Închide meniul
VIDEO

Nebunie totală! CS Dinamo a promovat în Liga 3, la o lună după ce FC Dinamo 1948 a retrogradat în Liga 2

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 25 iunie 2022, 23:00

Nebunie totală! CS Dinamo a promovat în Liga 3, la o lună după ce FC Dinamo 1948 a retrogradat în Liga 2

CS Dinamo a promovat în Liga 3

Facebook CS Dinamo Bucuresti

E nebunie totală! CS Dinamo, echipa Ministerului de Interne, a promovat în Liga 3, la o lună după ce FC Dinamo 1948 a retrogradat pentru prima oară în istorie în Liga 2.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Echipa lui Daniel Iftodi a disputat returul barajului de promovare în Liga a 3-a și a câştigat la limită duelul cu Venus Independența, scor 1-0 (4-2 la general). Alexandru Burlacu a marcat unicul gol al meciului, în minutul 10.

CS Dinamo a promovat în Liga 3

Dănuț Lupu, team-managerul clubului, a anunţat că echipa are ambiţii mari şi visează la Liga 1.

„Dacă ar fi după mine, în 4 ani de zile ar trebui să avem echipă în Divizia A la CS Dinamo. Este o perioadă lungă, se pot întâmpla multe. Totuși, cu cât o să urc mai sus, o să am nevoie de cât mai mulți oameni lângă proiect!”, a declarat Dănuţ Lupu pentru playsport.ro.

Ricardo Grigore e dispus să renunţe la bani pentru a pleca din Ştefan cel Mare

Dinamo trece printr-un adevărat dezastru după retrogradarea în Liga 2. Şi Ricardo Grigore a dat din casă. El susţine că echipa a rămas fără medic şi bucător. Mai mult, nici magazionerul nu are de gând să mai stea.

Reclamă

Ricardo Grigore vrea să plece liber de contract de la Dinamo. El mai are de încasat două salarii şi e dispus să renunţe la bani pentru a pleca la un alt club.

„Clădirea veche e ok, mai poți locui în ea. Poți dormi, te poți odihni acolo. Nu se compară cu clădirea pe care am avut-o sezonul trecut, dar e acceptabilă. În acest moment nu mai avem medic, nici bucătar. Am avut aseară magazioner. Am înțeles că va pleca și el.

Probabil vor veni alții, pentru că nu poți efectua antrenamente fără magazioner. Avem oameni care îți pot acorda îngrijiri, maseuri, fizioterapeuți.

Reclamă 4 / 0/3

Nu sunt plătit la zi, dar nu știu care e termenul legal. Cu insolvența asta sunt cât de cât acoperiți. În momentul ăsta sunt două salarii restante la tot lotul. Eu sunt dispus să renunț la bani dacă voi pleca. Sper să înțeleagă”, a spus Grigore, citat de digisport.ro.

Dinamo, luată peste picior după ce a rămas fără stadion

Dinamo își caută stadion unde să dispute partidele din Liga 2. Răzvan Zăvăleanu spera ca alb-roșiii să fie primiți în Colentina. Dinamoviștii au primit însă un refuz categoric și au fost luați peste picior.

„Domnilor, eu cred că vreți să vorbim lucruri serioase, nu? Ce să caute Dinamo la noi în bază? Ăștia nu au bani nici măcar de o ciorbă, falimentul scrie pe ei, iar voi visați verzi și uscate din tot ce vă spune acest domn Zăvăleanu de luni de zile? Nici măcar dacă Zăvăleanu îmi pune chirie pe masă un milion de euro nu voi accepta ca Dinamo să vină la noi pe stadion. Nu au ce să caute aici. Păi voi vreți să plătim scaune rupte după cei din PCH?

Arena noastră este catedrala copiilor noștri. Arena din Colentina este Biserica acestor copilași. Zăvăleanu nu poate intra la noi în bază nici măcar cu rachetele lui Vladimir Putin. Să meargă să joace cu Dinamo la el prin Cluj sau pe la Alba Iulia. Se poate duce și pe la Galați sau prin Moldova, dar în niciun caz nu Dinamo are ce să caute în Colentina„, a spus Ionel Ciuclea, conform prosport.ro.

Recomandări
  • CS Dinamo a promovat în Liga 3, la o lună după ce FC Dinamo 1948 a retrogradat în Liga 2
  • „Câinii” au învins Venus Independența

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 VideoMircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale Vezi toate știrile
Citește și