Închide meniul

OFICIAL | Ladislau Boloni, noul antrenor al lui Metz! Laude pentru marele antrenor român: „L-a descoperit pe Cristiano Ronaldo!”

Dragoș Vasile Publicat: 16 iunie 2022, 19:45

Reclamă
OFICIAL | Ladislau Boloni, noul antrenor al lui Metz! Laude pentru marele antrenor român: „L-a descoperit pe Cristiano Ronaldo!

Ladislau Boloni, noul antrenor al lui Metz

Profimediaimages

Ladislau Boloni este noul antrenor al lui Metz. Anunţul a fost făcut de gruparea de pe Saint-Symphorien. Obiectivul principal al antrenorului român va fi promovarea în Ligue 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Boloni l-a înlocuit pe Frederic Antonetti. La 69 de ani, Boloni era liber de contract de când a plecat de la Panathinaikos Atena, în 2021.

Ladislau Boloni, noul antrenor al lui Metz

Metz a încheiat pe locul 19 sezonul 2021/2022 de Ligue 1 și va juca în stagiunea viitoare în liga a doua din Franța.

”O figură cunoscută în fotbalul francez, Ladislau Boloni va fi antrenorul primei echipei. Succesorul lui Federic Antonetti are o carieră bogată atât în România, dar și pe scena din Europa.

Acesta și-a început cariera de antrenor la ASNL în 1994, apoi a preluat echipa națională a României în 2000. A rămas puțin timp acolo pentru că în 2001 a fost numit antrenor principal la Sporting, echipă alături de care a câștigat titlul și a dezvăluit lumii o viitoare glorie a lumii fotbalului, Cristiano Ronaldo”, a anunţat Metz pe site-ul oficial.

Reclamă

Ladislau Boloni a refuzat să fie selecționerul României

Trei runde de negocieri au avut loc între Ladislau Boloni și șefii FRF. Prima rundă de negocieri s-a derulat la Nisa, acolo unde antrenorul român a fost vizitat de Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță. Următoarele runde de negocieri s-au purtat în România.

Boloni și FRF s-au înțeles din punct de vedere financiar, dar nu au căzut de acord asupra duratei contractului. FRF i-a propus lui Boloni un contract valabil pe 2 ani, ce are ca obiectiv calificarea echipei naţionale la EURO 2024. În schimb, antrenorul și-a dorit un contract pe 4 ani, timp în care să reconstruiască naţionala României.

Reclamă 4 / 0/3

De asemenea, FRF a impus a o clauză prin care putea să dea afară selecționerul, în funcție de rezultatele din Liga Natiunilor. Boloni a refuzat. În cele din urmă, selecționer a fost ales Edi Iordănescu, care are până acum două înfrângeri în primele două meciuri din Nations League.

Ladislau Boloni e categoric după România – Muntenegru 0-3

Ladislau Boloni e categoric după România – Muntenegru 0-3. Echipa naţională e ultima în grupa din UEFA Nations League, după ce a înregistrat doar un succes în patru meciuri.

„Nu prea e momentul cred acum… E prea mare supărarea de acasă ca să vin eu acum cu diverse opinii. Putem să facem rău oamenilor și nu doresc treaba asta. Păi cunoaștea situația foarte bine și poziția pe care am avut-o. Îmi este prieten, am încredere în el și îi doresc dacă va fi în aceeași situație să mă întrebe și pe mine dacă pot sau nu să îl ajut cu un sfat. Eu m-am consultat cu mai mulți oameni înainte să iau acea decizie.

Nu aș vrea să discut alte lucruri, pentru că în acest moment sunt preocupat cu alte probleme și nu cred că ar fi bine să fac alte declarații. Echipa națională poate să facă un meci deosebit de bun și imediat apoi să clacheze. Meciurile foarte, foarte slabe și inexplicabile. Ceea ce mă deranjează foarte mult e că ne inflamăm că batem Luxemburg cu 3-0.

Eu știu, eu cunosc și am curajul să spun știu ce ești și ce ai putea să devii. Văd calitățile unora și e nevoie doar să aibă o singură calitate de nivel internațional. Astăzi nu găsești un jucător talentat după aprecierile mele, care pot fi însă și greșite. Ultimii jucători din avengură internațională sunt Cristi Chivu și Adi Mutu și asta a fost acum 15 ani. Greșesc cumva?”, a declarat Ladislau Boloni, potrivit fanatik.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:46 Vinicius, ironie devastatoare pentru un star al Barcelonei! Reacție virală după ce Real Madrid a devenit campioana Spaniei 9:24 Florin Prunea s-a prăbuşit emoţional după dezastrul de la Dinamo: „E teribil! Inadmisibil!” 9:02 Mihai Stoica, verdict cumplit pentru Dinamo: „A cam retrogradat!” 4
mai
22:45
VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00)
4
mai
22:35
Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!”
4
mai
22:20
Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!”
4
mai
22:02
Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic
4
mai
21:31
NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final
4
mai
21:29
Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri
4
mai
21:00
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY
Vezi toate știrile
Citește și