Închide meniul

El este fundașul central de 600.000 de euro pe care Mihai Stoica îl transferă la FCSB. Are 50 de selecții la echipa națională

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 11 iulie 2022, 8:08

El este fundașul central de 600.000 de euro pe care Mihai Stoica îl transferă la FCSB. Are 50 de selecții la echipa națională

Basarab Panduru a dat de pământ cu Gigi Becali

Gigi Becali, în timpul unei conferințe de presă / Hepta

Joonas Tamm este fundașul central pe care Mihai Stoica îl transferă la FCSB. Roș-albaștrii își betonează astfel defensiva, după aducerea altor doi stopperi, Joyskim Dawa şi pe Rachid Bouhenna.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Conform fanatik.ro, Tamm este alesul, iar fundașul de 30 de ani va ajunge la echipa din Berceni din postura de jucător liber de contract. După cum anunța și Gigi Becali, el va semna pe un an.

Joonas Tamm este fundașul central de 600.000 de euro pe care Mihai Stoica îl transferă la FCSB

Tamm a rămas liber de contract după despărțirea de Vorskla Poltava. După izbucnirea războiului din Ucraina, acesta a ajuns la Flora Tallinn, unde a jucat 13 meciuri și a marcat și un gol. El a profitat de faptul că în Estonia se joacă sistemul primăvară – toamnă.

Joonas Tamm a adunat 50 de selecții pentru echipa națională a Estoniei, ultimele două venind în meciurile din iunie din Liga Națiunilor. În total, el a marcat și patru goluri pentru Estonia.

Gigi Becali a dat detalii despre transferul lui Joonas Tamm

Gigi Becali susține că jucătorul va semna cu FCSB exclusiv la dorința lui Mihai Stoica, fără ca el să aibă vreo implicare în transfer. Fotbalistul va semna cu vicecampioana României pentru un singur sezon. Înțelegerea va fi prelungită doar dacă evoluțiile sale vor fi convingătoare.

Reclamă

„MM știe, eu nu știu. Să facă ce vrea. Aduce un jucător pentru un an. Mai fac o cheltuială pe un an. Dacă este bun, îl prelungesc. Dacă nu, la revedere. Încercăm. I-am zis să facă ce vrea”, a spus Gigi Becali, în exclusivitate pentru as.ro.

Mihai Stoica a anunțat în direct următorul transfer de la FCSB

Mihai Stoica a făcut o scurtă descriere a jucătorului transferat de FCSB, fără însă să-i dezvăluie numele. MM a asigurat că, până acum, fotbalistul a jucat titular meci de meci.

„O să mai vină un jucător, internațional. Mâine o să îl prezentăm! Este vorba despre un fundaș central, ca să nu mai avem probleme în acea zonă. Vor fi trei fundași centrali străini în lot, toți cu gabarit, cu talie.

Reclamă 4 / 0/3

Am vorbit de mai mult timp cu acest fundaș. I-am rugat pe toți din staff, Țărmure, Toni Petrea, Lucian Filip, Mihai Pintilii, să îl analizeze. E pregătit să joace. Mâine va da niște teste.

A jucat constant în anul 2022. A jucat în toată cariera constant. Are 30 de ani! Este jucător de picior drept, are 1,92 metri. A jucat fundaș central stânga în carieră. Vine liber de contract”, a spus Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:40 LIVE TEXTSepsi – FCSB 1-2. David Miculescu a dat lovitura! Florinel Coman, schimbat după ce a deschis scorul 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni Vezi toate știrile
Citește și