Închide meniul

Cristiano Ronaldo i-a anunțat pe cei de la Manchester United că nu ajunge la reunire! Care este motivul și cum au reacționat conducătorii

Cosmin Cioboată Publicat: 4 iulie 2022, 12:41

Reclamă
Cristiano Ronaldo i-a anunțat pe cei de la Manchester United că nu ajunge la reunire! Care este motivul și cum au reacționat conducătorii

Cristiano Ronaldo s-a întâlnit cu Sir Alex Ferguson

Cristiano Ronaldo este starul lui Manchester United / Profimedia

Cristiano Ronaldo nu va fi prezent la reunirea lui Manchester United. Starul portughez va rata primul antrenament al „diavolilor” sub comanda lui Erik ten Hag. CR7 a invocat motive familiale, iar clubul de pe Old Trafford i-a înțeles decizia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Viitorul lui Cristiano Ronaldo la Manchester United rămâne încert. Potrivit presei britanice, atacantul de 37 de ani vrea să plece de pe Old Trafford, nemulțumit de lipsa meciurilor în UEFA Champions League.

Cristiano Ronaldo nu va fi prezent la reunirea lui Manchester United

După vestea că vrea să părăsească echipa cu un an înainte de expirarea contractului, Ronaldo le-a dat un nou motiv de îngrijorare celor de la United. Starul lusitan i-a anunțat pe șefii de pe Old Trafford că nu va ajunge la primul antrenament condus de Erik ten Hag.

Potrivit celebrului jurnalist Fabrizio Romano, Cristiano a invocat „motive legate de familie”, iar conducătorii lui Manchester United i-au acceptat solicitarea.

Oficialii lui United sunt conștienți de dorința lui Ronaldo de a părăsi echipa, însă insistă că atacantul de 37 de ani nu este de vânzare și vor să-l păstreze și în sezonul următor, mai scrie sursa citată.

Reclamă

Cristiano Ronaldo și-a pus impresarul, pe Jorge Mendes, să-i caute altă echipă. Printre echipele interesate de jucătorul cu 5 Baloane de Aur se numără Chelsea, PSG, Napoli şi AS Roma.

Bild anunţă că și şefii lui Bayern Munchen s-au interesat de CR7, dar au renunţat în momentul în care salariul său a fost adus în discuţie. Ronaldo câştigă aproximativ 500.000 de euro săptămânal, ceea ce reprezintă o mare problemă pentru campioana Germaniei.

Transferul lui Cristiano Ronaldo a creat un scandal monstru

Cristiano Ronaldo a revenit pe Old Trafford în vara anului trecut, după ce s-a despărţit de Juventus. Atacantul a mai evoluat în tricoul „diavolilor” în perioada 2003-2009, până la transferul la Real Madrid. Acum, marele jucător portughez vrea din nou să plece.

Reclamă 4 / 0/3

Jamie Carragher, legendă a lui Liverpool, l-a „taxat” pe CR7. „Ronaldo a făcut exact ceea ce credeam că va face. A marcat goluri, dar a făcut echipa mai slabă. Cererea de transfer distruge și ideea că a refuzat Manchester City din dragoste pentru Manchester United!”, a răbufnit Jamie Carragher pe Twitter.

24 de goluri și trei assist-uri în 39 de partide sunt cifrele lui Cristiano Ronaldo din stagiunea precedentă.

Gary Neville a venit cu o replică dură la scurt timp. „Am înţeles. Eşti arogant. S-ar putea să refuze City pentru United pentru că îi place mai mult și încă vrea să plece în această vară. A plecat şi înainte, dar a iubit clubul. Bucură-te de seara de sâmbătă şi de scurta ta perioadă de succes”, a replicat Neville.

 

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:36 FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible 0:19 Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo” 0:15 Gigi Becali, anunțul momentului despre revenirea lui Florin Tănase la FCSB! A spus totul după 0-2 cu Universitatea Craiova 0:00 Jucătorii făcuți praf de Gigi Becali după 0-2 cu Universitatea Craiova. Cine l-a impresionat: „O să fie fotbalist mare!” 6
mai
23:58
Gigi Becali, „aroganţa” serii după înfrângerea cu Universitatea Craiova: „Aduceţi-ne antrenori, Gâlcă nu e de talia mea”
6
mai
23:41
Decizie peste capul lui Gigi Becali la FCSB! Jucătorul care a lipsit fără acordul milionarului: „I-a dat drumul fără să-mi spună”
6
mai
23:31
Alex Mitriţă a dat răspunsul final în privinţa ofertei de la FCSB! Ce a spus despre echipa naţională
6
mai
23:26
„Trebuie să fim serioși!” Elias Charalambous, prima reacție după Universitatea Craiova – FCSB 2-0!
6
mai
23:18
Octavian Popescu a anunţat că se operează: „În ultimul an am jucat cu o problemă la gleznă”! Cât va lipsi de pe teren
6
mai
23:11
„Nu au jucat cu nicio presiune” Andrei Ivan rămâne cu picioarele pe pământ după ce a marcat în Universitatea Craiova – FCSB 2-0!
Vezi toate știrile
Citește și