Închide meniul
EXCLUSIV

Secretul lui Ștefan Târnovanu! ”Îl vedeam mai motivat decât pe Vlad!” Cum a ajuns titular la FCSB

Silviu Corneanu Publicat: 7 iulie 2022, 13:41

Reclamă
Secretul lui Ștefan Târnovanu! ”Îl vedeam mai motivat decât pe Vlad!” Cum a ajuns titular la FCSB

Secretul lui Ștefan Târnovanu

Ştefan Târnovanu este titular la FCSB / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Secretul lui Ștefan Târnovanu a fost dezvăluit, în emisiunea AS.ro LIVE, de către Tudorel Mihăilescu. Antrenorul de portari, cu o singură mână, asistă foarte des la antrenamentele celor de la FCSB, iar, uneori, mai este întrebat ce părere are despre cei doi goalkeeperi. ”Era mai motivat decât Vlad”, a anunțat Mihăilescu la AS.ro LIVE.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tudorel Mihăilescu are acces la antrenamentele FCSB, MM fiind cel care i-a dat acordul să asiste la ședințele de pregătire. Mai mult de atât, lui Mihăilescu i se mai cere și sfatul când vine vorba de cei doi goalkeeperi de la FCSB, Vlad și Târnovanu.

Domnul MM mă primește la antrenamente. Merg mai mult la antrenamentele de portari. Mă duc des la antrenamente, asist la ce face Marius Popa. Niță este un băiat extraordinar, un caracter extraordinar. Mi-a dat ghete și multe lucruri care m-au ajutat în timp”, a spus Tudorel Mihăilescu la AS.ro LIVE.

Secretul lui Ștefan Târnovanu

Mihăilescu i-a dat sfaturi lui Târnovanu și i-a transmis să aibă încredere în el că va veni și rândul său. Munca multă este secretul lui Târnovanu în lupta cu Andrei Vlad. La început, rezerva lui Vlad, Târnovanu a profitat din plin de gafele făcute de acesta și i-a luat locul în poarta celor de la FCSB.

În special lui Târnovanu i-am dat sfaturi. A fost o mică divergență, era între Vlad și Târnovanu. M-au întrebat pe mine. Eu îl vedeam pe Târnovanu, în fața lui Vlad. Și Vlad are calități bune, dar pe Târnovanu îl vedeam motivat mai mult. Îl vedeam venind din spate și dornic de performanță, să ajungă mare portar.

Reclamă

I-am spus: muncește mult, că viața te va răsplăti. Ăsta a fost sfatul meu. Pe lângă statura pe care o are, am văzut în el un portar de viitor. Am văzut că are calitate. Este o presiune pe ei, dar trebuie să facă față. Presiunea este, pentru că ești ultimul acolo”, a mai spus Mihăilescu.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și