Închide meniul
VIDEO

Cosmin Contra a trecut prin clipe înfricoșătoare în Arabia Saudită! Antrenorului român i s-a făcut rău în timpul meciului

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 24 iunie 2022, 9:55

Cosmin Contra a trecut prin clipe înfricoșătoare în Arabia Saudită! Antrenorului român i s-a făcut rău în timpul meciului

Cosmin Contra, probleme medicale în Arabia Saudită

Cosmin Contra, în timpul meciului disputat de Al-Ittihad / Twitter

Cosmin Contra s-a aflat la un pas de leșin în Arabia Saudită, în penultima etapă a sezonului. Echipa antrenorului român, Al-Ittihad FC, a câștigat dramatic meciul din deplasare cu Al-Ettifaq, scor 3-1, după ce a fost condusă cu 1-0. Din cauza tensiunii uriașe, lui Contra i s-a făcut rău și a avut nevoie de intervenția medicilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Al-Ittihad era obligată să câștige duelul din penultima etapă pentru a rămâne în cursa pentru titlul din Arabia Saudită.

Înaintea rundei decisive, formația lui Cosmin Contra se află la egalitate de puncte cu liderul Al-Hilal (64p).

Cosmin Contra s-a aflat la un pas de leșin în Arabia Saudită!

Contra a trecut printr-un “carusel” de emoții în partida cu Al-Ettifaq, în urma căreia echipa sa putea ieși din cursa pentru titlu.

Gazdele au deschis scorul în minutul 58, însă Al-Ittihad a reușit o revenire de senzație. Trupa românului a marcat de 3 ori, în minutele 73, 74 și 87.

Reclamă

Tensiunea uriașă acumulată și-a spus cuvântul în prelungirile partidei, când lui Cosmin Contra i s-a făcut rău. Tehnicianul român s-a așezat brusc pe bancă, apoi echipa medicală a intervenit pentru a-i acorda primul ajutor. Din fericire, Contra și-a revenit repede.

Ce a scris presa din Arabia Saudită după ce lui Cosmin Contra i s-a făcut rău în meciul lui Al-Ittihad

Momentele rare din finalul meciului au făcut rapid înconjurul presei din Arabia Saudită:

Reclamă 4 / 0/3

„Contra a acuzat o stare de oboseală în prelungirile meciului, în timp ce acorda indicații jucătorilor săi. Nu a mai putut să stea în picioare și a trebuit să se așeze pe bancă”, au scris jurnaliștii Goal.com.ar.

“Din cauza tensiunii meciului, a temperaturii și a umidității ridicate, Contra aproape a leșinat. Imediat după ce a acuzat probleme, staff-ul medical a intervenit și i-a acordat primul ajutor, apoi și-a revenit”, a notat și publicația Kooora.

În ultima etapă a sezonului, care va decide campioana, Al-Ittihad se va duela cu Al Batin, pe teren propriu, în timp ce Al-Hilal va primi vizita celor de la Al-Faysaly.

Criteriul de departajare în clasamentul din Arabia Saudită este reprezentat de rezultatele din meciurile directe. Al-Hilal o conduce pe Al-Ittihad la acest capitol (2-1, 3-1), motiv pentru care echipa lui Cosmin Contra va fi obligată să obțină un rezultat mai bun decât rivala sa, în ultima rundă.

 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:29 Gigi Becali oferă prime uriașe dacă FCSB se califică în Champions League! Sumele fabuloase trecute în contractele jucătorilor 15:54 România, trei medalii de aur la Campionatele Europene de canotaj! O nouă zi plină de medalii pentru „tricolori” 15:39 CFR Cluj – Sepsi LIVE TEXT (21:00). Luptă infernală pentru locul 2. Echipele probabile 15:24 Video„Să ne dea stadionul pentru Liga Campionilor!” Gigi Becali cere desfiinţarea lui CSA Steaua, după titlul câştigat de FCSB 15:00 România – Italia LIVE VIDEO (20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 14:45 Lovitura de 100 de milioane de euro pregătită de Ferrari pentru a opri supremaţia Red Bull, după ce a bătut palma cu Hamilton 13:42 „Prima dată în viaţa mea!” Ce mesaj a primit Gigi Becali de la Dan Şucu, la miezul nopţii, după ce FCSB a devenit campioană 13:23 „Plec la Liverpool. Merg în locul lui Klopp!” Gigi Becali a făcut show după ce FCSB a cucerit titlul din Liga 1 13:11 FotoCum a fost surprinsă fiica lui Gică Popescu, după ce FCSB a învins-o pe Farul şi a câştigat titlul în Liga 1 13:06 PAOK – AEK LIVE VIDEO (19:30) în AntenaPLAY! Răzvan Lucescu, ultima şansă la titlul din Grecia Vezi toate știrile
Citește și