Închide meniul

OFICIAL | Ladislau Boloni, noul antrenor al lui Metz! Laude pentru marele antrenor român: „L-a descoperit pe Cristiano Ronaldo!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 16 iunie 2022, 19:45

OFICIAL | Ladislau Boloni, noul antrenor al lui Metz! Laude pentru marele antrenor român: „L-a descoperit pe Cristiano Ronaldo!

Ladislau Boloni, noul antrenor al lui Metz

Profimediaimages

Ladislau Boloni este noul antrenor al lui Metz. Anunţul a fost făcut de gruparea de pe Saint-Symphorien. Obiectivul principal al antrenorului român va fi promovarea în Ligue 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Boloni l-a înlocuit pe Frederic Antonetti. La 69 de ani, Boloni era liber de contract de când a plecat de la Panathinaikos Atena, în 2021.

Ladislau Boloni, noul antrenor al lui Metz

Metz a încheiat pe locul 19 sezonul 2021/2022 de Ligue 1 și va juca în stagiunea viitoare în liga a doua din Franța.

”O figură cunoscută în fotbalul francez, Ladislau Boloni va fi antrenorul primei echipei. Succesorul lui Federic Antonetti are o carieră bogată atât în România, dar și pe scena din Europa.

Acesta și-a început cariera de antrenor la ASNL în 1994, apoi a preluat echipa națională a României în 2000. A rămas puțin timp acolo pentru că în 2001 a fost numit antrenor principal la Sporting, echipă alături de care a câștigat titlul și a dezvăluit lumii o viitoare glorie a lumii fotbalului, Cristiano Ronaldo”, a anunţat Metz pe site-ul oficial.

Reclamă

Ladislau Boloni a refuzat să fie selecționerul României

Trei runde de negocieri au avut loc între Ladislau Boloni și șefii FRF. Prima rundă de negocieri s-a derulat la Nisa, acolo unde antrenorul român a fost vizitat de Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță. Următoarele runde de negocieri s-au purtat în România.

Boloni și FRF s-au înțeles din punct de vedere financiar, dar nu au căzut de acord asupra duratei contractului. FRF i-a propus lui Boloni un contract valabil pe 2 ani, ce are ca obiectiv calificarea echipei naţionale la EURO 2024. În schimb, antrenorul și-a dorit un contract pe 4 ani, timp în care să reconstruiască naţionala României.

Reclamă 4 / 0/3

De asemenea, FRF a impus a o clauză prin care putea să dea afară selecționerul, în funcție de rezultatele din Liga Natiunilor. Boloni a refuzat. În cele din urmă, selecționer a fost ales Edi Iordănescu, care are până acum două înfrângeri în primele două meciuri din Nations League.

Ladislau Boloni e categoric după România – Muntenegru 0-3

Ladislau Boloni e categoric după România – Muntenegru 0-3. Echipa naţională e ultima în grupa din UEFA Nations League, după ce a înregistrat doar un succes în patru meciuri.

„Nu prea e momentul cred acum… E prea mare supărarea de acasă ca să vin eu acum cu diverse opinii. Putem să facem rău oamenilor și nu doresc treaba asta. Păi cunoaștea situația foarte bine și poziția pe care am avut-o. Îmi este prieten, am încredere în el și îi doresc dacă va fi în aceeași situație să mă întrebe și pe mine dacă pot sau nu să îl ajut cu un sfat. Eu m-am consultat cu mai mulți oameni înainte să iau acea decizie.

Nu aș vrea să discut alte lucruri, pentru că în acest moment sunt preocupat cu alte probleme și nu cred că ar fi bine să fac alte declarații. Echipa națională poate să facă un meci deosebit de bun și imediat apoi să clacheze. Meciurile foarte, foarte slabe și inexplicabile. Ceea ce mă deranjează foarte mult e că ne inflamăm că batem Luxemburg cu 3-0.

Eu știu, eu cunosc și am curajul să spun știu ce ești și ce ai putea să devii. Văd calitățile unora și e nevoie doar să aibă o singură calitate de nivel internațional. Astăzi nu găsești un jucător talentat după aprecierile mele, care pot fi însă și greșite. Ultimii jucători din avengură internațională sunt Cristi Chivu și Adi Mutu și asta a fost acum 15 ani. Greșesc cumva?”, a declarat Ladislau Boloni, potrivit fanatik.ro.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:34 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-1. Repriză „nebună” în Moldova! „Câinii” şi-au dat autogol, au rămas în 10 şi au avut un gol anulat! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Motivul incredibil pentru care Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal şi în tribune 20:24 Eugen Trică a răbufnit, după ce FCU Craiova a rămas pe ultimul loc din Liga 1: „Dacă vor să meargă în Liga a 2-a, să meargă!” 19:59 Gigi Becali a găsit atacant pentru Champions League! Vârful de un milion de euro care este dorit de FCSB 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil Vezi toate știrile
Citește și