Închide meniul
Foto

Lora, atracția principală la prezentarea noului echipament al Universității Craiova! Eveniment grandios în Bănie

Antena Sport Publicat: 10 iulie 2022, 17:15

Reclamă
Lora, atracția principală la prezentarea noului echipament al Universității Craiova! Eveniment grandios în Bănie

Lora a prezentat noul echipament al celor de la Universitatea Craiova

Prezentarea noului echipament al echipei Universitatea Craiova / Facebook

Cântăreața Lora a participat la prezentarea noului echipament al celor de la Universitatea Craiova. Vedeta a fost prima care a pus mâna pe noile tricouri de joc ale trupei din Bănie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Universitatea Craiova va evolua în stagiunea următoare într-un tricou în dungi, în tradiționalele culori alb și albastru. Prezentarea a avut loc în fața Universității din Craiova, în cadrul unui spectacol de lumini și sunet.

Lora a prezentat noul echipament al celor de la Universitatea Craiova

Printre numele importante prezente la eveniment s-au numărat președintele Sorin Cârțu, managerul general Marcel Popescu și cântăreața Lora.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by UNIVERSITATEA CRAIOVA (@universitateacraiovaofficial)

 
View this post on Instagram
 
A post shared by UNIVERSITATEA CRAIOVA (@universitateacraiovaofficial)

Reclamă

Jovan Markovic, la un pas de transferul la Steaua Roşie Belgrad

Sârbii de la telegraf.rs au dezvăluit că atacantul din Bănie va semna un contract „pe ani mulţi” cu gruparea din Belgrad. „Sportski žurnal” asigură că Marković a bătut deja palma cu Steaua Roşie, în timp ce „Arena Sport” a anunţat şi preţul de transfer: un milion de euro!

Markovic are o cotă de piaţă de 1.2 milioane de euro, potrivit Transfermarkt. Vine după cel mai bun sezon din carieră. În ultima ediţie de campionat a înscris 13 goluri şi a oferit 3 pase decisive. A fost aproape să îşi îndeplinească obiectivul pe care şi-l trasase.

Markovic este născut la Belgrad din tată sârb şi mamă româncă. Gigi Mulţescu l-a debutat în Liga 1 la 19 ani şi 9 zile, într-un meci Universitatea Craiova – CFR Cluj. Mirel Rădoi l-a convocat la naţionala României, pentru care a adunat trei apariţii.

Reclamă 4 / 0/3

Sorin Cârţu are aşteptări de la noul sezon al Universităţii Craiova

Echipa patronată de Mihai Rotaru va debuta în Liga 1 împotriva celor de la Sepsi, formaţie care i-a eliminat în semifinalele Cupei României. Sorin Cârţu este de părere că Universitatea Craiova are nevoie de un debut cu victorie în Liga 1, împotriva celor de la Sepsi.

„Cel puţin până la etapa când întâlnim FCSB, spun că este un program accesibil pe care trebuie să îl abordam cu mare încredere şi cât se poate de concentraţi. Pentru că începem cu Sepsi, avem o revanşă de luat. Din punctul meu de vedere, chiar dacă nu mai avem aceeaşi banca tehnica sau poate nu o sa mai fie şi alţi jucători dintre cei care au jucat cu ei şi în Cupa României.

Dar din punctul meu de vedere trebuie neapărat să câştigăm. Trebuie să facem un pas cu dreptul mai ales că e o conducere tehnică nouă şi are nevoie de a începe bine acest campionat apoi să continuăm cu partida din Conference League”, a declarat Sorin Cârţu, pentru orangesport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și