Închide meniul

Andrei Ciobanu a semnat cu Rapid. Al doilea transfer al giuleştenilor în „era” Dan Şucu! Ce le-a transmis fanilor mijlocaşul adus de la Farul lui Hagi

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 16 iunie 2022, 13:01

Andrei Ciobanu a semnat cu Rapid. Al doilea transfer al giuleştenilor în „era Dan Şucu! Ce le-a transmis fanilor mijlocaşul adus de la Farul lui Hagi

Andrei Ciobanu a semnat cu Rapid

Andrei Ciobanu vine sub comanda lui Adi Mutu / Facebook Rapid & Hepta

Andrei Ciobanu a semnat cu Rapid. Mijlocaşul de 24 de ani a fost adus de la Farul lui Gică Hagi şi se va alătura lotului lui Adi Mutu. Este al doilea transfer reuşit de giuleşteni după ce Dan Şucu a preluat 50% din acţiunile clubului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătorul care a jucat cu România U21 la Campionatul European are o cotă de piaţă de 1.3 milioane de euro. Campion cu Viitorul în 2017, Ciobanu a reuşit 2 goluri şi a oferit 3 pase decisive în cele 31 de meciuri de sezonul trecut.

Andrei Ciobanu a semnat cu Rapid. Întăriri de la Farul pentru Adi Mutu

Rapid a perfectat astăzi cel de-al doilea transfer al verii, reușind să-l achiziționeze pe Andrei Ciobanu, de la Farul Constanța.

Mijlocașul de 23 de ani a semnat un contract valabil pe două sezoane, cu opțiune de prelungire, urmând a se alătura imediat lotului condus de Adrian Mutu, aflat în cantonament la Curtea de Argeș.

„Sunt foarte bucuros că am ajuns la o echipă atât de mare, cum este Rapid. Sperăm să ne atingem toate obiectivele în acest sezon, iar eu să ajut echipa cât mai mult. Cunosc atmofera incendiară din Giulești, abia aștept să îi fac fericiți pe fani și le promit că împreună suntem de neclintit”, a spus Ciobanu

Reclamă

Născut la Bârlad, Andrei a crescut la Academia lui Gheorghe Hagi, debutând în Liga 1 în 2016, în partida Viitorul Constanța – Astra.

Ciobi a evoluat pentru naționala U21 la Campionatul European din 2019, atunci când România s-a calificat în semifinalele competiției, dar și pentru naționala olimpică, unde a bifat toate cele trei partide ale formației U23 din grupe„, anunţă fcrapid.ro.

Adrian Mutu a anunțat două transferuri de top la Rapid

Adrian Mutu a anunțat că Rapid va oficializa alte două transferuri, după ce giuleștenii l-au prezentat deja pe Paul Iacob. „Briliantul” a dat asigurări că noii jucători vor semna contractul în următoarele ore. Rapid e interesată de Vali Costache, de la CFR Cluj, și are si alte nume importante pe listă.

Reclamă 4 / 0/3

Sper să mai vină jucători. O să vedeți mâine că deja vin alți doi jucători. Paul Iacob a venit deja. Încercăm să facem o echipă competitivă, să fie concurență între jucători, pentru că asta ar da valoare lotului.

Le mulțumesc jucătorilor care au plecat, pentru efortul depus pentru Rapid și baftă în continuare. Mâine dimineață semnează, sper să semneze. Da, Vali Costache e o opțiune. În știu, e un jucător valoros. Nu pot să vă spun postul, vedeți mâine”, a spus Adrian Mutu.

Giuleştenii se pregătesc pentru noul sezon, în care vor celebra centenarul. Astfel, gruparea patronată de Dan Şucu şi Victor Angelescu are obiective uriaşe, motiv pentru care vrea ca Adrian Mutu să aibă la dispoziţie cei mai buni jucători.

Rapid a renunţat la 8 jucători

Nu mai puţin de opt jucători au părsit Giuleştiul. Mulţi dintre ei au contribuit la revenirea giuleştenilor pe prima scenă a fotbalului românesc.

Hlistei (27) 85 meciuri / 32 goluri
Goge (30) 132 meciuri / 50 goluri
Dandea (34) 50 meciuri / 3 goluri
Bălan (32) 56 meciuri / 18 goluri
Carnat (24) 22 meciuri / 3 goluri
Alami (29) 23 meciuri / 3 goluri
Costin (37) 40 meciuri / 1 gol
Leasă (23) 2 meciuri / 0 goluri

Recomandări
  • Andrei Ciobanu, noul jucător al Rapidului
  • Întăriri pentru Adi Mutu

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar 12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 12:00 LIVE VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele sunt ACUM în AntenaPLAY 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China 11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” Vezi toate știrile
Citește și