Închide meniul
VIDEO

Cosmin Contra a trecut prin clipe înfricoșătoare în Arabia Saudită! Antrenorului român i s-a făcut rău în timpul meciului

Cosmin Cioboată Publicat: 24 iunie 2022, 9:55

Cosmin Contra a trecut prin clipe înfricoșătoare în Arabia Saudită! Antrenorului român i s-a făcut rău în timpul meciului

Cosmin Contra, probleme medicale în Arabia Saudită

Cosmin Contra, în timpul meciului disputat de Al-Ittihad / Twitter

  • Cosmin Contra, la un pas de leșin în Arabia Saudită
  • Antrenorului român i s-a făcut rău în timpul meciului

Cosmin Contra s-a aflat la un pas de leșin în Arabia Saudită, în penultima etapă a sezonului. Echipa antrenorului român, Al-Ittihad FC, a câștigat dramatic meciul din deplasare cu Al-Ettifaq, scor 3-1, după ce a fost condusă cu 1-0. Din cauza tensiunii uriașe, lui Contra i s-a făcut rău și a avut nevoie de intervenția medicilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Al-Ittihad era obligată să câștige duelul din penultima etapă pentru a rămâne în cursa pentru titlul din Arabia Saudită.

Înaintea rundei decisive, formația lui Cosmin Contra se află la egalitate de puncte cu liderul Al-Hilal (64p).

Reclamă

Cosmin Contra s-a aflat la un pas de leșin în Arabia Saudită!

Contra a trecut printr-un “carusel” de emoții în partida cu Al-Ettifaq, în urma căreia echipa sa putea ieși din cursa pentru titlu.

Gazdele au deschis scorul în minutul 58, însă Al-Ittihad a reușit o revenire de senzație. Trupa românului a marcat de 3 ori, în minutele 73, 74 și 87.

Reclamă

Tensiunea uriașă acumulată și-a spus cuvântul în prelungirile partidei, când lui Cosmin Contra i s-a făcut rău. Tehnicianul român s-a așezat brusc pe bancă, apoi echipa medicală a intervenit pentru a-i acorda primul ajutor. Din fericire, Contra și-a revenit repede.

Ce a scris presa din Arabia Saudită după ce lui Cosmin Contra i s-a făcut rău în meciul lui Al-Ittihad

Momentele rare din finalul meciului au făcut rapid înconjurul presei din Arabia Saudită:

Reclamă 4 / 0/3

„Contra a acuzat o stare de oboseală în prelungirile meciului, în timp ce acorda indicații jucătorilor săi. Nu a mai putut să stea în picioare și a trebuit să se așeze pe bancă”, au scris jurnaliștii Goal.com.ar.

“Din cauza tensiunii meciului, a temperaturii și a umidității ridicate, Contra aproape a leșinat. Imediat după ce a acuzat probleme, staff-ul medical a intervenit și i-a acordat primul ajutor, apoi și-a revenit”, a notat și publicația Kooora.

În ultima etapă a sezonului, care va decide campioana, Al-Ittihad se va duela cu Al Batin, pe teren propriu, în timp ce Al-Hilal va primi vizita celor de la Al-Faysaly.

Criteriul de departajare în clasamentul din Arabia Saudită este reprezentat de rezultatele din meciurile directe. Al-Hilal o conduce pe Al-Ittihad la acest capitol (2-1, 3-1), motiv pentru care echipa lui Cosmin Contra va fi obligată să obțină un rezultat mai bun decât rivala sa, în ultima rundă.

 

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cosmin Contra a primit o suspendare mare şi a fost amendat după ce a făcut scandal în Arabia Saudită
Fotbal extern • 22 mart., 16:33
Cosmin Contra a primit o suspendare mare şi a fost amendat după ce a făcut scandal în Arabia Saudită
Record istoric stabilit de Al Hilal, după calificarea în semifinalele Ligii Campionilor Asiei
AntenaPLAY • 13 mart., 10:29
Record istoric stabilit de Al Hilal, după calificarea în semifinalele Ligii Campionilor Asiei. Saudiții, 28 de victorii la rând
Scandal uriaş în Al Ittihad - Al Hilal! Jucătorii celor două echipe au sărit la bătaie
AntenaPLAY • 12 mart., 23:39
Scandal uriaş în Al Ittihad – Al Hilal! Jucătorii celor două echipe au sărit la bătaie! Scene uluitoare în Liga Campionilor Asiei
Al Ittihad - Al Hilal LIVE VIDEO (21:00) în AntenaPLAY
AntenaPLAY • 12 mart., 23:00
Al Ittihad – Al Hilal 0-2 a fost în AntenaPLAY! Liderul din Arabia Saudită, calificare în semifinalele Ligii Campionilor Asiei
Al Hilal - Al Ittihad 2-0 
AntenaPLAY • 5 mart., 22:03
Al Hilal – Al Ittihad 2-0 a fost în AntenaPLAY. Vedetele din Arabia Saudită au făcut spectacol total în Liga Campionilor Asiei