Închide meniul
EXCLUSIV

Laurenţiu Reghecampf, la FC U Craiova 1948? Prima reacţie a lui Reghe despre „trădarea supremă”

Dan Roșu Publicat: 17 iunie 2022, 13:43

Reclamă
Laurenţiu Reghecampf, la FC U Craiova 1948? Prima reacţie a lui Reghe despre „trădarea supremă

Laurenţiu Reghecampf, la FC U Craiova 1948?

Laurenţiu Reghecampf, în timpul unui meci al Universităţii Craiova / Hepta

Laurenţiu Reghecampf, la FC U Craiova 1948 putea fi „trădarea supremă” din fotbalul românesc. Dar sursele Antena Sport anunţă că nu se pune problema ca Reghe să ajungă la cealaltă echipă a Craiovei, după perioada petrecută la echipa lui Mihai Rotaru.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Laurenţiu Reghecampf a avut şi o reacţie scurtă pentru Antena Sport şi s-a limitat la a spune doar „no comment!”, lăsând să se înţeleagă că nu are nicio legătură cu clubul condus de Adrian Mititelu.

Laurenţiu Reghecampf, la FC U Craiova 1948? Prima reacţie a lui Reghe

Reghecampf a lucrat la echipa lui Mititelu în 2011, ca director sportiv şi ca antrenor. Culmea că atunci prelua postul de antrenor chiar de la Nicolo Napoli. Nu va fi cazul însă şi acum.

Din informaţiile Antena Sport, Marius Croitoru este foarte aproape de a semna cu FC U Craiova 1948. El urmează să ajungă la Craiova chiar în următoarele zile.

„Încă n-am semnat nimic, Adrian Mititelu este plecat. Dumnezeu știe, în mare parte m-am înțeles cu nea Adi. Am ajuns la un acord, trebuie doar să semnez. Eu sper că ajung la Craiova și să fiu bine”, a spus Marius Croitoru, în exclusivitate pentru Antena Sport, cu o săptămână în urmă.

Reclamă

Motivul real pentru care Croitoru s-a despărțit de FC Botoșani

S-a aflat motivul real pentru care Marius Croitoru s-a despărțit de FC Botoșani. Antrenorul de 41 de ani nu s-a înțeles cu patronul clubului, Valeriu Iftime, în contextul prelungirii contractului. Inițial s-a vorbit despre o demitere, însă situația a fost diferită.

Marius Croitoru a plecat de la FC Botoșani după 3 sezoane. Tehnicianul nu a ajuns la un numitor comun cu Valeriu Iftime, iar drumurile lor s-au despărțit.

Patronul moldovenilor a transmis că cei doi nu s-au înțeles în privința unei singure condiții, fără să ofere mai multe detalii. Între timp, s-a aflat adevăratul motiv al plecării. Potrivit Fanatik, Valeriu Iftime i-a cerut lui Marius Croitoru să nu îl mai includă pe fiul său, David Croitoru (18 ani), în lotul echipei pentru sezonul viitor.

Reclamă 4 / 0/3

Antrenorul de 41 de ani nu a fost de acord cu cerința patronului și a preferat să nu semneze prelungirea contractului.

David a adunat 22 de apariții pentru FC Botoșani în cele 3 sezoane în care Marius Croitoru a stat pe banca echipei din Moldova. Iftime și-a exprimat în mai multe rânduri nemulțumirea față de prestațiile tânărului jucător, fiind de părere că există alți tineri mai talentați la FC Botoșani.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:42 Thomas Tuchel poate rămâne la Bayern Munchen! Un nou „caz Xavi” în fotbalul mondial. Anunțul făcut de antrenorul bavarezilor 18:23 Ora la care joacă Bernadette Szocs cu Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Programul complet al româncelor 18:22 „A fost atât de stupid..” Ianis Hagi pleacă de la Rangers! Scoțienii au făcut anunțul momentului despre „Prinț” 18:03 VIDEOEduard Ionescu și Ioana Sîngeorzan au ratat calificarea pe tabloul principal de la Saudi Smash! Meciurile au fost în AntenaPLAY 17:55 Ronnie O`Sullivan şi-a ales favoritul la câştigarea Campionatului Mondial de snooker, după ce a fost eliminat încă din sferturi 17:48 Marco Reus pleacă de la Borussia Dortmund după 12 ani! Fabrizio Romano a făcut anunțul care zguduie Bundesliga 17:44 Mesajul lui Dan Petrescu pentru FCSB, după ce echipa lui Gigi Becali a câştigat titlul. „Bursucul”, şocat de rapidişti 17:28 „Se întoarce Alex Chipciu la FCSB?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc! Dezvăluire sinceră despre negocieri 17:00 Farul – Sepsi LIVE TEXT (20:00). Gică Hagi luptă pentru locul 2 din play-off! Echipele probabile 16:50 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Prima sesiune de antrenamente a fost live video în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și