Închide meniul

El este fundașul central de 600.000 de euro pe care Mihai Stoica îl transferă la FCSB. Are 50 de selecții la echipa națională

Dan Roșu Publicat: 11 iulie 2022, 8:08

Reclamă
El este fundașul central de 600.000 de euro pe care Mihai Stoica îl transferă la FCSB. Are 50 de selecții la echipa națională

Basarab Panduru a dat de pământ cu Gigi Becali

Gigi Becali, în timpul unei conferințe de presă / Hepta

Joonas Tamm este fundașul central pe care Mihai Stoica îl transferă la FCSB. Roș-albaștrii își betonează astfel defensiva, după aducerea altor doi stopperi, Joyskim Dawa şi pe Rachid Bouhenna.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Conform fanatik.ro, Tamm este alesul, iar fundașul de 30 de ani va ajunge la echipa din Berceni din postura de jucător liber de contract. După cum anunța și Gigi Becali, el va semna pe un an.

Joonas Tamm este fundașul central de 600.000 de euro pe care Mihai Stoica îl transferă la FCSB

Tamm a rămas liber de contract după despărțirea de Vorskla Poltava. După izbucnirea războiului din Ucraina, acesta a ajuns la Flora Tallinn, unde a jucat 13 meciuri și a marcat și un gol. El a profitat de faptul că în Estonia se joacă sistemul primăvară – toamnă.

Joonas Tamm a adunat 50 de selecții pentru echipa națională a Estoniei, ultimele două venind în meciurile din iunie din Liga Națiunilor. În total, el a marcat și patru goluri pentru Estonia.

Gigi Becali a dat detalii despre transferul lui Joonas Tamm

Gigi Becali susține că jucătorul va semna cu FCSB exclusiv la dorința lui Mihai Stoica, fără ca el să aibă vreo implicare în transfer. Fotbalistul va semna cu vicecampioana României pentru un singur sezon. Înțelegerea va fi prelungită doar dacă evoluțiile sale vor fi convingătoare.

Reclamă

„MM știe, eu nu știu. Să facă ce vrea. Aduce un jucător pentru un an. Mai fac o cheltuială pe un an. Dacă este bun, îl prelungesc. Dacă nu, la revedere. Încercăm. I-am zis să facă ce vrea”, a spus Gigi Becali, în exclusivitate pentru as.ro.

Mihai Stoica a anunțat în direct următorul transfer de la FCSB

Mihai Stoica a făcut o scurtă descriere a jucătorului transferat de FCSB, fără însă să-i dezvăluie numele. MM a asigurat că, până acum, fotbalistul a jucat titular meci de meci.

„O să mai vină un jucător, internațional. Mâine o să îl prezentăm! Este vorba despre un fundaș central, ca să nu mai avem probleme în acea zonă. Vor fi trei fundași centrali străini în lot, toți cu gabarit, cu talie.

Reclamă 4 / 0/3

Am vorbit de mai mult timp cu acest fundaș. I-am rugat pe toți din staff, Țărmure, Toni Petrea, Lucian Filip, Mihai Pintilii, să îl analizeze. E pregătit să joace. Mâine va da niște teste.

A jucat constant în anul 2022. A jucat în toată cariera constant. Are 30 de ani! Este jucător de picior drept, are 1,92 metri. A jucat fundaș central stânga în carieră. Vine liber de contract”, a spus Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:28 „E fantastic!” Elias Charalambous, anunțul momentului despre Vlad Chiricheș! S-a operat și va reveni mult mai repede pe teren 14:10 LIVE VIDEOLeeds – Southampton, acum în AntenaPLAY. Leeds își joacă ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 14:04 LIVE VIDEORomânia – Japonia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 13:54 „Ce mesaj ați primit de la Gigi Becali?” Reacția lui Elias Charalambous. Dezvăluiri de la sărbătoarea de titlu a FCSB-ului 13:48 „Lipsă totală de respect!” Galeria lui Rapid boicotează meciul cu CFR Cluj! Anunțul de ultim moment 13:17 Cursa de sprint de la Marele Premiu din Miami, 19:00, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 13:07 „Îmbătrânește urât! El e tatăl Cooperativei” Atac total la adresa lui Mircea Lucescu, după acuzațiile incredibile de blat 12:56 Noi detalii despre starea lui George Pușcaș, după operație! Veste importantă pentru Edi Iordănescu, înainte de EURO 12:10 „E fratele meu mai mic!” Dennis Man, mesaj superb despre relația cu Valentin Mihăilă! A vorbit și despre echipa națională 11:34 „E numărul 1 de departe” Marius Șumudică știe cine trebuie să apere poarta României la EURO! Mesaj direct pentru Edi Iordănescu Vezi toate știrile
Citește și