Închide meniul
EXCLUSIV

Secretul lui Ștefan Târnovanu! ”Îl vedeam mai motivat decât pe Vlad!” Cum a ajuns titular la FCSB

Silviu Corneanu Publicat: 7 iulie 2022, 13:41

Reclamă
Secretul lui Ștefan Târnovanu! ”Îl vedeam mai motivat decât pe Vlad!” Cum a ajuns titular la FCSB

Secretul lui Ștefan Târnovanu

Ştefan Târnovanu este titular la FCSB / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Secretul lui Ștefan Târnovanu a fost dezvăluit, în emisiunea AS.ro LIVE, de către Tudorel Mihăilescu. Antrenorul de portari, cu o singură mână, asistă foarte des la antrenamentele celor de la FCSB, iar, uneori, mai este întrebat ce părere are despre cei doi goalkeeperi. ”Era mai motivat decât Vlad”, a anunțat Mihăilescu la AS.ro LIVE.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tudorel Mihăilescu are acces la antrenamentele FCSB, MM fiind cel care i-a dat acordul să asiste la ședințele de pregătire. Mai mult de atât, lui Mihăilescu i se mai cere și sfatul când vine vorba de cei doi goalkeeperi de la FCSB, Vlad și Târnovanu.

Domnul MM mă primește la antrenamente. Merg mai mult la antrenamentele de portari. Mă duc des la antrenamente, asist la ce face Marius Popa. Niță este un băiat extraordinar, un caracter extraordinar. Mi-a dat ghete și multe lucruri care m-au ajutat în timp”, a spus Tudorel Mihăilescu la AS.ro LIVE.

Secretul lui Ștefan Târnovanu

Mihăilescu i-a dat sfaturi lui Târnovanu și i-a transmis să aibă încredere în el că va veni și rândul său. Munca multă este secretul lui Târnovanu în lupta cu Andrei Vlad. La început, rezerva lui Vlad, Târnovanu a profitat din plin de gafele făcute de acesta și i-a luat locul în poarta celor de la FCSB.

În special lui Târnovanu i-am dat sfaturi. A fost o mică divergență, era între Vlad și Târnovanu. M-au întrebat pe mine. Eu îl vedeam pe Târnovanu, în fața lui Vlad. Și Vlad are calități bune, dar pe Târnovanu îl vedeam motivat mai mult. Îl vedeam venind din spate și dornic de performanță, să ajungă mare portar.

Reclamă
Reclamă

I-am spus: muncește mult, că viața te va răsplăti. Ăsta a fost sfatul meu. Pe lângă statura pe care o are, am văzut în el un portar de viitor. Am văzut că are calitate. Este o presiune pe ei, dar trebuie să facă față. Presiunea este, pentru că ești ultimul acolo”, a mai spus Mihăilescu.

Reclamă
Recomandări

Cine se va impune în El Clasico?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
15:56

Monica Niculescu şi Cristina Bucşa au fost eliminate în sferturi la Tokyo. Ce premiu au primit după ce au ratat semifinalele

15:28

Costel Gâlcă, cu picioarele pe pământ înainte de meciul cu Farul! Ce a spus despre înfrângerea echipei lui Hagi, 0-5 cu Rapid

15:18

„Nu eu am făcut regulile”. Max Verstappen se apără după controversa de la MP al Statelor Unite

14:55

Marius Șumudică nu crede că umilința cu Rangers o va afecta pe FCSB la derby-ul cu Rapid: „Vor avea o altă față!”

14:30

CFR Cluj – Sepsi LIVE TEXT (21:00). Echipa lui Dan Petrescu atacă locul 2 din Liga 1. Echipele probabile

14:30

EXCLUSIV„Miţă Iosif, rapidistul, merge la dinamovişti” Mihai Iosif şi-a explicat decizia de a prelua rivala Rapidului!

1 Pep Guardiola, uluit de golul de pe altă planetă al lui Erling Haaland: „Nu e normal pentru o fiinţă umană” 2 Răzvan Lucescu şi-a aflat pedeapsa după scandalul de la derby-ul cu AEK! Sancţiune dură pentru antrenorul român 3 Rangers – FCSB 4-0! Campioana României, umilită pe Ibrox. Prima înfrângere a roş-albaştrilor în Europa League 4 Anunț important pentru Dennis Man și Valentin Mihăilă, făcut de patronul de la Parma: „Sunt bucuros să vă anunț!” 5 Controversă uriașă în Rangers – FCSB! Golul lui Miculescu, anulat în mod uluitor! Ce s-a întâmplat după gafa lui Butland 6 Radu Drăgușin a fost titular în Tottenham – AZ 1-0! PAOK-ul lui Răzvan Lucescu a revenit de la 0-2 cu Plzen. Rezultatele serii
Citește și