Închide meniul
VIDEO

Paul Pogba, prezentat oficial la Juventus! Vrea să o facă pe „Bătrâna Doamnă” campioană în Serie A: „Merită să fie numărul 1!”

Dragoș Vasile Publicat: 11 iulie 2022, 23:44

Paul Pogba, prezentat oficial la Juventus! Vrea să o facă pe „Bătrâna Doamnă campioană în Serie A: „Merită să fie numărul 1!

Paul Pogba, prezentat oficial la Juventus

Paul Pogba, prezentat oficial la Juventus / Juventus Twitter

  • Paul Pogba, prezentat oficial la Juventus
  • Mijlocaşul vrea să o facă pe „Bătrâna Doamnă” campioană în Serie A

Paul Pogba (29 ani) a fost prezentat oficial la Juventus. Mijlocaşul s-a despărţit de Manchester United şi a venit la Torino cu gânduri mari. După ce a dominat clar campionatul în Italia, „Bătrâna Doamnă” nu a mai câştigat titlul în ultimele două sezoane.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pogba vrea să o ajute pe Juventus să câştige un nou titlu în Serie A. Ultimele două au ajuns la Milano, iar mijlocaşul este mai motivat ca niciodată.

Paul Pogba, prezentat oficial la Juventus

„Casă dulce casă. Atmosfera a fost incredibilă. Abia aştept să joc din nou la Juventus. Vreau să mă bucur de fotbal din nou. Mereu am ţinut legătura cu cei de aici. Inima mea a luat decizia. Am simţit că aceasta este cea mai bună decizie.

Reclamă

Tricoul acesta înseamnă totul pentru mine. Juventus mi-a dat şansa să fiu cine sunt. Vreau să ofer înapoi. Vreau să ajut clubul să câştige trofee. Merită să fie numărul 1. Am luat numărul 10 pe care i l-am dat lui Paulo”, a declarat Paul Pogba, după revenirea la Juventus.

Reclamă

Obiectivul lui Pogba şi al colegilor de la Juventus va fi câştigarea titlului. După nouă „scudetto” cucerite la rând, între 2012 şi 2020, „Bătrâna Doamna” a ratat titlul în ultimele două sezoane, în faţa rivalilor de la Inter (2021) şi AC Milan (2022).

Pogba a părăsit-o pe Manchester United după 6 ani. Pe Old Trafford, francezul a triumfat în Europa League, în 2017, şi a câştigat două Cupe ale Angliei. În ultimul sezon, Pogba a marcat un singur gol pentru „diavoli”, în 27 de meciuri jucate, în toate competiţiile.

Reclamă 4 / 0/3

Paul Pogba a petrecut pe Allianz Stadium patru sezoane, între 2012 şi 2016. În această perioadă, francezul a evoluat în 177 partide, a marcat 34 de goluri şi a contribuit cu pasă decisivă la alte 40. În tricoul bianconerilor, Pogba a câştigat „scudetto” în fiecare sezon.

Angel Di Maria, prezentat oficial la Juventus

Angel Di Maria s-a despărţit în această vară de PSG, campioana Franţei, şi a fost prezentat la Juventus. Ajuns la 34 de ani, Di Maria nu a stat mult pe bară şi a ales să evolueze în Serie A.

„Am ales Juventus pentru că este cea mai importantă echipă din Italia. Au toate cărțile în mânecă pentru a putea câștiga mai multe titluri. Știu că sunt o echipă puternică și vreau să fac parte din această echipă!”, a declarat argentinianul.

Angel Di Maria a fost dorinţa antrenorului Massimiliano Allegri. Transferul său vine după ce Paulo Dybala s-a despărţit de club la finalul sezonului, după 7 ani. Conform Gazzetta dello Sport, Di Maria va câştiga un salariu de 7 milioane de euro pe sezon, la Juventus.

În cei şapte ani petrecuţi pe Parc de Princes, argentinianul a evoluat în 295 de partide, marcând 93 de goluri şi contribuind cu pasă decisivă la alte 119. Alături de PSG, argentinianul a devenit campion de 5 ori, ultima dată chiar sezonul trecut.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Angel Di Maria a marcat o bijuterie de gol în Argentina - Costa Rica! Campioana mondială s-a impus fără Lionel Messi pe teren
Fotbal extern • 27 mart., 14:35
Angel Di Maria a marcat o bijuterie de gol în Argentina – Costa Rica! Campioana mondială s-a impus fără Lionel Messi pe teren
Victor Becali, reacţie clară după ce italienii au anunţat că Dennis Man e aproape de Juventus
Serie A • 24 mart., 21:16
Victor Becali, reacţie clară după ce italienii au anunţat că Dennis Man e aproape de Juventus
Manchester City, victorie uriaşă în derby-ul cu Manchester United
Premier League • 3 mart., 22:27
Manchester City, victorie uriaşă în derby-ul cu Manchester United! Napoli – Juventus 2-1. Spectacol în Europa
Paul Pogba, prima reacţie după ce a fost supendat 4 ani: "Inima mea este frântă"
Serie A • 29 feb., 17:39
„Vreau să fie clar” Paul Pogba, prima reacţie după ce a fost supendat 4 ani: „Inima mea este frântă”
Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update!
Antena Sport Update • 29 feb., 16:39
Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 29 februarie 2024