Închide meniul

Cristiano Ronaldo i-a anunțat pe cei de la Manchester United că nu ajunge la reunire! Care este motivul și cum au reacționat conducătorii

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 4 iulie 2022, 12:41

Cristiano Ronaldo i-a anunțat pe cei de la Manchester United că nu ajunge la reunire! Care este motivul și cum au reacționat conducătorii

Cristiano Ronaldo s-a întâlnit cu Sir Alex Ferguson

Cristiano Ronaldo este starul lui Manchester United / Profimedia

Cristiano Ronaldo nu va fi prezent la reunirea lui Manchester United. Starul portughez va rata primul antrenament al „diavolilor” sub comanda lui Erik ten Hag. CR7 a invocat motive familiale, iar clubul de pe Old Trafford i-a înțeles decizia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Viitorul lui Cristiano Ronaldo la Manchester United rămâne încert. Potrivit presei britanice, atacantul de 37 de ani vrea să plece de pe Old Trafford, nemulțumit de lipsa meciurilor în UEFA Champions League.

Cristiano Ronaldo nu va fi prezent la reunirea lui Manchester United

După vestea că vrea să părăsească echipa cu un an înainte de expirarea contractului, Ronaldo le-a dat un nou motiv de îngrijorare celor de la United. Starul lusitan i-a anunțat pe șefii de pe Old Trafford că nu va ajunge la primul antrenament condus de Erik ten Hag.

Potrivit celebrului jurnalist Fabrizio Romano, Cristiano a invocat „motive legate de familie”, iar conducătorii lui Manchester United i-au acceptat solicitarea.

Oficialii lui United sunt conștienți de dorința lui Ronaldo de a părăsi echipa, însă insistă că atacantul de 37 de ani nu este de vânzare și vor să-l păstreze și în sezonul următor, mai scrie sursa citată.

Reclamă

Cristiano Ronaldo și-a pus impresarul, pe Jorge Mendes, să-i caute altă echipă. Printre echipele interesate de jucătorul cu 5 Baloane de Aur se numără Chelsea, PSG, Napoli şi AS Roma.

Bild anunţă că și şefii lui Bayern Munchen s-au interesat de CR7, dar au renunţat în momentul în care salariul său a fost adus în discuţie. Ronaldo câştigă aproximativ 500.000 de euro săptămânal, ceea ce reprezintă o mare problemă pentru campioana Germaniei.

Transferul lui Cristiano Ronaldo a creat un scandal monstru

Cristiano Ronaldo a revenit pe Old Trafford în vara anului trecut, după ce s-a despărţit de Juventus. Atacantul a mai evoluat în tricoul „diavolilor” în perioada 2003-2009, până la transferul la Real Madrid. Acum, marele jucător portughez vrea din nou să plece.

Reclamă 4 / 0/3

Jamie Carragher, legendă a lui Liverpool, l-a „taxat” pe CR7. „Ronaldo a făcut exact ceea ce credeam că va face. A marcat goluri, dar a făcut echipa mai slabă. Cererea de transfer distruge și ideea că a refuzat Manchester City din dragoste pentru Manchester United!”, a răbufnit Jamie Carragher pe Twitter.

24 de goluri și trei assist-uri în 39 de partide sunt cifrele lui Cristiano Ronaldo din stagiunea precedentă.

Gary Neville a venit cu o replică dură la scurt timp. „Am înţeles. Eşti arogant. S-ar putea să refuze City pentru United pentru că îi place mai mult și încă vrea să plece în această vară. A plecat şi înainte, dar a iubit clubul. Bucură-te de seara de sâmbătă şi de scurta ta perioadă de succes”, a replicat Neville.

 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și