Închide meniul

AS.ro LIVE | Daniel Iftodi a fost invitatul lui Cătălin Oprişan! Antrenorul de la CS Dinamo a venit cu poveşti de senzaţie

Antena Sport Publicat: 12 iulie 2022, 7:00 / Actualizat: 12 iulie 2022, 11:22

Reclamă
AS.ro LIVE | Daniel Iftodi a fost invitatul lui Cătălin Oprişan! Antrenorul de la CS Dinamo a venit cu poveşti de senzaţie

Daniel Iftodi este antrenorul lui CS Dinamo

Daniel Iftodi, în timpul unui meci demonstrativ / EDUARD VINATORU / MEDIAFAX FOTO

Daniel Iftodi a fost invitatul lui Cătălin Oprişan în ediţia de marţi a emisiunii AS.ro LIVE. Antrenorul de la CS Dinamo a venit cu poveşti de senzaţie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În prezent, în fotbalul românesc există 3 echipe cu numele „Dinamo”: FC Dinamo, din Liga a 2-a, CS Dinamo, din Liga a 3-a, și ACS FC Dinamo, din Liga a 4-a, deținută de Nicolae Badea.

Daniel Iftodi, invitatul lui Cătălin Oprişan la AS.ro LIVE

Recent, CS Dinamo, echipa Ministerului de Interne, a promovat în Liga 3, la o lună după ce FC Dinamo 1948 a retrogradat pentru prima oară în istorie în Liga 2.

”Noi suntem Dinamo! Toți suporterii sunt bineveniți alături de noi. E greu de spus că o fuziune poate exista între CS și FC Dinamo. Trebuia să o ia de la capăt de acum șase ani”, a spus Iftodi.

Echipa lui Daniel Iftodi a disputat returul barajului de promovare în Liga a 3-a și a câştigat la limită duelul cu Venus Independența, scor 1-0 (4-2 la general). Alexandru Burlacu a marcat unicul gol al meciului, în minutul 10.

Reclamă

Dănuț Lupu, team-managerul clubului, a anunţat că echipa are ambiţii mari şi visează la Liga 1.

„Dacă ar fi după mine, în 4 ani de zile ar trebui să avem echipă în Divizia A la CS Dinamo. Este o perioadă lungă, se pot întâmpla multe. Totuși, cu cât o să urc mai sus, o să am nevoie de cât mai mulți oameni lângă proiect!”, a declarat Dănuţ Lupu, potrivit playsport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 21:00 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00). Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor. Echipele de start 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei Vezi toate știrile
Citește și