Închide meniul

Antonio Rudiger, prezentat oficial la Real Madrid: „Barcelona m-a sunat, dar am vrut să ajung doar aici!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 20 iunie 2022, 15:21

Antonio Rudiger, prezentat oficial la Real Madrid: „Barcelona m-a sunat, dar am vrut să ajung doar aici!

Antonio Rudiger, prezentat la Real Madrid

Antonio Rudiger este noua vedetă a lui Real Madrid / Profimedia

Antonio Rudiger a fost prezentat oficial la Real Madrid. Ajuns liber de contract pe Santiago Bernabeu, fundaşul de 29 de ani le-a făcut o promisiune fanilor şi a dezvăluit că a fost dorit şi de rivalii de la Barcelona.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rudiger va fi liderul din defensivă de care Ancelotti avea nevoie după plecările de vara trecută ale lui Sergio Ramos şi Raphael Varane. Chiar dacă a câştigat Liga şi titlul în La Liga, Real a avut multe momente în care a suferit în apărare, italianul fiind nevoit să improvizeze.

Antonio Rudiger, prezentat oficial la Real Madrid

„Da, Barcelona m-a dorit şi m-a sunat. Le-am spus fraţilor mei că vreau doar să ajung la Real Madrid. Primul contact cu Madridul a fost în septembrie 2021, când au discutat cu agentul meu. A doua oară am vorbit direct cu Ancelotti, în aprilie. Acela a fost momentul cheie. Atunci am luat decizia să joc aici. Cel mai important lucru aici este să câştigi. Au arătat acest lucru de-a lungul anilor. Orice se întâmplă, echipa vrea să câştige. Şi asta vom face!”, a declarat Antonio Rudiger, la prezentarea ofocială, citat de as.com.

Antonio Rudiger, salariu uriaş la Madrid

Real Madrid a confirmat transferul lui Antonio Rudiger. Germanul a semnat un contract valabil pe patru sezoane, şi va câştiga peste 360.000 de euro pe săptămână. Fosta sa echipă Chelsea, îi plătea lui Rudiger un salariu de 270.000 de euro pe aceeaşi perioadă de timp.

Reclamă

„Sunt mândru să anunţ că voi merge la Real Madrid. Sunt foarte nerăbdător pentru toate provocările care mă aşteaptă şi abia aştept să joc primele mele meciuri pentru acest club imens”, a declarat Rudiger pe contul său de Instagram.

Rudiger, aşteptat de colegi pe Santiago Bernabeu

Antonio Rudiger este aşteptat la Real Madrid de către colegi. Karim Benzema a fost cel care a comentat pe pagina oficială a germanului, manifestându-şi astfel nerăbdarea. „Vamonos”, a scris Karim Benzema, favoritul la câştigarea Balonului de Aur din acest an.

Pe lângă Benzema, şi Toni Kroos şi-a exprimat bucuria de a-l avea în echipă pe Antonio Rudiger . Cei doi fac echipă şi în primul 11 al Germaniei, iar pe acest motiv Kroos i-a comentat lui Rudiger folosind drapelul ţării lor.

Reclamă 4 / 0/3

Antonio Rudiger se afla la Chelsea din 2017, când era transferat în schimbul sumei de 35 de milioane de euro, de la Roma. Rudiger a fost adus la Londra în perioda în care la club se afla Antonio Conte. De atunci, a bifat 203 partide în toate competiţiile, marcând 12 goluri şi contribuind cu pasă decisivă la alte 7.

Alături de Chelsea, Antonio Rudiger a triumfat în Champions League, în sezonul 2020-2021. Pe lânga acest trofeu, germanul a câştigat şi Europa League (2019), FA Cup (2018), Supercupa Europei (2021) şi Campionatul Mondial al Cluburilor (2022).

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone Vezi toate știrile
Citește și