Închide meniul
NEWS ALERT

Edi Iordănescu, replică fulger pentru Mihai Rotaru! Ce a spus despre Ivan: „Nu trebuie să mă justific la nimeni. Alegerile îmi aparţin!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 11 iulie 2022, 20:49

Edi Iordănescu, replică fulger pentru Mihai Rotaru! Ce a spus despre Ivan: „Nu trebuie să mă justific la nimeni. Alegerile îmi aparţin!

Edi Iordănescu, răspuns pentru Mihai Rotaru

Edi Iordănescu, în timpul meciului România - Finlanda 1-0 / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Edi Iordănescu, replică fulger pentru Mihai Rotaru, după ce patronul Universităţii Craiova l-a criticat pe selecţioner pentru deciziile luate la meciurile din Nations League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Selecţionerul României a intervenit în direct la TV pentru a oferi explicaţii după atacurile venite din partea lui Mihai Rotaru.

Edi Iordănescu, replică fulger pentru Mihai Rotaru

Mi-am propus ca o perioadă să facem o analiză pentru perspectivă. Sunt probleme când vorbit în cunoştinţă de cauză. Am tăcut, am acceptat, mi-am asumat responsabilitatea. Când vorbim de echipa naţională, reprezintă o oglindă. Dacă eu sunt vinovatul, sunt pregătit să îmi asum.

E foarte grav când vorbim în necunoştinţă de cauză. Au fost patru portari în lot pentru că regulamentul te obligă să ai 3. Dacă comentăm fără să ştim, e o problemă. Noi rămâneam descoperiţi. Nu puteam să aducem un portar cu avionul. Am avut trei portari pe foaie. Nu puteam să îl lăsăm pe unul afară!

S-a mai discutat subiectul ăsta şi am preferat să tac. Nu vreau să deschid niciun conflict cu nimeni. Nu fac un caz pentru ce s-a discutat acum. Cu domnul Rotaru am o relaţie bună.

Reclamă

Nu trebuie să mă justific la nimeni. Alegerile îmi aparţin. Ivan a jucat în ambele meciuri în amicale, iar acum a intrat pe parcurs. A susţinut că are o problemă medicală.

Ivan şi cu staff-ul medical au susţinut asta. Mie nu-mi place să vorbesc despre jucători. Nu vreau să facem un caz din asta. Lucrurile astea sunt verificate. El a ieşit la solicitarea lui. Prima oară am insistat să nu iasă dacă nu există un factor de risc.

Încerci să plasezi un diagnostic. Acum, la recomandarea doctorului, el a ieşit din procesul de antrenament. Am plecat de la ideea ca să mizăm pe jucătorii care sunt 100% apţi.

Reclamă 4 / 0/3

Eu cred că am demonstrat de-a lungul timpului că sunt suficient de matur. Una e să te tragă cineva la răspundere, alta e să stai la discuţie. Un simplu apel putea clarifica situaţia„, a spus Edi Iordănescu la digisport.ro.

Mihai Stoichiţă a rupt tăcerea despre relaţia dintre Edi Iordănescu şi Andrei Ivan

Andrei Ivan nu a fost inclus de Edi Iordănescu în lotul echipei naţionale în ultimele două partide, iar Mihai Stoichiţă a ţinut să clarifice situaţia. România se află pe ultimul loc în grupa de Liga Naţiunilor, cu doar 3 puncte, după 4 etape.

Andrei Ivan a fost convocat de Edi Iordănescu pentru partidele din Liga Naţiunilor. Cu toate acestea, în ultimele două meciuri, cu Finlanda şi Muntenegru de pe teren propriu, Ivan a fost lăsat în afara lotului, motivul fiind în continuare incert.

Mihai Stoichiţă a precizat faptul că Andrei Ivan nu a avut niciun conflict cu selecţionerul Edi Iordănescu, iar abateri disciplinare nu au existat. Cu toate acestea, directorul tehnic al FRF a mărturisit că Iordănescu jr. are o fire mai dură, chiar şi în timpul antrenamentelor.

„Nu știu care este situația de dialog între Edi (n.r. Edi Iordănescu) și Sorin (n.r. Sorin Cârțu), dar probleme de disciplină nu au existat. Vă spun cu mâna pe inimă. Chiar am rămas impresionat. Edi este un tip mai dur, mai reactiv, de multe ori, în reacția cu jucătorii. Și în timpul antrenamentelor. Așa că nu a fost un act de indisciplină”, a declarat Mihai Stoichiţă, pentru Digi Sport.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și