Închide meniul

Rapid a anunțat oficial transferul lui Florin Ștefan. „Abia aștept să joc pe noul Giulești!”

Alexandru Ivan Publicat: 17 iunie 2022, 14:41

Reclamă
Rapid a anunțat oficial transferul lui Florin Ștefan. „Abia aștept să joc pe noul Giulești!

Florin Ștefan a fost prezentat de Rapid

Florin Ștefan, la prezentarea la Rapid / Facebook Rapid

Rapid a anunțat oficial transferul lui Florin Ștefan de la CFR Cluj. Fundașul stânga a semnat un contract valabil pentru următoarele două sezoane cu echipa lui echipa antrenată de Adrian Mutu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Mă bucur foarte mult că am semnat cu Rapid, un club de mare tradiție, colegii m-au primit foarte bine, au fost foarte deschiși. Abia aștept să joc pe noul Giulești, unde sper să câștigăm meci de meci. Suporterii noștri sunt foarte frumoși și sperăm să avem împreună numai bucurii”, a spus Florin Ștefan conform fcrapid.ro.

Rapid a anunțat oficial transferul lui Florin Ștefan

Florjn Ștefan a avut de ales între formația giuleșteană și UTA Arad. Conform prosport.ro, Rapid va achita suma de 200.000 de euro pentru transferul lui Ștefan, care a bifat numai 11 apariții pentru ardeleni în sezonul 2021/2022.

Florin Ștefan a fost dorit și de Gigi Becali la FCSB, în 2019. La vremea respectivă, fundașul se afla la Sepsi, iar covăsnenii au cerut 1 milion de euro în schimbul său. Patronul FCSB a considerat că suma respectivă este mult prea mare, iar transferul nu s-a mai materializat.

În prezent, Florin Ștefan este cotat la 850.000 de euro, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com. De-a lungul carierei, fundașul a mai evoluat la Olt Slatina, Academica Clinceni, Daco-Getica și Sepsi, înainte să semneze cu CFR Cluj în vara anului trecut.

Reclamă

Rapid a realizat deja 3 transferuri în această vară: Paul Iacob, de la Chindia, Andrei Ciobanu, de la Farul, și Valentin Costache, de la CFR Cluj.

Rapid a renunţat la 8 jucători

Nu mai puţin de opt jucători au părsit Giuleştiul. Mulţi dintre ei au contribuit la revenirea giuleştenilor pe prima scenă a fotbalului românesc.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:34 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu luptă acum, LIVE în AntenaPLAY 17:28 „Se întoarce Alex Chipciu la FCSB?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc! Dezvăluire sinceră despre negocieri 17:00 Farul – Sepsi LIVE TEXT (20:00). Gică Hagi luptă pentru locul 2 din play-off! Echipele probabile 16:50 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Prima sesiune de antrenamente e ACUM, live video în AntenaPLAY 16:36 Foto„Avem potențial!” Roberto Gliga, prima reacție după România – Coreea de Sud 3-2! A vorbit după ce a fost „atacat” cu ciocolată 15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid Vezi toate știrile
Citește și