Închide meniul
VIDEO

Paul Pogba, prezentat oficial la Juventus! Vrea să o facă pe „Bătrâna Doamnă” campioană în Serie A: „Merită să fie numărul 1!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 11 iulie 2022, 23:44

Paul Pogba, prezentat oficial la Juventus! Vrea să o facă pe „Bătrâna Doamnă campioană în Serie A: „Merită să fie numărul 1!

Paul Pogba, prezentat oficial la Juventus

Paul Pogba, prezentat oficial la Juventus / Juventus Twitter

Paul Pogba (29 ani) a fost prezentat oficial la Juventus. Mijlocaşul s-a despărţit de Manchester United şi a venit la Torino cu gânduri mari. După ce a dominat clar campionatul în Italia, „Bătrâna Doamnă” nu a mai câştigat titlul în ultimele două sezoane.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pogba vrea să o ajute pe Juventus să câştige un nou titlu în Serie A. Ultimele două au ajuns la Milano, iar mijlocaşul este mai motivat ca niciodată.

Paul Pogba, prezentat oficial la Juventus

„Casă dulce casă. Atmosfera a fost incredibilă. Abia aştept să joc din nou la Juventus. Vreau să mă bucur de fotbal din nou. Mereu am ţinut legătura cu cei de aici. Inima mea a luat decizia. Am simţit că aceasta este cea mai bună decizie.

Tricoul acesta înseamnă totul pentru mine. Juventus mi-a dat şansa să fiu cine sunt. Vreau să ofer înapoi. Vreau să ajut clubul să câştige trofee. Merită să fie numărul 1. Am luat numărul 10 pe care i l-am dat lui Paulo”, a declarat Paul Pogba, după revenirea la Juventus.

Reclamă

Obiectivul lui Pogba şi al colegilor de la Juventus va fi câştigarea titlului. După nouă „scudetto” cucerite la rând, între 2012 şi 2020, „Bătrâna Doamna” a ratat titlul în ultimele două sezoane, în faţa rivalilor de la Inter (2021) şi AC Milan (2022).

Pogba a părăsit-o pe Manchester United după 6 ani. Pe Old Trafford, francezul a triumfat în Europa League, în 2017, şi a câştigat două Cupe ale Angliei. În ultimul sezon, Pogba a marcat un singur gol pentru „diavoli”, în 27 de meciuri jucate, în toate competiţiile.

Reclamă 4 / 0/3

Paul Pogba a petrecut pe Allianz Stadium patru sezoane, între 2012 şi 2016. În această perioadă, francezul a evoluat în 177 partide, a marcat 34 de goluri şi a contribuit cu pasă decisivă la alte 40. În tricoul bianconerilor, Pogba a câştigat „scudetto” în fiecare sezon.

Angel Di Maria, prezentat oficial la Juventus

Angel Di Maria s-a despărţit în această vară de PSG, campioana Franţei, şi a fost prezentat la Juventus. Ajuns la 34 de ani, Di Maria nu a stat mult pe bară şi a ales să evolueze în Serie A.

„Am ales Juventus pentru că este cea mai importantă echipă din Italia. Au toate cărțile în mânecă pentru a putea câștiga mai multe titluri. Știu că sunt o echipă puternică și vreau să fac parte din această echipă!”, a declarat argentinianul.

Angel Di Maria a fost dorinţa antrenorului Massimiliano Allegri. Transferul său vine după ce Paulo Dybala s-a despărţit de club la finalul sezonului, după 7 ani. Conform Gazzetta dello Sport, Di Maria va câştiga un salariu de 7 milioane de euro pe sezon, la Juventus.

În cei şapte ani petrecuţi pe Parc de Princes, argentinianul a evoluat în 295 de partide, marcând 93 de goluri şi contribuind cu pasă decisivă la alte 119. Alături de PSG, argentinianul a devenit campion de 5 ori, ultima dată chiar sezonul trecut.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
Vezi toate știrile
Citește și