liga 1 • 26 mart., 10:34
„L-a luat valul” Dan Şucu, avertizat de un cunoscut om din fotbal să nu se transforme în Gigi Becali!