Închide meniul

Nicolae Dică, verdict în cazul lui Florin Tănase: „Eu nu aveam viteză, dar el e mai rapid!” Cu cine l-a comparat pe Joonas Tamm

Valentin Pîrcălabu Publicat: 11 iulie 2022, 23:37

Reclamă
Nicolae Dică, verdict în cazul lui Florin Tănase: „Eu nu aveam viteză, dar el e mai rapid! Cu cine l-a comparat pe Joonas Tamm

Ce schimbări a făcut Nicolae Dică după revenirea la FCSB

Nicolae Dică, pe banca FCSB-ului / Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Nicolae Dică, verdict în cazul lui Florin Tănase. Nicolae Dică, fostul antrenor de la FCSB, a vorbit despre faptul că Florin Tănase nu reuşeşte să prindă un transfer în străinătate, deşi a ieşit în ultimii 2 ani golgheterul campionatului. Dică şi-a adus aminte că şi el a aşteptat mult până să plece de la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicolae Dică îl compara pe Florin Tănase cu el când vine vorba de un transfer în străinătate. Tănase aşteaptă poate pleca de la FCSB pe 3 milioane de euro! Atât vrea Gigi Becali pe golgheterul său.

Nicolae Dică şi-a adus aminte că şi el a aşteptat mult timp până să plece de la FCSB deşi, ca şi Florin Tănase, marca la foc automat.

Numai în campionat, Florin Tănase a marcat 45 de goluri în ultimele două sezoane.

Nicolae Dică, verdict în cazul lui Florin Tănase

Îl văd pe Tănase cam cum mă vedeam pe mine. Eu marcam mereu, marcam și în Champions League și nu prindeam un transfer, zici că aveam ceva.
Eu știu la mine care era problema, că nu aveam viteză, dar el e mai rapid decât eram eu atunci. Eu am plecat pe la 28 de ani.

Reclamă

E clar că își dorește un transfer și eu mă gândeam la fel, jucam meci de meci, jucasem în semifinală de Cupa UEFA, am jucat la națională, am marcat în Champions League și tot nu plecam.

Eu marcasem mult, nu pun campionatul României, dar marcam cam 15 goluri prin cupele europene”, a spus Nicolae Dică la orangesport.ro.

Nicolae Dică l-a comparat pe Joonas Tamm cu Bogdan Planic

Nicolae Dică a vorbit şi despre Joonas Tamm, ultimul transfer făcut de FCSB. Fostul antrenor al roş-albaştrilor crede că acesta se va dovedi un transfer reuşit. Dică îl compară pe fundaşul estonian cu Bogdan Planic, unul dintre cei mai buni fundaşi pe care i-a avut FCSB în ultimii ani.

Reclamă 4 / 0/3

Eu mi-am adus aminte de când a venit Planic. Patronul îi știe pe cei de aici. La Planic eram eu cu MM și am văzut vreo 50 de fundași. Eu ziceam într-un fel, el a vrut ceva mai defensiv, gen Szukala. L-am văzut pe Planic, mi-a plăcut, i-a plăcut și lui și l-am luat.

Era bun pe fază defensivă, avea viteză, era agresiv, mereu aproape de adversar, rar își pierdea duelurile.

L-a văzut Pintilii, Petrea… e clar că are calități pentru FCSB. Important e să vorbească engleză, că și ceilalți din echipă vorbesc, ceea ce e bine„, a mai spus Nicolae Dică.

Joonas Tamm a venit cu gânduri mari la FCSB

Joonas Tamm a venit cu gânduri mari la FCSB. Fundașul estonian, în vârstă de 30 de ani, a fost prezentat oficial la clubul patronat de Gigi Becali. Noul jucător al „roș-albaștrilor” s-a arătat extrem de entuziasmat de transfer, deși la început a rămas surprins.

Gigi Becali și-a „betonat” apărarea cu încă un fundaș străin. Joonas Tamm a semnat un contract valabil pe un an, după ce a fost contactat de Mihai Stoica.

„Mă simt foarte bine. Vremea și orașul sunt foarte frumoase. Sunt fericit că sunt aici. Înseamnă foarte mult pentru mine faptul că am semnat cu un club cu o asemenea istorie, cu asemenea fani și cu un stadion superb. Este un lucru mare pentru mine.

Am fost surprins (n.r. – de interesul FCSB-ului), dar am fost interesat imediat. M-am consultat cu agentul, am spus ‘da’ și am venit aici. Cred că da (n.r. – dacă a contat că e jucător internațional), pentru că Steaua (n.r. – FCSB) este un club care joacă în Europa tot timpul și sunt ambiții mari aici. Cred că experiența mea și faptul că am jucat atât de multe meciuri la națională a contat.

Reclamă

Pe plan personal, voi încerca să fiu cât mai bun și să ajut echipa să aibă rezultate bune, iar colectiv, bineînțeles, să câștigăm campionatul și să facem performanță în Europa. Nu știu foarte multe despre suporteri, doar ce i-am văzut recent, însă știu că sunt foarte mulți, iar mesajul meu pentru ei este să ne ajute să devenim campioni și să facem treabă bună în Europa.”, a spsu Joonas Tamm, pentru FCSB TV.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și