Închide meniul

Vlad Chiricheș, prezentat oficial la Cremonese! Căpitanul României va fi coleg cu Ionuț Radu

Alexandru Ivan Publicat: 8 iulie 2022, 20:52 / Actualizat: 8 iulie 2022, 23:18

Reclamă
Vlad Chiricheș, prezentat oficial la Cremonese! Căpitanul României va fi coleg cu Ionuț Radu

Vlad Chiricheș, prezentat oficial la Cremonese

Vlad Chiricheș, la prezentarea la Cremonese / Twitter Cremonese

Vlad Chiricheș a fost prezentat oficial la Cremonese. Căpitanul naționalei României va juca în sezonul viitor pentru nou-promovata din Serie A, unde va fi coleg cu Ionuț Radu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vlad Chiricheș a evoluat ultima dată pentru Sassuolo.

Vlad Chiricheș, prezentat oficial la Cremonese

„Sunt foarte fericit că sunt aici. Sper că pot să ajut cu experiența mea și cu calitatea pe care o am. Voi da tot ce pot. Sper că echipa noastră va realiza lucruri frumoase și va face o figură frumoasă în acest an și va rămâne și anul următor în Serie A. Îi salut pe toți suporterii lui Cremonese! Sunt aici pentru voi! Vă îmbrățișez!”, a spus Chiricheș, la prezentarea oficială.

Reclamă
Reclamă 4

„Am apelat la el pentru a da experiență și stabilitate echipei. Este un jucător internațional, căpitanul naționalei României și credem că poate juca într-o apărare cu trei fundași. Am vrut să începem de la apărare pentru a da antrenorului oportunitatea de a lucra din punct de vedere defensiv, ne-am proiectat în acea direcție. Chiricheş e o țintă pe care am avut-o de la început”, a spus direcotul sportiv al lui Cremonese, Simone Giacchetta, potrivit Tuttomercatoweb.

Cremonese l-a luat și pe Ionuț Radu

La Cremonese, Chiricheș va fi coleg cu Ionuț Radu. Portarul român de 25 de ani a fost împrumutat de Inter, şi a renunţat la 400.000 de euro din salariul său, pentru a avea mai multe şanse să bifeze minute ca titular.

Ionuţ Radu se află la Inter din 2013, fiind împrumutat la Genoa şi Parma, în ultimele sezoane. În ultima stagiune, Radu a bifat doar două prezenţe pentru Inter, în înfrângerea cu Bologna, din campionat, şi în victoria cu Empoli, din Cupa Italiei.

Reclamă

Cremonese a promovat la sfârşitul sezonului în Serie A, după ce s-a clasat pe locul secund în liga secundă italiană. Cealaltă echipă care a promovat este Lecce.

Vlad Chiricheș, ironizat după meciurile de la echipa națională

Victor Becali l-a ironizat pe Vlad Chiricheș, care a recunoscut că are gânduri să se retragă de la echipa națională.  Căpitanul ”tricolorilor” a comis mai multe gafe în meciurile României din UEFA Nations League.

„Aaa, e vârsta înaintată? Da, sigur. Păi ăia mai uzați, gen Chiellini, care mai prelungește vreo doi ani, la 37-38 de ani… De ce? E tot fundaș. Păi joacă la un nivel. Ăla joacă 60 de meciuri și alții joacă 20. Care e mai uzat?

Nu mai există vârstă acum. Exista vârstă pe timpul când jucau Dinu, Lucescu, te lăsai la 29-30 de ani. Păi dacă unul ca Chiellini joacă la Juventus la 38 de ani, la Sassuolo trebuie să joci până la 42, nu? Sau la Cremonese. Părerea mea”, a declarat Victor Becali, potrivit digisport.ro.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:25

Gigi Becali, 3 schimbări la pauză cu Oţelul! Patronul FCSB-ului a mutat rapid după ce roş-albaştrii au intrat conduşi la cabine

23:03

Vlad Chiricheş, două gafe uriaşe în doar două minute! A „îngropat-o” pe FCSB, în meciul cu Oţelul

22:45

FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena

22:40

LIVE TEXTFCSB – Oţelul 0-2. Dezastru pentru roş-albaştri! Cisotti şi Zivulic au marcat pentru gălăţeni

22:33

David Miculescu, ratare monumentală în FCSB – Oţelul! Atacantul nu a putut înscrie din câţiva metri, cu portarul aflat pe jos!

22:20

Decizia incredibilă luată de marele rival al lui David Popovici de la Jocurile Olimpice 2024, cu 3 zile înainte de marea finală

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024 3 VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars 4 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 5 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 6 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY
Citește și