Închide meniul
NEWS ALERT

Edi Iordănescu, replică fulger pentru Mihai Rotaru! Ce a spus despre Ivan: „Nu trebuie să mă justific la nimeni. Alegerile îmi aparţin!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 11 iulie 2022, 20:49

Reclamă
Edi Iordănescu, replică fulger pentru Mihai Rotaru! Ce a spus despre Ivan: „Nu trebuie să mă justific la nimeni. Alegerile îmi aparţin!

Edi Iordănescu, răspuns pentru Mihai Rotaru

Edi Iordănescu, în timpul meciului România - Finlanda 1-0 / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Edi Iordănescu, replică fulger pentru Mihai Rotaru, după ce patronul Universităţii Craiova l-a criticat pe selecţioner pentru deciziile luate la meciurile din Nations League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Selecţionerul României a intervenit în direct la TV pentru a oferi explicaţii după atacurile venite din partea lui Mihai Rotaru.

Edi Iordănescu, replică fulger pentru Mihai Rotaru

Mi-am propus ca o perioadă să facem o analiză pentru perspectivă. Sunt probleme când vorbit în cunoştinţă de cauză. Am tăcut, am acceptat, mi-am asumat responsabilitatea. Când vorbim de echipa naţională, reprezintă o oglindă. Dacă eu sunt vinovatul, sunt pregătit să îmi asum.

E foarte grav când vorbim în necunoştinţă de cauză. Au fost patru portari în lot pentru că regulamentul te obligă să ai 3. Dacă comentăm fără să ştim, e o problemă. Noi rămâneam descoperiţi. Nu puteam să aducem un portar cu avionul. Am avut trei portari pe foaie. Nu puteam să îl lăsăm pe unul afară!

S-a mai discutat subiectul ăsta şi am preferat să tac. Nu vreau să deschid niciun conflict cu nimeni. Nu fac un caz pentru ce s-a discutat acum. Cu domnul Rotaru am o relaţie bună.

Reclamă

Nu trebuie să mă justific la nimeni. Alegerile îmi aparţin. Ivan a jucat în ambele meciuri în amicale, iar acum a intrat pe parcurs. A susţinut că are o problemă medicală.

Ivan şi cu staff-ul medical au susţinut asta. Mie nu-mi place să vorbesc despre jucători. Nu vreau să facem un caz din asta. Lucrurile astea sunt verificate. El a ieşit la solicitarea lui. Prima oară am insistat să nu iasă dacă nu există un factor de risc.

Încerci să plasezi un diagnostic. Acum, la recomandarea doctorului, el a ieşit din procesul de antrenament. Am plecat de la ideea ca să mizăm pe jucătorii care sunt 100% apţi.

Reclamă 4 / 0/3

Eu cred că am demonstrat de-a lungul timpului că sunt suficient de matur. Una e să te tragă cineva la răspundere, alta e să stai la discuţie. Un simplu apel putea clarifica situaţia„, a spus Edi Iordănescu la digisport.ro.

Mihai Stoichiţă a rupt tăcerea despre relaţia dintre Edi Iordănescu şi Andrei Ivan

Andrei Ivan nu a fost inclus de Edi Iordănescu în lotul echipei naţionale în ultimele două partide, iar Mihai Stoichiţă a ţinut să clarifice situaţia. România se află pe ultimul loc în grupa de Liga Naţiunilor, cu doar 3 puncte, după 4 etape.

Andrei Ivan a fost convocat de Edi Iordănescu pentru partidele din Liga Naţiunilor. Cu toate acestea, în ultimele două meciuri, cu Finlanda şi Muntenegru de pe teren propriu, Ivan a fost lăsat în afara lotului, motivul fiind în continuare incert.

Mihai Stoichiţă a precizat faptul că Andrei Ivan nu a avut niciun conflict cu selecţionerul Edi Iordănescu, iar abateri disciplinare nu au existat. Cu toate acestea, directorul tehnic al FRF a mărturisit că Iordănescu jr. are o fire mai dură, chiar şi în timpul antrenamentelor.

„Nu știu care este situația de dialog între Edi (n.r. Edi Iordănescu) și Sorin (n.r. Sorin Cârțu), dar probleme de disciplină nu au existat. Vă spun cu mâna pe inimă. Chiar am rămas impresionat. Edi este un tip mai dur, mai reactiv, de multe ori, în reacția cu jucătorii. Și în timpul antrenamentelor. Așa că nu a fost un act de indisciplină”, a declarat Mihai Stoichiţă, pentru Digi Sport.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
Vezi toate știrile
Citește și