Închide meniul

Joyskim Dawa a semnat cu FCSB! Gigi Becali: „Are clauză 20 de milioane de euro”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 21 iunie 2022, 17:28

Joyskim Dawa a semnat cu FCSB! Gigi Becali: „Are clauză 20 de milioane de euro

Gigi Becali l-a transferat pe Dawa

Captură Antena Sport

Joyskim Dawa a semnat cu FCSB! Figi Becali a anunţat că s-a înţeles cu fundaşul de la FC Botoşani. Dawa A semnat un contract valabil pe 2 sezoane şi are o clauză uriaşă de reziliere.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Joyskim Dawa a negociat personal cu Gigi Becali transferul la FCSB. Mutarea fundaşului de la Botoşani la FCSB intrase  în impas, asta după ce sâmbătă Gigi Becali l-a dat ca sigur la FCSB.

Joyskim Dawa a semnat cu FCSB

Update 17.40: Gigi Becali a anunţat că Joyskim Dawa a semnat cu FCSB.

Dawa a semnat cu FCSB pentru două plus 3 sezoane. Suma o ştiţi de la Iftime. Salariul e cât a vrut el. O clauză de 20 de milioane de euro. Eu atât am scris. 20 de milioane vreau să iau pe el.

Dacă eu iau 20 de milioane pe el, cât i-am dat lui Iftime, scot banii de la echipa națională. E mai greu să găsești acum fundași centrali. Eu îl luam mai demult, dacă nu mă influențau alții, că tralalala. Eu am pus ochii pe numărul 5, nu știam cum îl cheamă. De acum opt luni, nouă luni. Vedeam numărul cinci și ziceam: ‘Bă, cine e ăsta numărul cinci?’ Am crezut că e mijlocaș că el era în față. El e creștin, nu știam, acum mi-a zis el. Când e unul de îmi place mult, nu mai țin cont. Are putere forță, nu vreau să am emoții la cornere. Nu dă nimeni cu capul în fața lui, cum era Szukala. O să vedeți că el va fi mult mai bun la noi decât la Botoșani. E foarte puternic și fotbalist.

Reclamă

Pe aia am aruncat-o și eu așa că nu aibă el pretenții mari. Avem negocieri cu georgianul, doar ca nu este comunitar, și nu-mi convine să plătesc 70% taxe. Am cei mai înalți fundași centrali din România, să dea cu capul. La revedere, nu mă interesează. Să vorbească el, el e fotbalist„, a spus Gigi Becali.

Joyskim Dawa negociază ACUM cu Gigi Becali transferul la FCSB

Gigi Becali nu renunţă la transferul lui Joyskim Dawa şi negociază personal cu patronul FCSB transferul la echipa lui Toni Petrea. Jucătorul a ajuns în urmă cu puţine momente la Palatul lui Gigi Becali.

Gigi Becali a dezvăluit ce se întâmplă cu transferul lui Joyskim Dawa

Gigi Becali a dezvăluit ce se întâmplă cu transferul lui Joyskim Dawa la FCSB. Latifundiarul din Pipera a spus că fundașul de la FC Botoșani cere un salariu mai mare decât este dispus el să ofere. În cazul în care mutarea va pica, Becali are două variante de rezervă pentru postul de fundaș central.

Reclamă 4 / 0/3

FCSB și FC Botoșani au bătut palma pentru transferul lui Joyskim Dawa, dar fundașul camerunez încă nu a semnat cu vicecampioana României.

Gigi Becali a explicat că Dawa cere un salariu mai mare de 12.000 de euro, lucru cu care finanțatorul „roș-albaștrilor” nu este de acord. Latifundiarul din Pipera i-a prezentat lui Dawa cele două soluții pe care le are, la ora actuală.

În plus, Becali a dezvăluit că mai are în vizor doi fundași centrali, ambii cu un fizic impresionant. Potrivit patronului FCSB, unul dintre ei joacă pentru naționala Georgiei.

„Nu s-a complicat nimic. Am înțeles că e în drum spre București (n.r. – Dawa). Vrea, bine, nu vrea, rămâne la Botoșani. De la 4.000 de euro primea 12.000. Dacă vrea mai mult, să fie sănătos. Mai am un grec și un georgian. E în echipa națională a Georgiei, 1,96 metri. Și am și un grec, de 1,92. E posibil să mai aducem. Aici am fost deficitari. Greu să câștigi campionatul dacă n-ai fundași centrali.

Noi n-am avut fundași centrali deloc. O să vină să semneze contractul (n.r. – Dawa). El are două soluții: ori rămâne la Botoșani încă un an, ori semnează cu mine. Nu mai poate ajunge la CFR. Poate peste un an, să rămână la Botoșani și apoi să meargă la CFR. Botoșani a semnat cu noi deja, nu poți semna două contracte (n.r. – cu FCSB și CFR).”, a declarat, la prânz, Gigi Becali, pentru sport.ro.

Transferul lui Joyskim Dawa la FCSB ar putea pica

Mai devreme în cursul zilei de marți, Valeriu Iftime, finanțatorul lui FC Botoșani, a anunțat că Dawa încă nu a semnat cu FCSB și se antrenează în continuare alături de formația moldoveană.

„Să văd dacă pleacă Dawa. El e la mine la antrenament și înțeleg că nu se înțelege cu FCSB-ul”, a spus Valeriu Iftime, pentru playsport.ro.

Reclamă

La fel ca și Gigi Becali, Mihai Stoica asigură că FCSB are variante de rezervă în cazul în care Dawa nu va semna cu „roș-albaștrii”.

„Mai trebuie să luăm doi fundași centrali. Se vorbește de Dawa, știți foarte bine că a declarat Iftime că s-a semnat între cluburi. N-a semnat jucătorul. Eu m-am ocupat strict de Bouhenna, am rezolvat-o în seara asta. Mai departe, știți foarte bine ce părere am despre Dawa.

Dacă se semnează, foarte bine. Dacă nu, eu am alte variante pregătite. Chiar dacă semnează Dawa, mai luăm un fundaș. Dacă nu semnează, mai luăm doi. Celelalte variante sunt jucători străini care provin din alte campionate”, a spus Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

Recomandări
  • Joyskim Dawa a semnat cu FCSB
  • Anunţul lui Gigi Becali

 

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:46 NEWS ALERTIstvan Kovacs va arbitra la EURO 2024! 4 români, pe lista anunţată de UEFA 12:37 „Lovitură pentru Şcoala de Antrenori?” Ce a putut spune Răzvan Burleanu despre Gigi Becali: „Nu are nevoie de licenţă!” 12:14 Novak Djokovic speră să joace la Roma: „Anul acesta a fost un pic diferit pentru mine” 11:30 Foto„Spaima litoralului” i-a salvat viaţa lui Adrian Mititelu Jr. Dezvăluiri incredibile, din spital, ale „Prinţişorului Craiovei” 11:02 Trei ani de închisoare pentru un suporter care a aruncat cu o petardă în timpul unui meci. Cum şi-a motivat judecătorul sentinţa 10:32 FotoNadia Comăneci, apariţie spectaculoasă pe covorul roşu de la gala Laureus! Imagini alături de Jude Bellingham şi Carlos Alcaraz 9:45 Florinel Coman, avertizat să nu se transfere în Qatar: „Nici pentru 50 de milioane de euro!” 9:13 Shaun Murphy a răbufnit după declaraţiile care au făcut praf teatrul de la Crucible, casa Campionatului Mondial de snooker 8:41 Mircea Rednic aşteaptă oferta lui Dan Şucu pentru a reveni la Rapid: „Un telefon de la domnul Șucu oricând e binevenit” 8:33 VIDEOInter a sărbătorit titlul pe muzică românească! Imagini fabuloase cu hora din vestiar. Piesa care a declanșat nebunia la Milano Vezi toate știrile
Citește și