Închide meniul
Foto

Gigi Becali a venit în şlapi la conferinţa de presă în care l-a prezentat pe Dawa! Imagini uluitoare cu patronul FCSB

Valentin Pîrcălabu Publicat: 21 iunie 2022, 18:06

Reclamă
Gigi Becali a venit în şlapi la conferinţa de presă în care l-a prezentat pe Dawa! Imagini uluitoare cu patronul FCSB

Gigi Becali a dezvăluit motivul pentru care Joyskim Dawa a fost schimbat la pauză

Captură Antena Sport

Gigi Becali a venit în şlapi la conferinţa de presă în care l-a prezentat pe Dawa. Imaginea zilei vine de la Palatul patronului de la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a oferit imaginea zilei în fotbalul românesc. A finalizat transferul lui Joyskim Dawa la FCSB în şlapi. Becali a venit cu acelaşi accesoriu şi la conferinţa de presă.

Gigi Becali a venit în şlapi la conferinţa de presă în care l-a prezentat pe Dawa

Imaginea cu Gigi Becali în şlapi a devenit virală. Patronul FCSB a fost extrem de fericit că a realizat transferul şi a uitat să îşi ia pantofii de lux.

Gigi Becali a anunţat transferul lui Joyskim Dawa

Joyskim Dawa a semnat cu FCSB! Gigi Becali a anunţat că s-a înţeles cu fundaşul de la FC Botoşani. Dawa A semnat un contract valabil pe 2 sezoane şi are o clauză uriaşă de reziliere.

Joyskim Dawa a negociat personal cu Gigi Becali transferul la FCSB. Mutarea fundaşului de la Botoşani la FCSB intrase  în impas, asta după ce sâmbătă Gigi Becali l-a dat ca sigur la FCSB.

Reclamă

Dawa a semnat cu FCSB pentru două plus 3 sezoane. Suma o ştiţi de la Iftime. Salariul e cât a vrut el. O clauză de 20 de milioane de euro. Eu atât am scris. 20 de milioane vreau să iau pe el.

Dacă eu iau 20 de milioane pe el, cât i-am dat lui Iftime, scot banii de la echipa națională. E mai greu să găsești acum fundași centrali. Eu îl luam mai demult, dacă nu mă influențau alții, că tralalala. Eu am pus ochii pe numărul 5, nu știam cum îl cheamă. De acum opt luni, nouă luni. Vedeam numărul cinci și ziceam: ‘Bă, cine e ăsta numărul cinci?’ Am crezut că e mijlocaș că el era în față. El e creștin, nu știam, acum mi-a zis el. Când e unul de îmi place mult, nu mai țin cont. Are putere forță, nu vreau să am emoții la cornere. Nu dă nimeni cu capul în fața lui, cum era Szukala. O să vedeți că el va fi mult mai bun la noi decât la Botoșani. E foarte puternic și fotbalist.

Pe aia am aruncat-o și eu așa că nu aibă el pretenții mari. Avem negocieri cu georgianul, doar ca nu este comunitar, și nu-mi convine să plătesc 70% taxe. Am cei mai înalți fundași centrali din România, să dea cu capul. La revedere, nu mă interesează. Să vorbească el, el e fotbalist„, a spus Gigi Becali.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și