Închide meniul

Antonio Rudiger, prezentat oficial la Real Madrid: „Barcelona m-a sunat, dar am vrut să ajung doar aici!”

Dragoș Vasile Publicat: 20 iunie 2022, 15:21

Reclamă
Antonio Rudiger, prezentat oficial la Real Madrid: „Barcelona m-a sunat, dar am vrut să ajung doar aici!

Antonio Rudiger, prezentat la Real Madrid

Antonio Rudiger este noua vedetă a lui Real Madrid / Profimedia

Antonio Rudiger a fost prezentat oficial la Real Madrid. Ajuns liber de contract pe Santiago Bernabeu, fundaşul de 29 de ani le-a făcut o promisiune fanilor şi a dezvăluit că a fost dorit şi de rivalii de la Barcelona.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rudiger va fi liderul din defensivă de care Ancelotti avea nevoie după plecările de vara trecută ale lui Sergio Ramos şi Raphael Varane. Chiar dacă a câştigat Liga şi titlul în La Liga, Real a avut multe momente în care a suferit în apărare, italianul fiind nevoit să improvizeze.

Antonio Rudiger, prezentat oficial la Real Madrid

„Da, Barcelona m-a dorit şi m-a sunat. Le-am spus fraţilor mei că vreau doar să ajung la Real Madrid. Primul contact cu Madridul a fost în septembrie 2021, când au discutat cu agentul meu. A doua oară am vorbit direct cu Ancelotti, în aprilie. Acela a fost momentul cheie. Atunci am luat decizia să joc aici. Cel mai important lucru aici este să câştigi. Au arătat acest lucru de-a lungul anilor. Orice se întâmplă, echipa vrea să câştige. Şi asta vom face!”, a declarat Antonio Rudiger, la prezentarea ofocială, citat de as.com.

Antonio Rudiger, salariu uriaş la Madrid

Real Madrid a confirmat transferul lui Antonio Rudiger. Germanul a semnat un contract valabil pe patru sezoane, şi va câştiga peste 360.000 de euro pe săptămână. Fosta sa echipă Chelsea, îi plătea lui Rudiger un salariu de 270.000 de euro pe aceeaşi perioadă de timp.

Reclamă

„Sunt mândru să anunţ că voi merge la Real Madrid. Sunt foarte nerăbdător pentru toate provocările care mă aşteaptă şi abia aştept să joc primele mele meciuri pentru acest club imens”, a declarat Rudiger pe contul său de Instagram.

Rudiger, aşteptat de colegi pe Santiago Bernabeu

Antonio Rudiger este aşteptat la Real Madrid de către colegi. Karim Benzema a fost cel care a comentat pe pagina oficială a germanului, manifestându-şi astfel nerăbdarea. „Vamonos”, a scris Karim Benzema, favoritul la câştigarea Balonului de Aur din acest an.

Pe lângă Benzema, şi Toni Kroos şi-a exprimat bucuria de a-l avea în echipă pe Antonio Rudiger . Cei doi fac echipă şi în primul 11 al Germaniei, iar pe acest motiv Kroos i-a comentat lui Rudiger folosind drapelul ţării lor.

Reclamă 4 / 0/3

Antonio Rudiger se afla la Chelsea din 2017, când era transferat în schimbul sumei de 35 de milioane de euro, de la Roma. Rudiger a fost adus la Londra în perioda în care la club se afla Antonio Conte. De atunci, a bifat 203 partide în toate competiţiile, marcând 12 goluri şi contribuind cu pasă decisivă la alte 7.

Alături de Chelsea, Antonio Rudiger a triumfat în Champions League, în sezonul 2020-2021. Pe lânga acest trofeu, germanul a câştigat şi Europa League (2019), FA Cup (2018), Supercupa Europei (2021) şi Campionatul Mondial al Cluburilor (2022).

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
6
mai
0:17
Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!”
6
mai
0:04
„Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2!
23:49 Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!” 23:22 CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă 23:07 „E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid! 22:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 22:31 „Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte 22:24 Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt 22:05 LIVE VIDEOFamalicao – Benfica, ACUM, LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Spectacol în Liga Portugal 21:44 Singurul mesaj afișat de fanii de la Rapid, la meciul cu CFR Cluj! Ce le-au transmis jucătorilor Vezi toate știrile
Citește și