Închide meniul
EXCLUSIV

Laurenţiu Reghecampf, la FC U Craiova 1948? Prima reacţie a lui Reghe despre „trădarea supremă”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 17 iunie 2022, 13:43

Laurenţiu Reghecampf, la FC U Craiova 1948? Prima reacţie a lui Reghe despre „trădarea supremă

Laurenţiu Reghecampf, la FC U Craiova 1948?

Laurenţiu Reghecampf, în timpul unui meci al Universităţii Craiova / Hepta

Laurenţiu Reghecampf, la FC U Craiova 1948 putea fi „trădarea supremă” din fotbalul românesc. Dar sursele Antena Sport anunţă că nu se pune problema ca Reghe să ajungă la cealaltă echipă a Craiovei, după perioada petrecută la echipa lui Mihai Rotaru.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Laurenţiu Reghecampf a avut şi o reacţie scurtă pentru Antena Sport şi s-a limitat la a spune doar „no comment!”, lăsând să se înţeleagă că nu are nicio legătură cu clubul condus de Adrian Mititelu.

Laurenţiu Reghecampf, la FC U Craiova 1948? Prima reacţie a lui Reghe

Reghecampf a lucrat la echipa lui Mititelu în 2011, ca director sportiv şi ca antrenor. Culmea că atunci prelua postul de antrenor chiar de la Nicolo Napoli. Nu va fi cazul însă şi acum.

Din informaţiile Antena Sport, Marius Croitoru este foarte aproape de a semna cu FC U Craiova 1948. El urmează să ajungă la Craiova chiar în următoarele zile.

„Încă n-am semnat nimic, Adrian Mititelu este plecat. Dumnezeu știe, în mare parte m-am înțeles cu nea Adi. Am ajuns la un acord, trebuie doar să semnez. Eu sper că ajung la Craiova și să fiu bine”, a spus Marius Croitoru, în exclusivitate pentru Antena Sport, cu o săptămână în urmă.

Reclamă

Motivul real pentru care Croitoru s-a despărțit de FC Botoșani

S-a aflat motivul real pentru care Marius Croitoru s-a despărțit de FC Botoșani. Antrenorul de 41 de ani nu s-a înțeles cu patronul clubului, Valeriu Iftime, în contextul prelungirii contractului. Inițial s-a vorbit despre o demitere, însă situația a fost diferită.

Marius Croitoru a plecat de la FC Botoșani după 3 sezoane. Tehnicianul nu a ajuns la un numitor comun cu Valeriu Iftime, iar drumurile lor s-au despărțit.

Patronul moldovenilor a transmis că cei doi nu s-au înțeles în privința unei singure condiții, fără să ofere mai multe detalii. Între timp, s-a aflat adevăratul motiv al plecării. Potrivit Fanatik, Valeriu Iftime i-a cerut lui Marius Croitoru să nu îl mai includă pe fiul său, David Croitoru (18 ani), în lotul echipei pentru sezonul viitor.

Reclamă 4 / 0/3

Antrenorul de 41 de ani nu a fost de acord cu cerința patronului și a preferat să nu semneze prelungirea contractului.

David a adunat 22 de apariții pentru FC Botoșani în cele 3 sezoane în care Marius Croitoru a stat pe banca echipei din Moldova. Iftime și-a exprimat în mai multe rânduri nemulțumirea față de prestațiile tânărului jucător, fiind de părere că există alți tineri mai talentați la FC Botoșani.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:00 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-0. De Moura şi-a dat autogol, Abdallah a ratat un penalty 19:59 Gigi Becali a găsit atacant pentru Champions League! Vârful de un milion de euro care este dorit de FCSB 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” Vezi toate știrile
Citește și