Închide meniul

Salariul lui Joonas Tamm la FCSB! Toate detaliile despre ultimul transfer făcut de Gigi Becali

Dan Roșu Publicat: 11 iulie 2022, 11:15

Reclamă
Salariul lui Joonas Tamm la FCSB! Toate detaliile despre ultimul transfer făcut de Gigi Becali

Salariul lui Joonas Tamm la FCSB! Toate detaliile despre ultimul transfer făcut de Gigi Becali

Joonas Tamm, în tricoul Estoniei / Profimedia Images

Salariul lui Joonas Tamm la FCSB este de 13.000 de euro pe lună. Fundașul de 30 de ani din Estonia va semna pe un singur sezon, după cum Gigi Becali a anunțat pentru www.as.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dacă roș-albaștrii vor fi mulțumiți de evoluțiile fundașului cotat la 600.000 de euro, atunci înțelegerea va fi prelungită cu încă un sezon, iar salariul va ajunge, conform gsp.ro, la 16.000 de euro.

Salariul lui Joonas Tamm la FCSB

Tamm a rămas liber de contract după despărțirea de Vorskla Poltava. După izbucnirea războiului din Ucraina, acesta a ajuns la Flora Tallinn, unde a jucat 13 meciuri și a marcat și un gol. El a profitat de faptul că în Estonia se joacă sistemul primăvară – toamnă.

Joonas Tamm a adunat 50 de selecții pentru echipa națională a Estoniei, ultimele două venind în meciurile din iunie din Liga Națiunilor. În total, el a marcat și patru goluri pentru Estonia.

„MM știe, eu nu știu. Să facă ce vrea. Aduce un jucător pentru un an. Mai fac o cheltuială pe un an. Dacă este bun, îl prelungesc. Dacă nu, la revedere. Încercăm. I-am zis să facă ce vrea”, a spus Gigi Becali, în exclusivitate pentru as.ro.

Reclamă

Mihai Stoica a anunțat transferul lui Tamm

Joonas Tamm va fi al treilea transfer defensiv al celor de la FCSB, după ce au fost deja înregimentați Joyskim Dawa și Rachid Bouhenna.

„O să mai vină un jucător, internațional. Mâine o să îl prezentăm! Este vorba despre un fundaș central, ca să nu mai avem probleme în acea zonă. Vor fi trei fundași centrali străini în lot, toți cu gabarit, cu talie.

Am vorbit de mai mult timp cu acest fundaș. I-am rugat pe toți din staff, Țărmure, Toni Petrea, Lucian Filip, Mihai Pintilii, să îl analizeze. E pregătit să joace. Mâine va da niște teste.

Reclamă 4 / 0/3

A jucat constant în anul 2022. A jucat în toată cariera constant. Are 30 de ani! Este jucător de picior drept, are 1,92 metri. A jucat fundaș central stânga în carieră. Vine liber de contract”, a spus Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 VIDEORomânia – Ungaria 2-1. Victorie istorică la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A, live în AntenaPLAY 12:27 VIDEOCremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00), în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” Vezi toate știrile
Citește și